Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A foltozásra fókuszált az új GeForce driver
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR!!
aktív tag
Nem minden gépnél indul el rögtön a ventillátor. Az én HP-men bekapcsolásnál teljesen felpörög majd szépen lelassul amennyire kell a hűtéshez akkor.
Nem lehet, hogy a ventillátorod van "megszorulva" ?? és folytja le az egész gépet ?! Ha hozzáférnél valahogy megnézhetnéd nem e szorul...
-
MR!!
aktív tag
Hali !
Elképzelhető valami kontakt hiba is.(szalagkábel, tápkábel). De inkább valami forrasztási pont lehet a bibis (ami ki van hegedve és "hidegbe" nagyobb az átmeneti ellenállása vagy mi kondi, táp ic van kissé megfáradva). Lehet vmi zárlat is ami okozza ezt, letestel pl vhol..
Ha nem pörög se a HDD se a ventillátor és a kijelző se indul nyilván nincs neki elég táp.
Szervizbe volt, de vajon mennyire vizsgálták meg ? Szétszedték-e ?...
Próbáld meg:
- táp kábelt kihúzni , akksit kivenni majd a bekapcsoló gombot nyomva tartani 45 mp ig. (reset)
- ezután táp kábel visszadug és próbáld meg beindítani, ha nem megy akkor tedd még bele az akksit is vissza. -
Tamy
őstag
Érdekes fejlemények történtek:
Lehúztam a winyót, bebootoltam lemezmeghajtóról, de elfelejtettem betenni a lemezt előtte, aztán kiírta a szokásos dumát, hogy nem tud bootolni, a folytatáshoz nyomjak meg egy gombot... Telepítő cd berak, gomb megnyom, aztán megint ugyanaz a hibaüzi. Gép újraindít, bebootlok cd-ről, de megint semmi. Kipróbáltam, hogy beleteszek egy garantáltan jó (szinte új) üres winyót, akkor elindul-e a telepítő, de megint csak az a bizonyos hibaüzi. Szerencsére a winyó satás, rádugtam a saját gépemre, Hard Disk Sentinel szerint minden rendben vele, egyszer volt rajta valami hibaellenőrzés, de nem talált semmit. Így hát még az íróra kezdtem el gyanakodni, bár a Win-nek a winyóról be kellett volna jöjjön. Már elkezdtem kotorászni a kacatjaim között, hogy valahogy rádugjam usb-re az ide-s DVD olvasót, közben persze a winyót visszaraktam a laptopba. Aztán valamiért mégis bekapcsoltam még mielőtt az író projektet összehoztam volna, és láss csodát Win elsőre kapásból betölt a winyóról.
Ki érti ezt??? Csak arra tudok gondolni, hogy valami kontakthiba volt a winyónál, de olyan masszívan rajt volt... Remélem most már kibírja míg újratelepítem
Mindenesetre leizzadtam rendesen mit szól majd a tulaj, ha közlöm vele, hogy volt egy laptopja

Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Synology NAS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A foltozásra fókuszált az új GeForce driver
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- League of Legends
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx