- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm megkért, hogy rakjam rendbe a laptopját (Asus F5M), mivel tele van szeméttel meg vírussal. Miután már a sajátgépet (meg mást sem) engedett megnyitni, hogy átnézzem a beállításait, illetve lementsem ami kellhet a C-ről, gondoltam újraindítom csökkentett módban.
Az újraindulás megvolt, Asus felirat megjelenik, de onnantól semerre tovább. Rádugtam egy külső monitort is, de ugyanaz. Nem kapcsolja ki, tehát küld neki jelet, világít is, de tök fekete, még csak egy kurzor sem villog. Biosba be tudok lépni, illetve ha bootolásnál nyomom az Esc-et, bejön a boot választó menü, de hiába választom ki a lemezmeghajtót (benne mondjuk egy Windows telepítővel) innentől fogva nem látok semmit a kijelző(k)ön, csak a már említett feketeség. A lemez egy darabig hallhatóan pörög, illetve a felső sorban lévő gombokkal ki/be tudom kapcsolni a kijelzőt, illetve a külső monitort, továbbá a fényerő változtatására is reagál. Biosban már minden ide vonatkozó dolgot állítgattam, próbáltam visszarakni az alapbeállításra is (bár a beállítások jók, eleve működött a Win újraindítás előtt). Mi lehet a gond? Videókártya? Esetleg csak túlmelegedett? Ezt nem hinném (épp csak pár percet ment), de nemsokára kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ford topik
- Milyen routert?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest