Hirdetés
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Mikor ilyeneket látok, akkor mindig elkezd megint motoszkálni bennem a kisördög, hogy csak jó lenne egy 3DS...de olyan picinek tűnt az XL is
Plusz, ha veszek 3DS-t, akkor nem veszek Switchet, és lemaradok sok játékról...(tudom Switchen futnak a 3DS játékok, de ha azt vennék, akkor már inkább "arra való" játékokat keresnék hozzá, és így meg a 3DS játékok esnének ki...). A kettő együtt idén kizárt, viszont a 3DS egész olcsó használtan...sóhaj..ha kiadnák legalább a Stardeww valleyt 3DS-re, akkor el is dőlne a kérdés..
(amúgy van olyan játék 3DS-re, mint pl a moonlighter?) -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Tömör gyönyör

A Deep Journey angol dobozképén nem lesz fegyver, megkérdezték az Atlus-t, hogy miért eme változtatás és az ESBR besorolás miatt van, ha a nézőre fognak fegyvert, akkor az már csak M kategória lehet az amcsi intézet szerint, vagy valami ilyesmi.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Liquid Snake
üzenetére
Na ma ért ide a két gyönyörűség, plusz a véletlen folyományaként az ebay-ről rendelt amerikai SMTIV Launch Edition is. Kicsit fotózgattam - most kivételesen - őket, mert amúgy nem szeretek minden szirszart kiteregetni a világhálóra amit beszerzek, de ezek valóban megérdemelnek egy kis figyelmet, nagyon szép kiadások.
Etrian Odyssey V limitált pakk, ez a legmagasabb, közel 35 cm magas a doboz, elég termetes egy 3DS játékhoz mérten. Belebújós (slipcase) színes tok a ruhája
Shin Megami Tensei Deep Strange Journey 25th Anniversary Box. Ez a legnagyobb méretű, de fekvő kialakítású pakk a három közül, sajnos az árán is tükröződik, de tényleg minőségi cuccról van szó. Azt hihetné az ember, hogy a Strange Journey limitált kiadása, valójában magát a teljes SMT sorozatot (1992-2017) ünnepli a kiadó vele. Ez is belebújós kialakítású
A legkisebb kiadás és az egyetlen, ami nem japán. Európában nem volt a negyedik résznek fizikai változata, ezért szereztem meg. Ez nem egy grandiózus kiadás, hanem egy relatív olcsó kialakítású pakk, sajnos a vékony falú doboz igen hamar meg is rogyott, így inkább fektetve fotóztam :-/
A trió. A legkisebb pakk is kétszer akkora, mint egy sztenderd 3DS doboz, csak hogy a méretarányokat valamennyire érzékeltessem
Az Etrian V hátoldala
Kiszedve a ruhájából, egy könyvet formáz a keménykarton doboz
Felül a játék és a DLC kódot tartalmazó kártyalap csücsülnek
A doboz alján pihen a nagy artbook. Nagyon igényes, keménykarton borítós kiadás. Ez legfőképp tényleg művészeti album, sok képpel és kevés rizsával
Random oldal #1
Random oldal #2
Az SMT IV pakk felboncolva. A tok, játék, egy CD lemez és a könyv. Sajnos olyan szerencsétlen a súlyelosztás, hogy a könyv messze a legnehezebb, ami elhúzza és pofára ejti a dobozt :-/
A könyv sokkal kisebb, mint a másik két nagy kiadásé és puha borítós. De elég vaskos (176 oldal), leginkább útmutató mint artbook
Random oldal #1
Random oldal #2
A Deep Strange Journey háta, rajta a doboz tartalmával
Az ő ruhája is lekerült, nagyon szép kidolgozású a belső kartonfedél is...
...amin a '92-es első rész két főellensége - Asura és Mihály arkangyal - feszít, köztük a pentagramos 25-ik évfordulós emblémával
A belső karton fedél hátlapja a fővonalas SMT játékok dobozterveivel, a Szuper Nintendós korszaktól a PS2-őn át egészen a 3DS-ig
Legfelül itt is a játék található, mellette az audió CD kollekcióval
Az eredeti cenzúrázatlan japán dobozkép, amin a csaj egy fegyvert szegez a szemlélőre. Az előzetes nyugati doboztervről levették a fegyvert, helyette csak fenyegetően kinyúl a markával. Szerintem ez így is fog maradni a végső változatban
Nagyon szép a CD-k doboza is, bár nem bontottam fel, úgysem tudom most min lejátszani. A teljes sorozatból válogattak össze zenéket, amiket újrahangszereltek teljesen
Így néz ki oldalról, engem a jó öreg VHS kazettákra emlékeztet

A vaskos könyv itt is a doboz alján pihen, kivitelét tekintve az Etrian V könyvének a testvére. Igényes darab lett ez is
A könyv hátoldala
Az Erian V könyvvel ellentétben ez inkább szövegeket, folyamatábrákat, miegyebeket tartalmaz, sokkal kevesebb része neki a művészeti koncepciós grafika és rajz. Ez tényleg inkább a sorozatról szóló informatív könyv mint egy művészeti album - már amennyiben az olvasója ért japánul
Ennyit mára, azt még a végén mintegy mellékesen megjegyzem, hogy a két japán kiadás megúszta a vámolást, szerencsére elhitték, hogy csak művészeti albumok vannak az egyébként elég terjedelmes kartondobozban
Köszönet érte a Solaris Japan-nak is, először rendeltem most tőlük szajrét, de valószínűleg nem utoljára. -
markknight
nagyúr
Jó fordítás
"Eladó most" -
A Metroid: Federation Force miféle? Ez az egyetlen FPS 3DS-re tényleg?
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
fordítok: a játék neve és egy X
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Amit olvastam róla, hogy 19 kaszt lesz, ebből eddig egy ami biztos hogy új, a Hero, a többi lehet a régi játékokból lesz áthozva.
-
ldave
félisten
Etrian Odyssey X. Japánban augusztus 2-án kerül a boltokba,
-
ayo
veterán
-
Nem bírtam magammal...

Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past
Story of Seasons: Trio of Towns
Laytons Mystery Journey
(alza-n vannak leértékelve) -
zitrone88
aktív tag
válasz
markknight
üzenetére
Igen, múltkor én is ráakadtam, és toltam pár órát, zseniális kis cucc
Amúgy is imádom ezt a neon 80as hangulatot, zenéstől, képivilágostól, mindenestől 
-
markknight
nagyúr
Sikerült beszereznem egy ilyen címet, hogy 80s Overdrive. Ismeritek? Óriási fun, ajánlom

-
Liquid Snake
aktív tag
Én meg csak most kezdtem el játszani az Etrian első részèvel

-
Most végeztem a Steamworld Dig 2-vel.
Az első részhez képest a dig (amit egyébként szeretek, a flashes időkben is lelkesen toltam a Motherloadot és társait) jóval kevesebb volt, inkább elmentek metroidvanias irányba, de én a magam részéről imádom a jól megcsinált metroidvaniakat is, ez meg az
Kb. 20 óra volt, hogy 100%-os secretekkel befejezzem (van még egy plusz, opcionális bónusz cave, ahol egy élettel kell végigtolna hat vagy hét extrakihívásos pályát, de az nekem most túl sok volt), de simán megérte azt a 15 eurót.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Állítólag nem az lesz, de nem is egy számozott új rész (VI).
-
ldave
félisten
Új Etrian játék bejelentése várható április 10-én:

-
PitkyePadvan
tag
válasz
Liquid Snake
üzenetére
sok sikert,
az én gyűjtői kiadásom (igaz pc-re) már 1 hónapja ott vesztegel
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Remélhetőleg hamar megjön a csomag!

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Liquid Snake
üzenetére
Attól függ, milyen szállítást kérsz, az enyém két hét alatt ideért. Hogy a vámosok meddig fognak rajta ülni, passz. Az okmányokat már elküldtem nekik tegnap.
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ez nagyon királyul néz ki!
Mennyi idő amíg ide ér a csomag Magyarországra? -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Liquid Snake
üzenetére
Nekem most jár a vámosoknál ez a gyönyörűség, sajnos még nincs a kezeim közt. Ilyen cuki macskát nem adtak hozzá

-
Liquid Snake
aktív tag
A mai napon végigjátszottam SMT: Strange Journeyt!
Elképesztő milyen jól összedobták ezt a játékot.Végre sikerült elérnem Neutral endinget. Mindig amikor játszottam vagy Chaos vagy Law endinget lett a játéknak a vége. Ami ebben játékban sem a Law és Chaos nem happy endingel végződik Alig váróm már 3DS verziót!

-
ldave
félisten
Sajnos beigazolódott, amitől féltem, nem lesz angolul DQ XI a gépre

-
caris1
tag
válasz
Liquid Snake
üzenetére
Ajánlom magamat az előző oldalról
. -
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Nos akkor ideje beszereznem őket!

-
ldave
félisten
válasz
Liquid Snake
üzenetére
A történettel kapcsolatban talán Feri tud majd infóval szolgálni, de ha jól tudom akkor nem nagyon van ezeknek a játékoknak sztorija, inkább csak a felfedezésről, térkép rajzolásról szólnak. Persze a Persona Q esetében van történet, a harmadik és negyedik rész karaktereinek a szereplésével, játékmeneten kívül semmi kapcsolata nincs a többi Etrian Odyssey játékhoz.
-
Liquid Snake
aktív tag
Etrian széria az nekem kimaradtak. Etrianhoz érdemes neki kezdeni legelső részével? Mennyire kapcsolódnak a sztorik. Vagy mindegyiknek más története van mint Final Fantasyknek? Persona azt ismerem, másik kedvenc játékom az Atlus cégtől! Persona Q a következő játék amit beszerezek de addig végig tolom Strange Journeyt.

Dr.F.E.R.I.: Soul és Devil Survivor rajta van kívánságlistámon.!

Strange Journey Reduxon kívül más játékot ki fog adni még az Atlus?
-
ldave
félisten
válasz
Liquid Snake
üzenetére
Esetleg még a Persona Q, ami pár inkább Etrian-féle játék, de maguk a varázslatok stílusa és nevei az SMT-ből vannak.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Liquid Snake
üzenetére
Van még a Soul Hackers, ami megint csak egy elég régi rész remakje, illetve a két Devil Survivor játék, ami izometrikus taktikai RPG (ezek is a korábbi DS részek felújításai).
-
Liquid Snake
aktív tag
SMT IV ès Apocalypse kivűl van-e más SMT játékkok 3ds-re?
Azt tudom hogy Strange Journey remake jön májusban (Ez a kedvenc SMT játékom Nintendo ds-re. Most játszom végig másodjára)

-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Én is gondolkoztam rajta, csak előbb megnéztem a demót, az meg elvette a kedvem

-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Aha, ez a Legend of Legacy csapat új játéka és az eddigi írások alapján javítottak benne sokmindent, ami ott nekem nem tetszett, legalábbis a demó alapján, a teljes játékot nem vettem meg pont az ott látottak miatt.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Cím alapján ez is valami másodvonalbeli ATLUS játék lesz, mint pl a Legend of Legacy vagy a Stella Glow. Ha hinni lehet a VGChartz adatainak, ezekből csak valami párezres jelképes mennyiség fogyott EU-ban. Ezek után nem csodálom, hogy nem is bajlódnak fizikai változattal. Csak félreértés elkerülése végett: ezek remek játékok, de itt az EU-ban valami hihetetlenül marginális a piacuk.
-
ldave
félisten
Holnap jön az The Alliance Alive, viszont EU-ban csak digitális kiadás lesz, az Atlus-tól. Nagyon remélem, hogy nem ez lesz majd a megszokott tőlük, hogy EU-ban csak digitálisan lesznek jelen, most hogy kézbe vették a saját játékaik kiadását. A Deep Silver még ha kis példányszámban is, de legalább kiadta rendesen ezeket a játékokat.
-
ldave
félisten
Ma a Steamworld Dig 2-t kezdtem el, remekül fut a gépen, a 3D effekt nem túl erős, pont jó. Nem az erősségem az ilyen fajta játék, de jól szórakozom.
-
ldave
félisten
No, Radiant Historia egyelőre kész
Tegnap este meglett a sima játék vége, ma pedig befejeztem a Perfect módot is. 61 óra lett a játékidő a végére. -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Nem is értem, ha nem vettem meg 3 fontért, akkor 1-ért se fogom...
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Azt reméltem, hogy a Nintendo saját kisebb játékai akcióban lesznek, mint a Boxboy, vagy a Pushmo, de sajna egyik sincs.
-
Nintendo of Europe has announced that the Nintendo eShop spring sale will start this week, seeing more than 140 games be made available at discounted prices between Thursday 22nd March – Thursday 5th April 2018.
Remember that Gold Points that you have accumulated through the My Nintendo reward scheme can be spent when buying digital games and downloadable content for Nintendo Switch now, which also applies to any games that will be on sale.
NINTENDO ESHOP SPRING SALE SUMMARY
New Nintendo 3DS
Xenoblade Chronicles 3D, Nintendo – €26.99, normally €44.99
Nintendo 3DS
Monster Hunter 4 Ultimate, Capcom – €22.49, normally €44.99
Monster Hunter Generations, Capcom – €22.49, normally €44.99
Monster Hunter Stories, Nintendo – €23.99, normally €39.99
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D, Nintendo – €11.99, normally €19.99 -
markknight
nagyúr
Köszi a válaszokat, sikerült beszereznem egyet

Egyébként első hetes Nintendo karrieremet csupa móka és vastag élmény jellemzi.
-
Nazo
tag
válasz
mike1334
üzenetére
Nemtudom mennyire számít reklámnak, de a videojatekbolt.hu -t is érdemes nézegetni, ott is szoktak lenni használtak. Egy ismerös pár hete 25K-ért vett onnan new 2DS XL-t, ami elég jó ár, és 3 hó garit is adnak.
Sajnos a másik 25K-snál beelöztek, így én végül apróról vettem kicsit drágábban. Tudom hogy az a 2DS, de 3DS is szokott lenni használtan nekik, bár az drágábban. Az apró mellet érdemes néha oda is benézni, ja és a használtakat a boltban meg lehet fogdosni/kipróbálni.Valamint nem tudom hogy a 3DS-nél is megvan-e az hogy kicsit "lifeg" a zsanér (Többiek megerösítenek/Cáfolnak). Amikor a használtat néztem akkor azt hittem hogy a használattól van, de kiderült hogy újonnan is olyan, szóval attól nem kell megijedni.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Már megszoktam, most már az eredeti lenne fura
De azt már látom, hogy nem fogok mindent megcsinálni benne, van egy ellenfél, akinek jelenleg csak egyeket sebzek, ő viszont egy ütéssel megöl, szóval vagy valami speckó fegyver, képesség kell hozzá, vagy lépnem kéne végtelen szintet még, grindelni viszont nem fogok. -
-
PitkyePadvan
tag
válasz
markknight
üzenetére
én ebay-en vettem, wowwow-shop -tól, lehet van olcsóbban is, de ott nem fogtam ki hamisat
.
Ha teljesen biztosra akarsz menni vegyél boltból, bár ott azért drágábbak. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
markknight
üzenetére
Vedd meg a legolcsóbbat, csak ne hamisítványt fogj ki.
-
markknight
nagyúr
Szeretnék vásárolni a 3DS-hez egy új memóriakártyát, mert a mostani haldoklik. Tudnátok segíteni abban, hogy mire kell odafigyelnem vásárláskor? Vagy csak berakom és már használható bármelyik?
-
Petreszku
senior tag
válasz
dabadab
üzenetére
Én ezekkel soha nem játszottam, nem is érdekelnek, persze ettől még lehetnek nagyon jó játékok.. De egy Yoshi, Kirby, Luigi vagy Shantae játékkal mindig jól elszórakozom. Írhatnám még a Donkey Kong-ot vagy a Pikmonit, de a Metroid ezen része is jól sikerült. Mario-t és Zelda-t szándékosan nem írtam.
-
válasz
mike1334
üzenetére
Egyébként tényleg teljesen érdekes a játékkínálat. A rengeteg JRPG, amikről addig soha nem hallottam, pedig évtizedek óta futnak meg van ezer részük (mint pl. a Megami Tensei franchise) meg azon belül is a Pokémonok (én a Sunt láttam, végigjátszottam, mert érdekelt, hogy mi ez az őrület, de őszintén szólva azóta sem sikerült feldogoznom az élményt
), a visual novelek (Phoenix Wright sorozat pl), meg a Professor Laytonok, amik a olyanok mint egy Füles magazint és egy hidden object meg egy babaöltöztető játékot oltottak volna egy visual novelbe... elsőre szokatlan, de tökre szórakoztató meg a jstratégiák
, komolyan, csata után az egységek szégyenlősen flörtölgetnek egymással, aztán egy idő után összeházasodnak, gyerekük lesz és az is ott fog csatázni - ilyet csak a japánok találhatnak ki 
-
válasz
mike1334
üzenetére
"van jelentős küülönbség a 3DS XL és a "new" 3DS XL között"
Van, a New sokkal erősebb, állítólag a 3D stabilitása is javult (ezen se tökéletes, ha úgy fogod, szét tud esni a kép), és van jópár játék, ami csak New-n fut - én semmiképpen nem vennék most régi 3DS-t (sőt, én konkrétan most egy samusos N3DS XL-t vennék
)Nekem N3DS XL van, a gyereknek sima N3DS, szerintem a nagyobb jobb. A sima N3DS-hez vannak cserélhető előlapok - elméletben. Gyakorlatban meg nem igazán lehet kapni.
-
mike1334
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
Ó kár, pedig jó ötletnek tűnt
Amúgy sose szól..csak néz kérdőn..ő a vásárlási lelkiismeretem 
Amúgy azt szoktam csinálni, hogy ha meg akarok venni valamit elkezdek róla beszélni. Először csak, hogy van ilyen. Aztán, hogy milyen jó..aztán, hogy valamikor vennék..ez megy pár hónapig, a végén rendesen megkönnyebbül, hogy megvettem és nem kell hallgatnia. Ő se kütyüpárti
De milyen büszke rá, hogy pl kinéz egy telefont, bemegy a boltba és minden dilemma nélkül megveszi...na persze, mert előtte én néztem utána minden telónak, én olvastam el minden tesztet és én mondtam meg, hogy melyiket vegye
de én is szeretem nagyon, lassan 11 éve 
-
mike1334
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Lakásra gyűjtünk, idén a spórolás a jelszó...október óta meg el...tam 120e+ forintot az xboxra és játékokra/kiegészítőkre. Amúgy sose mondja, hogy ne vegyek meg valamit, csak lehet túl sok lenne már a jóból játékra...pengeélen nem táncol, megértő, csak na...kár, hogy ő nem szeret játszani, bár régi "nintendója" volt, hátha lehet hatni a nosztalgiafaktorral

Amúgy sose volt probléma semmiből, telefon, tablet, stb évente van egy nagyobb kiadásom, csak túl közel vagyunk még az xboxhoz (amin agyaltam hónapokig, a végén már azt mondta, ha nem veszem meg, akkor ő fogja)...őszre belebegtettem a switchet, arra se mondta, hogy válunk, ha megveszem (mondjuk nem is vettem még el...
). Amúgy valahol örülök neki, hogy ő józanabb ilyen téren, ha nem lenne, akkor már lenne 4 féle konzolom és ki se jönnék a lakásból, ahogy ismerem magam.. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
mike1334
üzenetére
Örökzöld dolog ez az asszony-téma. Én azon az állásponton vagyok, hogy ha csak nem állít be az ember egy másik nővel, akkor fogadja el a férfit mindenestül - a pozitív tulajdonságaival, a bogaraival és a faszságaival együtt. Valami hülyesége minden férfinak van egyébként is, valaki egy üveg whisky-t vesz egy Switch áráért, na bumm. Még az sem biztos, hogy valaha is meg fogja inni. Ha ennyire pengeélen táncol a kapcsolatod, hogy egy-egy kütyü így elhúzza bármilyen irányba, akkor ott már régen rossz minden. Persze a te életed, neked kell leélned, nem nekem

-
mike1334
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
És zitrone88
Köszönöm a válaszokat!
egyre jobban mozgat a téma, lehet azért mert nekem gyerekként gameboyom se volt (csak "sárgakazis nintendom"), és nagyon szerettem volna. Most hogy dolgozok futja rá, csak az asszony véleményétől tartok, vár őt pár hete a switch miatt puhítom, ahhoz képest ez hatalmas visszalépés a büdzsében
igazából nem tudom, hogy a 3d kell-e (bár gondolom a zeldák miatt kellene), de biztos nem árt, ha van. Xl se lenne gond a méret miatt, főleg vonaton/ágyban használnám, meg mikor vidéken vagyok. Biztosan használtan fogok venni, újonnan már nem lenne olyan messze árban a switch. De 30e körül teljesen baráti. Konzolvilágba benézek jövő héten sztem, hátha van kiállított darab. "Kár", hogy ennyi verzió van, nehéz dönteni, hogy 2ds xl, new 3ds vagy new 3ds xl legyen...na mindegy, alszok rá egy párat, meg közvéleménykutatok, hogy milyen lenne a fogadtatása asszony részéről (kellene már egy gyerek, hogy ráfoghassam ezeket a vásárlásokat...
). -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
mike1334
üzenetére
Passz. Szerintem hívogasd fel a boltokat, tudnak-e mutatni. XL csak Új modell van már, normál kicsiből már semmilyen, még 2DS (XL)-t tudnak mutatni, főleg XL-t mert az friss modell. Vagy ha nem akarsz nagy rizikót, veszel apróról olcsón (30e körül) és eladod hasonló árban ha nem tetszik.
-
zitrone88
aktív tag
Én úgy tudom, hogy vannak olyan játékok (bár nem sok), ami nem jelenik meg a régiekre, csak a new 3ds-ekre, és a 2ds xl-re. Javítsatok ki, ha tévedek, ha pedig nem, akkor esetleg ez is mérvadó lehet érdeklődő kollégánknak.
Én valamivel több, mint fél éve vagyok a NES-gameboy-gameboy advance óta ismét érdekelt Nintendo konzolokon, és életem egyik legjobb döntése volt, hogy veszek egy 2ds xl-t. (Valószínűleg ma már 3ds xl-t vennék, mert nagyon izgat, milyen a 3d, akkor is, ha nem használnám, csak nem láttam sosem, milyen, de ez már részletkérdés) Szóval, amit írtam, a tartalom miatt írtam. Én a Pokemon moon-nal vettem meg a gépet. Kis, egyszerű, "nintendos" (és ez alatt egy modern nes-snes kategóriát értek felturbózott grafikával) játékokra számítottam, hamar beleraktam 20 órát két nap alatt a pokemonba, és kb sehol nem tartok benne (azóta is csak kb 36 óra jött össze, mert elkalandoztam másfelé). Csak a szemléltetés végett írom, hogy bele lehet rakni az életed nagyobb részét is, ha nem vigyázol. Csak néztem, hogy mennyi tartalom van ebben az egyetlen pokemon játékban a gameboyos pokemon redhez képest. Én azt gondolom, hogy a nagy címekben csak a grafika nem modern, minden más igen, viszont Nintendo. Ilyeneket más konzolon nemigen találni szerintem. Én legalábbis összehasonlíthatatlannak tartok egy Nintendo húzócímet egy multiplatform AAA címmel, hiába jó mindegyik, máshogy jó
Olyan világba csöppentem, ami teljesen új, baromi jó és magával ragad, és nincs rá pénzem.
Bár vannak költséghatékony megoldások, amikről itt nem beszélünk. Egy biztos, ha végtelen pénzem lenne, saját lakást tartanék fent a birtoklási vágyamnak, és kellene rá a végtelen pénz. És az csak arra, ami tényleg, igazán kell, mert baromi jó. És ennek az egésznek alsó hangon a fele csak a ds-3ds vonalon lenne érdekelt. Úgyhogy én azt mondom, ez az a konzol, amire te gondolsz, ha bejönnek a játékok rá (amit youtobe-on tömkelegével ellenőrizhetsz, csak a spoilerre vigyázz) 
-
mike1334
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
és caris1
Köszi! Konzolvilágban vagy vhol van kiállított darab?
-
mike1334
veterán
válasz
caris1
üzenetére
Köszi! Impozáns lista
Most hogy néztem pár videót, azon gondolkodok, hogy XL vagy "sima". Nyilván az XL nagyobb, jobban látni, de ahogy írtátok a felbontás ugyanakkora, így valamivel szebb azért a képe a kisebbnek.
Illetve láttam, hogy van millió féle skin...ezek matricák vagy gyárilag ilyenek? -
caris1
tag
válasz
mike1334
üzenetére
Ha a jrpg-ket szereted, akkor a 3DS tökéletes választás, a jelenlegi kínálattal is simán el lehet lenni 1-2 évig, pl amik most hirtelen eszembe jutnak:
- Dragon Quest VII/VIII (a XI is megjelenik)
- Bravely Default/Second
- Shin Megami Tensei játékok: SMT 4/Apocalypse, Devil Survivor 1/2, Persona Q, Soul Hackers, jön a Strange Journey Redux és Persona Q 2 is
- Etrial Odyssey játékok
- 7th Dragon III Code: VFD
- Xenoblade Chronicles (csak N3DS-re)
- Fire Emblem játékok
- Radiant Historia -
mike1334
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Nekem eddig teljesen kimaradt a Skyrim és igazából csak azért érdekel, mert sok benne a tartalom, hetekig el lehet vele lenni állítólag
de akkor majd inkább a sok pokemonnal leszek el 
-
Petreszku
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Nagyon jól összefoglaltad.

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
mike1334
üzenetére
Skyrim talán csak hajszárítóra nem jött ki még eddig, amiatt nem akkora kár szvsz. Pokémon meg - ahogy a kolléga is írja - annyi van 3DS/DS-re, hogy Dunát lehet vele rekeszteni. Nem is tudom van-e abból a szériából olyan rész, ami valamilyen formában nem érhető el rajta.
-
mike1334
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
és xAttilax
Köszi! Alszok még rá párat, de szerintem ebből 3DS (XL) lesz és nem Switch. Switchet veszek majd, ha jön belőle egy újabb verzió
(Persze a Skyrim és egy újabb Pokemon miatt fáj érte kicsit a szívem, de hát na, majd egyszer...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Plusz, ha veszek 3DS-t, akkor nem veszek Switchet, és lemaradok sok játékról...(tudom Switchen futnak a 3DS játékok, de ha azt vennék, akkor már inkább "arra való" játékokat keresnék hozzá, és így meg a 3DS játékok esnének ki...). A kettő együtt idén kizárt, viszont a 3DS egész olcsó használtan...sóhaj..ha kiadnák legalább a Stardeww valleyt 3DS-re, akkor el is dőlne a kérdés..

Köszönet érte a Solaris Japan-nak is, először rendeltem most tőlük szajrét, de valószínűleg nem utoljára.

)

- azért a N játékokat jobban elviseli, min tmondjuk a GTA V-t.