-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
PandaMonium #13371 üzenetére
Az a kutya nagyon jó fej benne!
-
ayo
veterán
válasz
PandaMonium #13114 üzenetére
pont ezek miatt ha most kellene vennem gépet, akkor simán lehet hogy a jóval olcsóbb new 2DS-t venném.
-
aya
addikt
válasz
PandaMonium #12688 üzenetére
A tallérokat gyűjtőm, a 3ds-em már japán accountos szóval lesz még ott ahonnan ez jött
-
aya
addikt
válasz
PandaMonium #12551 üzenetére
Ez még a régi, csak már csorgott a nyálam rá rég óta.
Köröztem mint sas a préda felett, aztán lecsaptam rá.
A new 3ds xl mellett jó lesz -
g@bo
nagyúr
válasz
PandaMonium #12407 üzenetére
tedd. a játékot meg add el nekem.
-
ayo
veterán
válasz
PandaMonium #12390 üzenetére
nincs mit
-
ayo
veterán
válasz
PandaMonium #12386 üzenetére
itt írtam róla: Super Mario 3D Land kipörgetve
szerintem olvasd át azt meglátod, hogy érdemes-e
-
g@bo
nagyúr
válasz
PandaMonium #12355 üzenetére
Super Mario 3D Land
mikortól?
lassan jobb vétel egy 3ds xl mint egy wii. vagy az is volt?
lassan egy fekete befigyel
-
ldave
félisten
válasz
PandaMonium #12355 üzenetére
Egyik este összehozhatnánk egy Mansion multit
Nemtom hányunknak van meg a játék még innen.
-
ISThun
csendes tag
válasz
PandaMonium #12339 üzenetére
Hááát, nem hinném.
350 oldal infó képekkel, térképekkel, mindennel. Ha nem lett volna akciós, akkor is megveszem. Hideg téli estékre jó lesz olvasgatni. Na jó, meleg nyári estékre is.
-
ayo
veterán
válasz
PandaMonium #12296 üzenetére
Kapható lesz és kb. 65K lesz átlagosan az ára.
-
robert9226
csendes tag
válasz
PandaMonium #12243 üzenetére
Köszönöm a tippet, egyébként én is arra gondoltam hogy azzal kezdeném.
-
_Balee_
aktív tag
válasz
PandaMonium #12206 üzenetére
Gyerekek ez a Miitopia zseniális, muszáj lesz megvenni ezt is.
Pedig most csak a Hey! Pikmin-t akartam, meg az új amiibo-t.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PandaMonium #12159 üzenetére
Kezdetnek nem rossz...
-
planbmokus
senior tag
válasz
PandaMonium #12159 üzenetére
Szép adag!
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PandaMonium #12157 üzenetére
Elvileg marad a N3DS XL, a 2DS és az új N2DS XL. Utóbbi majd valamikor mostanában jelenik meg.
-
válasz
PandaMonium #12136 üzenetére
Welcome to the Club of Collectors! Ha játszani mersz velük, automatikusan kizárásra kerülsz
(#12138) PandaMonium: Na már ki is zártunk.
-
ldave
félisten
válasz
PandaMonium #12136 üzenetére
Így van, ez a helyes lépés. Amikor már nincs idő vagy kedv játszani, akkor kell elkezdeni felvárásolni mindent gyűjtemény címszóval. Én is így tettem
-
planbmokus
senior tag
válasz
PandaMonium #12132 üzenetére
Nem, mert meg kéne, hogy öljelek
Veszprém, piacos cimbora -
pazzo
tag
válasz
PandaMonium #10936 üzenetére
Mennyiért akarod eladni a játékot?
-
g@bo
nagyúr
válasz
PandaMonium #10932 üzenetére
van ott lóvé.
new 3ds re nekem is kéne egy jó cover
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PandaMonium #10932 üzenetére
Ezekkel elszórakozhatsz egy darabig, ha maxolni szeretnél mindent
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PandaMonium #7887 üzenetére
Deleting a Nintendo Network ID will also delete the following information associated to the account: Nintendo eShop activity and balance, Friend List, Miiverse activity, and registered e-mail address.
Eszerint a játékmentéseket talán békén hagyja és a rendszer által tárolt statisztikákat is.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PandaMonium #7885 üzenetére
A kedvedért most megnéztem, van olyan menüpont a Rendszer Beállításokban, ahol törölni lehet a fiókot (de eddig is úgy tudtam, hogy ki lehet).
-
Faterkam
addikt
válasz
PandaMonium #7863 üzenetére
Félve kérdezem: Ds.-en melyik az a Pokemon játék, amivel érdemes kezdeni, egy olyan embernek, aki életében nem játszott Pokemonnal?
Gondolok itt a könnyűségre, játékmenet megértésére stb...
-
zuzu000
őstag
válasz
PandaMonium #7361 üzenetére
De legalább a pokemonod valaki elvitte gyorsba
-
gamergirl77
csendes tag
válasz
PandaMonium #7345 üzenetére
Köszi a választ, ez szuper hír!
-
nauro
aktív tag
válasz
PandaMonium #7313 üzenetére
Az a zeldás arany kiadás tényleg szép.. Sajnos az ára is
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
A Nintendótól függ elsősorban, mivel ő szabja meg a forgalmazónak a listaárat. Valószínűnek tartom, hogy március végéig mindenképp tartják ezt a magasabb árat, mert addig az első másfél hónap még bele fog számítani a folyó pénzügyi évbe. Áprilistól már a könyvelés szempontjából is mindegy lesz, plusz addigra talán kitömik a drága gépekkel az első hullámban rárepülő madarakat. A 3DS első nagyobb árvágására anno fél évet kellett várni, nagyjából ez volt a helyzet az XL-el is 2012-ben. Itt viszont csak normalizálni kellene az árakat, mert az Új széria elvileg csak a helyettesítője a réginek, nem a konkurense. Tavasszal, nyár elejére legkésőbb szerintem el kellene tűnniük ezeknek az irreálisan magas áraknak.
Szerk.: valószínűleg nem a forint tehet róla, mert euróban kifejezve is sokba kerül, a forint pedig nem gyengült annyira látványosan az euróhoz képest, mint más főbb devizákhoz. Mondjuk ez a svájci szarakodás még okozhat némi turbulenciát (nemcsak a mi viszonylatunkban).
-
misuti
tag
válasz
Szerintem erről a gyenge forint tehet!
Majd ha javul,valszeg olcsóbbak lesznek!
Közben megelőztek! -
ldave
félisten
válasz
Majd ha 300 Ft alatt lesz újra az euró.
-
RangerFox
veterán
válasz
PandaMonium #7051 üzenetére
Az attól függ hogy a topktárs, elvtárs, kolléga hogyan reagál rá.
szgergely Imádom az ilyen meme gif.-eket.
Hubameg, most vettem észre hogy egy kicsit hosszú lett... -
zuzu000
őstag
válasz
PandaMonium #6836 üzenetére
Y-t imádtam, akkor egy 30 óra szórakozás ezzel is biztos meglesz. Multiba nem mentem bele ott, de lehet, hogy itt megjön hozzá a kedvem. Sok ilyen mellékszál/felfedeznivaló van benne, ami nem az főszál része?
-
RangerFox
veterán
válasz
PandaMonium #6606 üzenetére
Köszi, végül meglett. Az volt a gond, hogy rossz helyen kerestem azt a zöld lényt, aki mondja hogy ő sem tud úszni, meg hogy a híd beszakadt. Most járok a szélmalmos pálya végén, most tanulok, majd este levezetésképpen teljesítem azt a dungeont is.
-
BulletBill27
aktív tag
válasz
PandaMonium #6464 üzenetére
Nos a végére értem, végülis írhatok pár gondolatot. Persze megpróbálok spoiler mentes lenni.
Ma értem a végére, kicsit még a hatása alatt vagyok, de megpróbálom összeszedni a gondolataimat.
A játék alap története tulajdonképpen rendben volt. Egy-két helyen fordulatos is, sőt többször reflektált régebbi generációkra is, ami tetszett. A játék mechanikája, mérföldekkel jobb, mint eddig bármikor. Azt mondjuk nem értem, hogy miért kellett erre ilyen sokat várni, de remélem a továbbiakban viszont fogjuk látni ezt. Szerencsére visszakerült a játékba a nehézség, a kihívás, ami nagyon hiányzott a X & Y-ból.Jó kérdés, hogy mennyire volt szükség a Primal Reversion-re, de gondolom ez Kyogre és Groudon exkluzív marad, mint Kyurem esetében a fuzionálás. A Mega átalakulásnak továbbra sem vagyok nagy rajongója, gondoljunk csak bele, hogy pár év múlva már akár több száz követ kell majd összegyűjtenünk, kész tortúra lesz. De kíváncsi vagyok, hogyan viszi tovább ezt a GameFreak.
Az X & Y-ban volt ugye a legkevesebb Legendás Pokémon, ebben meg a legtöbb van. Véleményem szerint túl sok is. Úgy gondolom kár volt a 4. generációs Legendásokat belerakni, nembeszélve az 5. generációsakról. Elég lett volna csak a 2. és 3. gen. Talán a Legendás Gólemeknek is lehetett volna saját Episode-juk.A Delta Episode-dal kapcsolatban először inkább negatív érzéseim voltak, sajnos nyúlt, mint a rétestészta. Kb két, két és fél óra alatt értem a végére, egy bő háromnegyed órát meglehetett volna spórolni szerintem. Aztán valami hihetetlen fordulatot vett az egész, és a Pokémon franchise legepikusabb jelenete következett. Az állam a földet is átütötte közben, olyan sebességgel esett le
Nem akarom pontosan leírni, hogy mi történt, igaz, valamennyire bemutatta már az egyik trailer. Legyen elég annyi, hogy a legelső labdával, egy Premier Ball-al kaptam el az illetőt (igaz, csak második nekifutásra, mert először vagy 30 labdát dobtam rá, és nem maradt benne egyikben sem, majd miután nem tudott már támadni, kiütötte magát. Nekem meg resettelnem kellett a játékot) Ne felejtsetek el a Legendások előtt menteni!
Összességében én még mindig a Platinum Editiont szeretem a legjobban (Giratina az egyik kedvencem), de lehet, hogy ez lesz a második, és a HeartGold lekerül a 3. helyre. Persze még egy csomó kontent van a játékban, csak a sztori ért véget.
Esetleg, ha valaki gondolkodik az X & Y és az Omega Ruby & Alpha Sapphire között, mindenképpen az utóbbiakból válasszon, mert sokkal jobban sikerültek.
-
Podolski1998
csendes tag
válasz
PandaMonium #6456 üzenetére
Nyugi még nekem sincs meg még. Én a Gameshopnál rendeltem elő és először azt írták hogy késik és csak hétfőre jön menjek érte. Gondoltam jó akkor nem is viszek pénzt magammal erre ötkor írnak egy emailt (amit csak este nyolckor tudtam megnézni) hogy mégis lehet menni.
Úgyhogy együttérzek -
slick-adam
aktív tag
válasz
PandaMonium #6439 üzenetére
nyilvan nem az uj 3DS tulajokat kerdem. az itteni közönseg mar valszeg reg beregelte a gepet, hiszen nem ez az elsö hasonlo akcio.
-
Linkh
tag
válasz
PandaMonium #6427 üzenetére
Az a baj, ezzel a vadásztrófeával, hogy egyre gyérebb élményt ad. Van egy dobozod és kész. Régen szerettem nézegetni a játék ajánlásokat vagy a füzetecskét lapozgatni. Ma kapsz egy papírfecnit, hogy B-vel ugorsz, A-val lősz, ha balra nyomod, akkor balra mész, ha jobbra, akkor jobbra. Digitális leírás annyira engem nem érdekel.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PandaMonium #6376 üzenetére
Direkt figyeltelek.
-
n000rbi
senior tag
válasz
PandaMonium #6376 üzenetére
Kikapcsolt állapotban is látni, ezért gondolom, hogy "csak" szennyeződés. Nem egy pixelnyi, attól jóval nagyobb, szóval zavaró.
A gép hátulját már korábban leszedtem, mert totál laza volt az egész ház, meghúztam a csavarokat... -
Sirandrish
legenda
válasz
PandaMonium #6361 üzenetére
Hát hogy a cipő kell az elég egyértelmű, mert anélkül 10 méteren 20at ver ránk a csóka
-
Sirandrish
legenda
válasz
PandaMonium #6346 üzenetére
Az de poén amikor le kell vadásznod közben minden ellent mert szétverik a bimmbummot
-
tybaa
csendes tag
válasz
PandaMonium #6320 üzenetére
Nem baj, ha nem változott sokat, csak legyen jó. Nem játszottam az eredetivel, ezért ez nem zavar, de biztosan nem én vagyok az egyetlen, akinek kimaradt.
Tudja esetleg valaki, hogy a 2DS akcióban letöltőkódot adnak a gép mellé?
-
ViharVadász
őstag
válasz
PandaMonium #6285 üzenetére
Értem köszönöm, a hivatalos oldal alapján ez Jack csatlakozóval csatlakozik, szóval írásod alapján nem lehet gond. Köszönöm a választ!
-
Sirandrish
legenda
válasz
PandaMonium #6281 üzenetére
Én is észrevettem és LOL de én is bemásztam mögé
Enyhe utalás a 3DS-es MM-re? -
ViharVadász
őstag
válasz
PandaMonium #6267 üzenetére
Magyarországra nem. Maximum úgy, ha van kint Angliában egy ismerős aki átveszi a csomagot, ő meg átküldi Magyarországra.
-
boost
veterán
válasz
PandaMonium #6250 üzenetére
Nekem pont ezek az újítások nagyon tetszettek. Így csináltak "openworld" zeldát egy alapvetően szekvenciális játékból. Zseniális.
-
qper
tag
válasz
Nem volt szerencsém a Lin to the past-hoz, de a LBW nekem speciel nagyon bejön
A nehézsége nekem jól van belőve, a fast travel opció egyáltalán nem zavar, de a régiekben is ott volt azért Epona.
A Ravió féle kikölcsönzöm/megvásárolom a fegyókat dolog nekem sem tetszik, remélem a jövőben nem csinálnak Nintyék ebből divatot.
-
ayo
veterán
válasz
"Sajnos ettől függetlenül azt kell mondjam, hogy majdnem minden változtatás negatív a Link to the Past-hez képes"
ezt adom én is plusz annyi hogy sajnálom hogy nem a 16-bites link to the past grafikát vették alapul és tolták volna meg mai szemmel, az tuti menőbb lett volna
-
RangerFox
veterán
válasz
PandaMonium #6190 üzenetére
Előrendelve, már megint a Steelbook-kal jönnek, muszáj lesz megvennem... Óhh, mindjárt jön a Pokémon gyűjtői kiadása is, de ahogy elnézem a jövő év eleje is durva lesz, jön a Zelda meg az MH4U... Szerintem elmegyek bankot rabolni.
-
Sirandrish
legenda
válasz
PandaMonium #6181 üzenetére
Széééép..
Bár ezt én nem vállalnám be 3DS-en...könnyen összeroppanna a kicsike -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PandaMonium #6181 üzenetére
Belőled meg hogy lett prérifarkas?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
PandaMonium #6179 üzenetére
Itt már leírtam egyszer, most épp "cigiszüneten" vagyok, nincs nálam a 3DS.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
PandaMonium #6177 üzenetére
Írok.
-
ViharVadász
őstag
válasz
PandaMonium #6105 üzenetére
Köszi!
Egyelőre megvárom, hogy mi is lesz az eredmény, hogy ha úgy lesz akkor lehet megkérném segítséged.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
PandaMonium #6093 üzenetére
A gondom nem a grafikai stílussal van, hanem hogy ezzel akarják eladni az indie címek többségét. Holott van lehetőségük sokkal látványosabb grafikára is. Van amikor az én gyomrom már nem veszi be, hogy látványra egy ezredforduló előtti címmel van dolgom. Mint írtam, túl fiatal vagyok a retróhoz, nekem nem adatott meg, hogy a 80-as, 90-es években játsszak - szerencsére (régen-minden-jobb-volt szindróma). Haladunk a korral, ezt elvárnám még a független címektől is.
De a Shovel Knight (meg jó pár "visszahozzuk a pixeleket" indie cím) alapján én is teszek a grafikára az esetek többségében, ahogy tettem eddig is - persze mindig van egy aktuális mérce, amit mindig alulmúl valami.
-
boost
veterán
válasz
PandaMonium #6090 üzenetére
aki pedig az alapján ítél meg embereket, hogy az mi alapján ítél meg játékokat ...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
PandaMonium #6069 üzenetére
Kell venni egy neoprén belsős puha tokot, belsejét meg valami törlőcuccal (szemüvegtörlő, pl.) tisztán tartani. Én mondjuk máig nem értem, hogy mitől lesz ujjlenyomatos a felső kijelzőm.
-
RangerFox
veterán
válasz
PandaMonium #2724 üzenetére
Az sima 3DS, ki volt bontva egy darab a debreceni mediaban..
-
válasz
PandaMonium #2727 üzenetére
KSZ ben volt de nem volt nekik se 576 ban
-
boost
veterán
válasz
szerintem sima, mert a gép leírásában is 3DS specifikus dolgok vannak. Pl képernyőméret is 3DS-nek a mérete, meg a készüléknek a mérete is.
-
válasz
Mivel a 3DS xl 62.000 játék nélkül meg kiírva is az van sztem sima 3ds az ara alapján.
Egyébként vicces mert kollégám most akar venni 3ds XL t és sehol nem kapott főleg nem 48.000 ért (én meg annyiért vettem szeptemberben PlayMania ban)
Szóval ha valaki lat készleten 3DS XL-t max 50.000 -ért az szóljonIdőközben lejött nekem is a Supar mario 3d land és annál is jobb mint amire számítottam. Meg jó hogy nem vettem meg kb 2 hete. 3D miatt néha benézem hova kell ugrani de az árnyékok sokat segítenek ha ki kell centizni valamit.
Illetve egy idézet a végére "Csakis 3DS XL-t szabad vásárolni, az eredeti 3DS tényleg nem a formatervezés csúcsa. Az XL viszont tökéletes."
Ezt csak aláírni tudom nekem a 3ds kényelmetlen volt 10 perc után mar szinte. Sokkal jobban tetszik a fogasa is a képernyője is az XL nek. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PandaMonium #2672 üzenetére
Nem véletlen került bele. A szabályzatban írják, hogy regisztrációkor csak 3DS és 3DS XL kódot fogadnak el, de maga a játék letölthető bármelyik 3DS / 3DS XL / 2DS gépre, tehát nem elírás.
-
g@bo
nagyúr
válasz
PandaMonium #2672 üzenetére
a step 2 ben is van 2ds, bár nekem 3ds van, szvsz érdemes megpróbálni...
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PandaMonium #2618 üzenetére
Jaj, ne ingereld már szegényt Te is a Zeldával, a fene majd megeszi így is, amiért nem veheti meg idén.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PandaMonium #2531 üzenetére
Ne vadítsanak már, 2DS-t ennyi pénzért...
Semmiképp nem éri meg, viszont látok ott ezüst-szürke 3DS XL-t 50e-ért, azzal jól fogsz járni. Ilyen van nekem is, és ugyanennyiért is vettem. Nagyon masszív ketyere, semmi gond nincs vele és még a kijelzője is szép nagy, jól lát rajta mindent az ember. Legfeljebb nem veszel fát idén...
-
g@bo
nagyúr
válasz
PandaMonium #2531 üzenetére
esetleg itt [link]
azért mekkora rablás már, hogy a 2ds majd 3ds áron tolják... már ahol a 3ds t direkt nem szórták ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Bundle topik
- Automata kávégépek
- Autós kamerák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 64 + 512GB (kiegészítőkkel)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest