Új hozzászólás Aktív témák
-
DjSteve85
csendes tag
válasz
Blue Thunder #16098 üzenetére
Rendszert azért nem raknék újra, pláne mivel ez a gépcsalád "win7 optimalizált".
Persze elvileg felfelé lehetne menni oprendszerben, de nem favorizálom az újabb "csicsás" rendszereket.
Viszont driveret meglesem a hangnak, és lecserélem, "felfrissítem".
Eredménnyel jelentkezem...
Thx! -
DjSteve85
csendes tag
Sziasztok!
Bármilyen címszavakra is kerestem a gugliban, semmi hasonló probléma leírást nem találtam. :-(
De bízom benne hátha van itt köztetek olyan, aki már találkozott hasonló, vagy ilyen problémával.Hibajelenség: Az összes hangot tartalmazó anyagot lejátszva (gépen tárolt - KMplayer, webes-chrome-ban youtube) néhány perc múlva elmegy a hang, viszont ha megnyomom a hangerő gombot, akkor egyből vissza is tér. Pár perc múlva ismét elmegy és így tovább.
Megoldás/hibaok keresés részemről: Energia gazdálkodási sémákban nézelődtem, hátha valami lekapcsolja.
Illetve jelenleg más progival (VLC) tesztelem, eddig még negatív, de lehet, hogy hangerő függő is, a gyerkőcök meg már alszanak.
Update: kb 10 perc után 8-as hangerőn VLC-n is elment a hang, gombnyomásra vissza. (Nem hangerő függő, és VLC is listás lett)
Elképzelhető, hogy a flash player adta meg magát?! Vagy valami hasonló modul? Bár nem tudom, hogy pl KMPlayer használja-e.Gépem: Lenovo T410 win7 prof oprendszerrel
Nem használom túl sűrűen, akkor is inkább csak böngészés, online ügyintézés (nincs rendszeres install/uninstall!)
Driver-ezve sem most volt már. Nem friss telepítés és eddig nem volt a hiba, de sajnos azt sem tudom beazonosítani, hogy mióta van pontosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Quadro FX 570 eladó
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged