- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lalek
csendes tag
válasz
Dell XPS #5899 üzenetére
Csak és kizárólag külső monitoron van a 4 bites kép. Ez látszik az első hozzászólásom 2. képén, hogy a laptop sötéten világít, gondolom a háttérvilágítás, és csak a külső monitoron látszik minden, de abban a minőségben.
Azért szaladnék a bontóba, mert már annyi baj volt vele, annyit költöttem rá - egy 6 éves laptophoz képest- hogy már elég. -
Lalek
csendes tag
válasz
Dell XPS #5896 üzenetére
Csak külső monitoron van kép. Valószínűleg túlmelegedett, mivel eleve úgy kaptam hogy meleg volt, és a pali is azt mondta hogy 60° fölött kapcsoljam ki.. Ezt meg is tettem, sőt szobaventilátorral is hűtöttem, így stabil 46-50 fokon működött. Szerintem visszaviszem és beadom alkatrészként.
Szerintetek mennyit lehetne érte kérni?
Köszönöm a válaszokat! -
Lalek
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy idegesítő problémám. A (már elég öreg) laptopom, egy Fujitsu Siemens Amilo Pa1538-as típus, egyik pillanatról a másikra újraindult, és újraindulás után már csak "beszürkült" a kép, de sem a BIOS, sem Windows 7 logó, (ezután próbálkoztam XP-vel) sem pedig XP logó nem jött be. Ha külső monitorra kapcsolom 4 bit-es lesz a kép. Valaki tudja, hogyan javítsam ki a hibát, vagy egyáltalán ez lehetséges?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- MIUI / HyperOS topik
- Gyúrósok ide!
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Linux Mint
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Akciós üzleti laptop! HP EliteBook 840 G1
- HP probook 650 i5 8gen Windows 10pro
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest