- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
etnies
senior tag
válasz
f3rdzs0 #13936 üzenetére
Hogy érted, hogy ugyanaz, mint a Link between worlds? Csak átszkinezik és jó napot?
Nagyon ráizgultam erre az új konzolra, alig várom már, hogy megjelenjen, két Zelda insta buy lesz.
Majd lesz neki külön topic? Egyelőre nem találtam, nem akarlak titeket zavarni a zsongásommal. -
30z.Samu
félisten
válasz
f3rdzs0 #13534 üzenetére
A Shadow of Temple-t majdnem sikerült megcsinálnom lencse nélkül, a boss-ig eljutottam majdhogynem simán.
Sirandrish-al beszélgettünk, írtam hogy ott hagytam abba hogy az megvan, kérdeti lencsét nem használod? Mondom milyen lencsét?
Nem akarta elhinni, hogy majdnem megcsináltam anélkül.
Egyébként a halas téma számomra sem volt logikus, én azt hittem pecázni kell és úgy elvinni a halat. Fene gondolta hogy üveggel kell megfogni.
-
g@bo
nagyúr
válasz
f3rdzs0 #13470 üzenetére
kék most van nekik... rendeltem. gamepark már a kék rendelését is visszadobta.
Kedves Gedeon!
Köszönjük rendelésed, de sajnos nem tudjuk teljesíteni:
A forgalmazó már nem tud 3DS XL készülékeket adni, kifutott termék lett.
Le kell vennünk az oldalról nekünk is, más csak 2DS-ek lesznek.
Elnézésedet kérjük!Üdv'
Game Park Teamalzában 1 hete volt fekete, mindegy, a kék is jó lesz.
-
30z.Samu
félisten
válasz
f3rdzs0 #13317 üzenetére
Én a Link Between Worlds-öt játszottam előbb, utána az Ocarina tényleg nagyon fura volt, mert az 3D-s. Elsőre bántotta is a szemem, lehet azért tettem félre és inkább az előbbivel játszottam. Első nekifutásra úgy éreztem hogy az Ocarina nem feltétlen erre a kis gépre való. Rá két hétre előkaptam megint, mondván adjunk még egy esélyt a dolognak...akkor beszippantott. A grafika a hardverhez képest elég korrekt, a story is bejön és az irányítással is sikerült kibékülni. Ez után gondolom a Link Between Worlds lesz furcsa.
Pedig alapvetően az késztetett arra, hogy megvegyem ezt a kis gépet, mert a Link To Past-ra emlékeztetett elég erősen. Azzal marha rég játszottam még SNES-en, de nem sikerült végigjátszani, azzal még tartozom magamnak.
Örömmel konstatáltam, hogy az e-Shop-on meg tudom majd venni.
A másik játék amire eddig azt mondom hogy a hardver képest korrekt grafikával bír az a Luigi's Mansion 2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest