- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Valami baja van a tápomnak
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Sziaasztok!
Korábban már írtam ide, Lenovo laptop billentyűzet gonddal. Sajnos azóta sem oldódott meg. Egy kocsit pontosítok az eseten. Lenovo B590 laptopról van szó. Egyik napról a másikra eltűnt a billentyűzet (érzékelése). Jelenség: a laptop elindítás után a táccspad működik, egészen addig, amíg egy billentyűt le nem ütünk. Ott vége a dolognak. Utána már a touchpad sem. Újraindítás után megint ugyanez. A bill. működik, mivel biosba belépve szépen reagál minden gombnyomásra. Viszont biosban nem sok beállítást láttam a billentyűzettel kapcsolatban, csak kb annyit, hogy fn key és ctrl felcsrélése. A windowsban driver hibákat ír. Egy kép is lesz lejjebb. Automatikus hibajavítással nem tud semmit csinálni a windows. Hiába rakok fel új drivereket, illetve újból drivert, ugyanez a hiba. Külső egér+ billentyűzet tökéletesen működik.
A képen látható hibákat dobja. Egyik este küzdöttem vele vagy másfél órát. Próbáltam manuálisan beállítani billentyűzet drivert, a listából kiválasztani. De semmi nem működött. Neten utána olvasva elég sok lenovo billentyűzet hibát találtam, de azok mind olyanra írtak megoldást, ahol hébe-hóba nem működik, vagy hibásan működik a bill., nem pedig egyáltalán nem, mint anyósom gépén. Próbáltam windows visszaállítást is, de sajnos csak pár nappal korábbra volt visszaáll. pont, ahol már nem működött a billentyűzet, így visszaállítás után sem volt jó.Most azon gondolkodom, hogy egy windows újratelepítés egyáltalán megoldaná a problémát? Vagy már az sem, lehet valamit tenni? Bármi tipp, javaslat? Köszönöm szépen, hogy végig olvastad ezt a hosszabb irományt.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
- Diablo IV
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
- OLED monitor topic
- Lexus, Toyota topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7400 2-IN-1 I5-8265U-- 8GB-- 256GB NVMe ---14" FHD érintős laptop
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4800MQ I 8GB I 256SSD I K1100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest