- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjSteve85
csendes tag
Sziasztok!
Bármilyen címszavakra is kerestem a gugliban, semmi hasonló probléma leírást nem találtam. :-(
De bízom benne hátha van itt köztetek olyan, aki már találkozott hasonló, vagy ilyen problémával.Hibajelenség: Az összes hangot tartalmazó anyagot lejátszva (gépen tárolt - KMplayer, webes-chrome-ban youtube) néhány perc múlva elmegy a hang, viszont ha megnyomom a hangerő gombot, akkor egyből vissza is tér. Pár perc múlva ismét elmegy és így tovább.
Megoldás/hibaok keresés részemről: Energia gazdálkodási sémákban nézelődtem, hátha valami lekapcsolja.
Illetve jelenleg más progival (VLC) tesztelem, eddig még negatív, de lehet, hogy hangerő függő is, a gyerkőcök meg már alszanak.
Update: kb 10 perc után 8-as hangerőn VLC-n is elment a hang, gombnyomásra vissza. (Nem hangerő függő, és VLC is listás lett)
Elképzelhető, hogy a flash player adta meg magát?! Vagy valami hasonló modul? Bár nem tudom, hogy pl KMPlayer használja-e.Gépem: Lenovo T410 win7 prof oprendszerrel
Nem használom túl sűrűen, akkor is inkább csak böngészés, online ügyintézés (nincs rendszeres install/uninstall!)
Driver-ezve sem most volt már. Nem friss telepítés és eddig nem volt a hiba, de sajnos azt sem tudom beazonosítani, hogy mióta van pontosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest