Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
Nemrégiben (az idén nyáron) egy hölgy toppant be hozzánk a Lenovo Ideapad notival a kezében, mert azt olvasta, hogy mi Dell, Hp és Lenovo garanciális szerviz vagyunk. Nehezen értette meg, hogy Lenovoból csak az üzleti kategóriát javíthatjuk, de gondoltam segítek neki, mert teljesen tanácstalan volt, hogy hova kell fordulnia a problémával. Kikerestem neki a gépünkön a TMX felületét, és megettem számára a hibabejelentést. Megkért, hogy ügyintézzem már neki a végkifejletig, tehát hozzánk jön a futár és ide jön majd vissza, az emailt a mi cégesünket írtam be. Egy Lenovo Ideapad 330s gépről van szó 270e ft érték, ami hibátlanul működik, de eltört/kiszakadt a bal zsanér a fedlapból (típushiba), egyébként szép karcmentes gép, hibátlan működésű alaplap kb 8 hónapos vásárlás. Három hét múltán érkezett vissza a gép, egy válasz email kíséretében, miszerint ezt leejtették, nem garanciális kérdés, és hogy törölték a garanciát a gépről. Hívtam a hölgyet a helyzet miatt, mondtam neki, hogy vásárolok fedlapot és balos zsanért az Ebayről kb 20e-ért ha kéri, és kérte volna DE ....... A gép aljában egyetlen csavar sincs (kiszedték, de nem rakták vissza) és az alaplap is hulla, ráadásul a kijelző felületén keletkezett egy méretes karc! Írtam a TMX-nek fotókat mellékelve, de a válaszban az jött, úgy küldték vissza ahogyan ők átvették és ezért utasították el a garit. A hölgynek nem volt kedve harcolni az igazáért, inkább vásárolt tőlem egy új Dell notebookot, aminek a garanciája összehasonlíthatatlan a többi márkával szemben, a Lenovo 330s-t meg nálunk hagyta alkatrésznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- bambano: Bambanő háza tája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest