- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- OLED TV topic
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
Új hozzászólás Aktív témák
-
New Bluestar
tag
Sziasztok !
Lenne egy érdekes problémám, hiába kerestem rá választ eddig.
Van egy régi laptopom (Toshiba Satellite). Pár évig nem használtam, most elővettem. Azt gondoltam, hogy akksija kuka lesz, de reméltem, hogy töltőről menni fog, de nem.
Ha bedugom a töltőt, bekapcsolom, akkor beindul, legalábbis égnek rajta ledek, világit a bekapcsolást jelző, meg akksi töltés is. Működik a ventillátor is, viszont a képernyő sötét marad és ennyi. Kicsit tölt az akksiba, olyan 2-3 percnyi szuflát, és ha ilyenkor kihúzom a hálózatból, akkor beindul a winchester, bejön a BIOS is , meg a win is elindul rajta, már ameddig az akksi bírja.. Viszont ha visszadugom a töltőt, azonnal leáll.
Ha kiveszem az akksit, akkor ugyanaz, nem csinál semmit, csak ugyanannyit mint az elején írtam. Mi lehet a probléma ? Ja, és másik töltővel próbáltam, meg ennek a töltőjét is próbáltam másik laptophoz, úgy jól működik.Előre is köszi, ha valakinek lenne valami ötlete, vagy hallott már ilyenről.
Új hozzászólás Aktív témák
- !! MacBook Air M3, 15,3", 8/256 GB, Midnight Black, 2027.11-ig garanciás. Hibátlan!! Mint az ÚJ!!
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest