- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Felvásárolja az Arduinót a Qualcomm
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok!
Lenne egy Razer blade 14 2013 gépem aminek van valami hibájaHa elindítok simán aksiról egy játékot bármit de példának okáért a fortnite-ott a fő menüig amíg eljut a játék shutdownolja magát a gép aztán pár másodpercig várni kell mert különben hiaba nyomkodom a bekapcsoló gombot nem kapcsol be, aztán kb 5-10 sec után megnyomom a bekapcsoló gombot és elindul a gép ha simán windowsban vagyok nincs semmi gond ha elinditom újra a játékot megint shutdown..
Viszont ha töltőkábelről megy akkor nincs shutdownEleinte azt az infot kaptam hogy az aksi rossz vegyek újat (ezt az mondta akitől vásároltam a gépet)
rendeltem ebay-ről egyet azzal se lett jó (és lehetséges hogy én nyirtam ki mert mostmár az az aksi 2percig se birja windowsban se)
most megérkezett az új aksi mert vettem még egyet.. windowsban elvan a gép amint elinditom a játékot úgy hogy töltő nincs rá dugva főmenüig eljut és kikapcsol..Nem hiszem hogy az aksival lenne gond mert már 2-t rendeltem belőle
Overheat is fura lenne mert akkor szokott overheat lenni ha töltő kábelről fut és emiatt túl melegszik (legalabb is így tudom)
ami még furaság hogy az aksi azt írja a windwsban bal alsó sarokban hogy "ismeretlen maradékmennyiség" és ha rá klikkelek azt írja hogy 100%
de ha rá dugom a töltőt írja hogy töltődik de nem látni h mennyin van a töltödésSzóval nem értem..
Ha van ötlet vagy valaki tudja hogy mi a hiba oka/forrása ne tartsa magába, illetve ha tud segíteni a javításban már ha szükség van javításra akkor pm-ben keressen meg
Új hozzászólás Aktív témák
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- EliteBook 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" 3K OLED érintő Ultra 7 155U 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5560 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest