Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dvd_R+

őstag

Sziasztok!
    Lenne egy Razer blade 14 2013 gépem aminek van valami hibája

Ha elindítok simán aksiról egy játékot bármit de példának okáért a fortnite-ott a fő menüig amíg eljut a játék shutdownolja magát a gép aztán pár másodpercig várni kell mert különben hiaba nyomkodom a bekapcsoló gombot nem kapcsol be, aztán kb 5-10 sec után megnyomom a bekapcsoló gombot és elindul a gép ha simán windowsban vagyok nincs semmi gond ha elinditom újra a játékot megint shutdown..
    Viszont ha töltőkábelről megy akkor nincs shutdown

Eleinte azt az infot kaptam hogy az aksi rossz vegyek újat (ezt az mondta akitől vásároltam a gépet)
    rendeltem ebay-ről egyet azzal se lett jó (és lehetséges hogy én nyirtam ki mert mostmár az az aksi 2percig se birja windowsban se)
    most megérkezett az új aksi mert vettem még egyet.. windowsban elvan a gép amint elinditom a játékot úgy hogy töltő nincs rá dugva főmenüig eljut és kikapcsol..

Nem hiszem hogy az aksival lenne gond mert már 2-t rendeltem belőle

Overheat is fura lenne mert akkor szokott overheat lenni ha töltő kábelről fut és emiatt túl melegszik (legalabb is így tudom)

ami még furaság hogy az aksi azt írja a windwsban bal alsó sarokban hogy "ismeretlen maradékmennyiség" és ha rá klikkelek azt írja hogy 100%
    de ha rá dugom a töltőt írja hogy töltődik de nem látni h mennyin van a töltödés

Szóval nem értem..
    Ha van ötlet vagy valaki tudja hogy mi a hiba oka/forrása ne tartsa magába, illetve ha tud segíteni a javításban már ha szükség van javításra akkor pm-ben keressen meg :R

Új hozzászólás Aktív témák