- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Egérpad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuszi83
tag
Sziasztok !
Van egy Acer Aspire 5732Z notebook-om. Az utóbbi 1-2 napban volt mikor csak gondolt egyet és újraindult vagy kikapcsolt. Proci hőfok az szerintem jó volt, mert néztem és 50-60 fok körül mozgott... Aztán észre vettem, ha egy kisebb rázkódás vagy ha megütögettem a billentyűzet felett bal oldalt akkor vagy újra indult vagy a kijelző kikapcsolt, gondoltam szétszedem, hátha szétcsúszott valami benne vagy érintkezési gond van ( nem először szedem szét )... Mikor összeraktam már csak annyit csinált, hogy a ventilátor felpörög Kb.: 2 mp-re és leáll. A kijelző nem reagál semmit, a bekapcsolva jelző led az világít folyamatosan, addig még nem áramtalanítom. A BIOS elemet kivettem, hátha, de semmi. Minden mást lehúzgáltam róla, csak az alaplap és kijelzővel próbáltam, de ugyan az.
Windows 10 használtam, ha ez számít valamit.
Szerintetek mi lehet a gond ?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14s Gen1 - I5-10210U/16GB RAM/256GB SSD /Win11 - magyar billentyűzet - szép állapot
- ASUS ROG Zephyrus G14, kiváló állapot OLED 3K, Ryzen 9, RTX 4060, 1TB, 16GB, HU, 1+ év Garancia
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest