Új hozzászólás Aktív témák
-
MR!!
aktív tag
Nem minden gépnél indul el rögtön a ventillátor. Az én HP-men bekapcsolásnál teljesen felpörög majd szépen lelassul amennyire kell a hűtéshez akkor.
Nem lehet, hogy a ventillátorod van "megszorulva" ?? és folytja le az egész gépet ?! Ha hozzáférnél valahogy megnézhetnéd nem e szorul...
-
MR!!
aktív tag
Hali !
Elképzelhető valami kontakt hiba is.(szalagkábel, tápkábel). De inkább valami forrasztási pont lehet a bibis (ami ki van hegedve és "hidegbe" nagyobb az átmeneti ellenállása vagy mi kondi, táp ic van kissé megfáradva). Lehet vmi zárlat is ami okozza ezt, letestel pl vhol..
Ha nem pörög se a HDD se a ventillátor és a kijelző se indul nyilván nincs neki elég táp.
Szervizbe volt, de vajon mennyire vizsgálták meg ? Szétszedték-e ?...
Próbáld meg:
- táp kábelt kihúzni , akksit kivenni majd a bekapcsoló gombot nyomva tartani 45 mp ig. (reset)
- ezután táp kábel visszadug és próbáld meg beindítani, ha nem megy akkor tedd még bele az akksit is vissza. -
Tamy
senior tag
Érdekes fejlemények történtek:
Lehúztam a winyót, bebootoltam lemezmeghajtóról, de elfelejtettem betenni a lemezt előtte, aztán kiírta a szokásos dumát, hogy nem tud bootolni, a folytatáshoz nyomjak meg egy gombot... Telepítő cd berak, gomb megnyom, aztán megint ugyanaz a hibaüzi. Gép újraindít, bebootlok cd-ről, de megint semmi. Kipróbáltam, hogy beleteszek egy garantáltan jó (szinte új) üres winyót, akkor elindul-e a telepítő, de megint csak az a bizonyos hibaüzi. Szerencsére a winyó satás, rádugtam a saját gépemre, Hard Disk Sentinel szerint minden rendben vele, egyszer volt rajta valami hibaellenőrzés, de nem talált semmit. Így hát még az íróra kezdtem el gyanakodni, bár a Win-nek a winyóról be kellett volna jöjjön. Már elkezdtem kotorászni a kacatjaim között, hogy valahogy rádugjam usb-re az ide-s DVD olvasót, közben persze a winyót visszaraktam a laptopba. Aztán valamiért mégis bekapcsoltam még mielőtt az író projektet összehoztam volna, és láss csodát Win elsőre kapásból betölt a winyóról.
Ki érti ezt??? Csak arra tudok gondolni, hogy valami kontakthiba volt a winyónál, de olyan masszívan rajt volt... Remélem most már kibírja míg újratelepítemMindenesetre leizzadtam rendesen mit szól majd a tulaj, ha közlöm vele, hogy volt egy laptopja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest