Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Unigine Superposition Benchmark
- Milyen TV-t vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen videókártyát?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Milyen egeret válasszak?
- SONY LCD és LED TV-k
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ISThun
csendes tag
Na ja, Akihabarában bőven van játékokkal foglalkozó bolt, de elsősorban japán belpiacos cuccokkal N3DS esetén, így aztán különösebben nem is keresgéltem egy idő után. A Yodobashiba is leginkább vasútmodelles dolgokért mentem, csak ha már ott voltam megnéztem a kínálatot is. Azért egy Pokémon Centerbe felmentem körbenézni.
-
ayo
veterán
válasz
PitkyePadvan #13397 üzenetére
GC-n toltam még, jó játék, de rövid olyan 8 óra sztem bőven elég rá - hltb oldalon átlag 7-et írnak. ahogy néztem csak egy boss rush mód került bele, szóval szerintem 3DS-en se lesz több. sztem mindegy melyikkel kezded, bár a második rész hosszabb meg mostanra már tuti olcsóbb, mint most ez a port.
-
PitkyePadvan
tag
Hali,
olvastam hogy megjelent a Luigi's Mansion,
kíváncsi lennék a véleményetekre:
Milyen jó? Milyen hosszú? Vicces? Érdemes megvenni? Melyik résszel érdemes előbb játszani? -
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #13395 üzenetére
nincs semmi, a legjobb hely erre a NYC Nintendo World, ellenben nagyon sok jó bolt van, de ahogy olvasom azokat nem sikerült megtalálni
-
ISThun
csendes tag
Ha már ott jártam a környéken, gondoltam elsétálok a főhadiszállásra és megnézem magamnak a kerítésen kívülről.
3DS-t egyébként láttam jópár ember kezében Japánban az elmúlt 2 hétben, a találkozások száma is elérte minden nap a 10 főt ha nem felejtettem el magammal vinni a gépet, de azért a boltokban már a Switch a nyerőbb, a Yodobashi Akiba 3DS részlege például kifejezetten csalódás volt nekem a nem túl nagy kínálatával.
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #13389 üzenetére
Azaz. Gondolkoztam, hogy beszerzem helyette az ötödik részt, de meglepett, hogy szinte sehol sem lehet kapni.
-
g@bo
nagyúr
válasz
maximilian4 #13390 üzenetére
jaja, felső ips alsó meg tn panel.
-
maximilian4
addikt
Az normális hogy a felső kijelző sokkal jobb minőségű mint az alsó? Szebbek, élénkebbek a színek, a kép is élesebbnek tűnik és a betekintési szög is ég és föld. (NN3DSXL)
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Mármint hogy ez a trailer
Baromi jó lesz amúgy ez alapján. Nemcsak hogy dupla annyi kaszt lesz benne, mint egy normál részben, de visszahozzák a subclass rendszert is. Ezzel adott karakternek lehet választani egy másik kaszt képességeiből is, némi limitációval. Tényleg csak a fantázia fog határt szabni annak, ki milyen stratégia mellett dönt.
-
Tegnap jött egy EO Nexus trailer az Atlus USA-tól, azóta figyelem a hozzájuk köthető európai kiadókat, eddig semmi
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #13383 üzenetére
Én ezt most elkönyveltem magamban, hogy nem lesz nálunk, innentől kezdve legfeljebb pozitívan csalódok.
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #13381 üzenetére
Én attól tartok, hogy nincs kiadója most ennek. A Deep Silver oldalain már a megjelenés előtt volt hír a Strange Journey-ről, vagy a Radiant Historia-ról, de erről semmi.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Az eredeti hírekben még EU-t is emlegettek, mint például ebben. Fizikailag pedig biztosan jönni fog, egyszerűen nem érné meg nem kiadni itt is. A lokalizáción is csak pár ember dolgozik ezeknél a játékoknál, ez annyival nem dobja meg a költségeket, hogy üzletileg ne érje meg az EU-s kiadás. Ha az Untold 2-t kiadták, ezt is ki fogják.
-
-
Youri
veterán
Sziasztok, hamár EO a téma, Untold 3-ról lehet most tudni valamit? Vagy felejtős?
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #13377 üzenetére
fizikai is fog jönni v csak digit? neten hol olvastál erről, mert anno direkt néztem én is, de külön nem volt róla szó
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #13374 üzenetére
Gratula
Ez az neXus most jön EU-ba vagy sem? Mindenhol csak USA időpontot és híreket találok.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ez is megvolt, egy újabb adósság törlesztve. Etrian Odyssey IV tokkal-vonóval, postgame főszörnyekkel együtt letudva. Nem semmi 100 óra volt, majd írok egy kis szösszenetet róla.
-
30z.Samu
félisten
válasz
PandaMonium #13371 üzenetére
Az a kutya nagyon jó fej benne!
-
Gamepod Nintendo Meeting - 2018. Ősz Gyertek, egyeztessünk
-
PandaMonium
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13367 üzenetére
Nagyon jó, imádtam a Dark Moon-t (mint az avataromon látszik is).
-
válasz
Ez nekem már szerintem kimarad, elég volt a második rész. Van pár játék, aminek a beszerzésén még gondolkozom, de ezt már lehúztam a listámról.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Erre még nagyon kíváncsi leszek. Még a 2-t nyomom, lassacskán a végéhez érek.
Bár még bőven van mivel játszani a ki gépen.
-
Jigoku
tag
válasz
Ó, nagyon jól néz ki!
Majd szerintem erre is jó lesz beruháznom valamikor. De most ami kevés pénzem van, azt a Tales of the Abyss-re fogom költeni. Már nézegettem egy ideje azt a játékot, de a napokban tényleg megveszem végre. >3< -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Friss trailer a Luigi's Mansion-ról. Érkezés elvileg Október 19-én.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
maximilian4 #13365 üzenetére
Én amondó vagyok, hogy jobbnak nem volt jobb, csak ugye abban az időben még azok a kütyük számítottak hitech-nek. Mondjuk a matchbox és a mesekönyvek mellett
-
maximilian4
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #13364 üzenetére
Pacsi. Öreg motorosok vagyunk. Mai gyerekek már hozzá vannak szokva a vr-hoz meg a high tech-hez. Ami nem baj, mert nekem is van itthon modern konzol, erős gép és laptop, de valahogy más élmény volt még amit ezek nyújtottak. Szerintem jobb. És most a 3ds-sel nosztalgiát érzek.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
maximilian4 #13363 üzenetére
Én kvarcjátékokon edződtem, azokhoz képest a GB már űrtechnika volt... Az eShop-ról tölthetsz is le GB játékokat, ha kicsit nosztalgiázni szeretnél.
-
maximilian4
addikt
Sziasztok.
Csatlakozom a klubhoz egy new nintendo 3ds xl tulajaként. Évek óta a fejemben motoszkált a gondolat, de beadtam a derekamat. Használtan vettem, még nincs játékom rá, de eddig nagyon tetszik gép, tök jól működik a 3d. Demokat próbáltam és eléggé lekötött. Gameboy pocketen szereztem első játékos tapasztalataimat, emlékszem mikor még tesómmal felváltva nyomtuk a donkey kongot akkor még nem színes kijelzőn. -
-
-
Sziasztok,
Tudtok ajánlani ds lite hoz valami jó kis beat em up stílusú játékot? -
PitkyePadvan
tag
szeretnék vennék egy 25 eurós eshop kártyát (európai) ,
hol érdemes megvenni? magyar boltokba is kapható, vagy online olcsóbb? -
PitkyePadvan
tag
francba
, wizards-nál még van elvileg, csak nem lehet elérni, meg a bolt is zárva van már jóideje.
jó lenne ha az összes layton játék meglenne 3ds-re , már csak ez hiányzikazt nem tudjátok esetleg hogy ez is olyan, hogy a német verzióban nincs angol szinkron csak német?
-
válasz
PitkyePadvan #13356 üzenetére
Az egy nagyon régi játék, lehet utolsó darabok voltak akcióban.
-
PitkyePadvan
tag
Sziasztok,
Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney -t nyár végén láttam ~6500 -ért de ma már boltokban sem látom. Ilyen hamar elfogyott? Nem tudjátok honnan lehetne beszerezni? -
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #13353 üzenetére
már egy szarphone androidnál is terjed, hogy nem kivehető az akksi sajna :S
-
eeXaa
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #13353 üzenetére
ok köszi
-
eeXaa
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #13351 üzenetére
az aksi kivehető valamelyikben, ill tölthető játék közben?
-
-
eeXaa
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #13349 üzenetére
akkor e téren mindegy hogy 2ds vagy xl. a 2ds nek meg gondolom hosszabb az üzemideje...
-
eeXaa
addikt
2DS XL ben van média player? tudok sd-ről mp4, mkv, avi filmeket nézni
-
30z.Samu
félisten
válasz
Dwayne Hicks #13345 üzenetére
A DS-es Mario-t még végig szeretném vinni.
Meg kb minden Mario-t meg Zeldát, ami a kezem közé kerül...
-
30z.Samu
félisten
válasz
Dwayne Hicks #13343 üzenetére
Melyik New Mario? Mert azt hiszem DS-en is más meg Wii-n is.
-
-
tl-x
addikt
válasz
Dwayne Hicks #13338 üzenetére
Hát én is ettől tartok. Lesz mellé Switch is és én is szemezek a 3DS-el.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Dwayne Hicks #13336 üzenetére
Én itt HA-n vettem 4500-ért, annyit bőven megért, sőt..
-
Dwayne Hicks
tag
...én a Samus Returns miatt vettem két hete a Metroid kiadású 3ds xl-emet, switch mellé. 😁 ...vigyázz, mert ha sokat gondolkozol rajta, elindulsz a lejtőn, és végül mindkettőt megveszed. 😁
Viccet félre: 3ds nem jöhet szóba...? ...csak a 2ds? Mert a Metroid gyönyörű lett 3d-ben (ezt úgy mondom, hogy moziban is kerülöm a 3d-t). -
tl-x
addikt
Sziasztok! Anno Gameboyon játszottam végig a Metroid 2-t. Meg is vettem 3DS-re a Samus Returns-t akciósan de gépem még nincs hozzá, de nagyon tetszik. Érdemes most még venni egy 2DS XL-t vagy inkább tegyek még hozzá és vegyek egy Switchet? Arra sajnos nincs Metroid
-
-
30z.Samu
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #13332 üzenetére
Ez után három lehetőséget látok.
-Folytatom a Mario 3D Land-et.
-Folytatom a Luigi-t
-Folytatom a Link Between Worlds-öt.Ezeket sikeresen félbehagytam az Ocarina miatt, de úgy érzem megérte, nagyon jó kis kaland volt!
Hogy a bejelentésekhez is hozzászóljak, azért remélem nem engedi el a 3DS kezét a Nintendo. Oké, van kis millió játék, amivel tudok rajta játszani, de akkor is.
Egyébként mintha valamikor azt olvastam volna hogy a Nintendo támogatni akarja még a 3DS-t.
-
30z.Samu
félisten
Megvan az első játék, amit 2DS-en végigjátszottam, ez pedig nem volt más, mint a Legend of Zelda-Ocarina of Time. Kevesek játékok egyike, aminél végignéztem a stáblistát is, szerintem ezzel mindent leírtam.
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #13328 üzenetére
Elmarad az éjféli műsor:
Due to the powerful earthquake in Hokkaido, Japan, we have decided to delay this week’s planned Nintendo Direct. We will provide a new time and date in the near future. Thank you for your understanding.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Kiderül akkor, terveznek-e még valamit a 3DS-el. Luigi's Mansion, Etrian X, Q2 volt eddig belengetve, más nem jut eszembe. Ha csak ezek maradnak, akkor már nagyon nem fogják a platformot tolni tovább. Switch-re meg gondolom bemutatják az online-t és a jövendő Wii U-portokat.
-
Holnap éjfélkor lesz egy új Direct, benne 3DS játékok is.
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Dwayne Hicks #13324 üzenetére
jaa, bocsi, félreértelmeztem, ebben az esetben szerintem az Ocarina of Time-nak kell következnie
Bár hozzáteszem, hogy a NES verziós Zelda volt az egyetlen ezen kívül, amivel játszottam, így nem jelenthetem ki, hogy ez a legjobb, de nekem is ezt ajánlották anno, mikor vettem a Nintendot, mintegy kezdésnek a Zelda világában, és igazán zseniális kis játék, főleg, ha valahol téged is lenyűgöz a tény, hogy eredetileg Nintendo 64-re jelent meg, és milyen összetett.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Dwayne Hicks #13319 üzenetére
Ha már benne vagy egy Zelda story-ban, akkor mellé jó lehet a Luigi.
-
Petreszku
senior tag
válasz
Csak is Luigi.
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Akkor Luigi
Meg a végén Zelda csömöröd lesz már az elején
-
30z.Samu
félisten
válasz
f3rdzs0 #13317 üzenetére
Én a Link Between Worlds-öt játszottam előbb, utána az Ocarina tényleg nagyon fura volt, mert az 3D-s. Elsőre bántotta is a szemem, lehet azért tettem félre és inkább az előbbivel játszottam. Első nekifutásra úgy éreztem hogy az Ocarina nem feltétlen erre a kis gépre való. Rá két hétre előkaptam megint, mondván adjunk még egy esélyt a dolognak...akkor beszippantott. A grafika a hardverhez képest elég korrekt, a story is bejön és az irányítással is sikerült kibékülni. Ez után gondolom a Link Between Worlds lesz furcsa.
Pedig alapvetően az késztetett arra, hogy megvegyem ezt a kis gépet, mert a Link To Past-ra emlékeztetett elég erősen. Azzal marha rég játszottam még SNES-en, de nem sikerült végigjátszani, azzal még tartozom magamnak.
Örömmel konstatáltam, hogy az e-Shop-on meg tudom majd venni.
A másik játék amire eddig azt mondom hogy a hardver képest korrekt grafikával bír az a Luigi's Mansion 2. -
f3rdzs0
senior tag
válasz
30z.Samu #13310 üzenetére
én eddig azt hittem azért lötyög mert a korábbi verziók egy idő után megrepedtek (főleg az og ds)
ha most vennék akkor már valszeg egy SNES 3Ds-t vennék és nem a 2DS XLt, de alapvetően nincs bajom vele
a Zeldahoz én annyit szólnék hozzá, hogy az ocarina szerintem nem öregedett olyan szépen. vannak benne pillanatok mikor nagyon elegem van belőle. ALBWben ilyen bajom nem volt. az szerintem jobb (bár még csak kb most vagyok az ocarina közepén, lehet jobb lesz)
-
30z.Samu
félisten
válasz
Dwayne Hicks #13315 üzenetére
Mindkettő játék más miatt jó szerintem.
Bár ha figyelembe vesszük, hogy az utóbbit félreraktam az előbbi miatt, akkor jelenleg azt írnám, hogy az Ocarina jobban tetszik. De majd visszatérek erre a kérdésre, ha mindkettőt végigjátszottam.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Dwayne Hicks #13313 üzenetére
Használd egészséggel!
-
30z.Samu
félisten
Igen, a felső kijelző lehetne masszívabb, érdekes is volt elsőre hogy picit megmozgatom a gépet és lötyög. Vigyázni kell vele, játék közben nekem eddig nem volt zavaró. Viszont az alsó rész nem recseg, nem ropog, miközben a PS-t vagy a controllerét picit "megmasszírozom" már nyiklik nyaklik...Előbbit elég csak megemelni mondjuk takarítás végett és már nyekereg a cucc.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Dwayne Hicks #13295 üzenetére
Én is gondolkodtam egy darabig, de aztán bő egy hónapja beruháztam egy 2DS XL-re, nem bántam meg, nagyon jó kis gép.
Most az Ocarina of Time-ra vagyok rákattanva, utána befejezem a Link Between Worlds-öt is, amit sikeresen félbehagytam.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dwayne Hicks #13300 üzenetére
férfiak, tudtok valamerre új 3ds-t? nem 65000 ért...
-
Dwayne Hicks
tag
válasz
Adam_Shepard #13301 üzenetére
...akkor összekevertem a xeno x-el. Sajnos wii-m és wii u-m nincsen. Az nagy luxus lenne... 😁
-
Dwayne Hicks
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13298 üzenetére
Köszi a lista linket!
Mario & Luigi Superstar Saga + Bowser's Minions milyen? -
Adam_Shepard
addikt
válasz
Dwayne Hicks #13300 üzenetére
Nem. az először WII-re jött ki, majd 3DS-re (asszem a 3DS egyik húzócíme is volt a 3d miatt), közben kijött WII U-n is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest