Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Unigine Superposition Benchmark
- Milyen TV-t vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen videókártyát?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Milyen egeret válasszak?
- SONY LCD és LED TV-k
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
kemény, most már mondjuk nagy részét ki se hozzák, csak értesítő. postára reklamálni kell, de ha változást akarsz, akkor az arccal kell beszélned. volt nálunk is, amikor új kolléga nem tudta mi merre, sőt még GLS-nél is voltak parák, de beszéltem velük azt javult, mást nem lehet nagyon tenni.
365-nél nézz rá sztem a szállításra, de ha nagyon nem megy sehogy és kéne a cucc, akkor max. szólj nekem azt kitalálunk valamit.
-
Úgy hogy panel földszintjén lakom és volt hogy a postás csak letette a csomagot az ajtóm elé (ahol mindenki elsétál, aki bejön a házba) és volt hogy eltűnt onnan a csomag. Amikor ezt szóvátettem náluk, akkor azt mondta az ügyintéző, hogy ilyen biztos nincs, mert a postás vagy értesítőt hagy vagy pedig a ládában hagyja a küldeményt. Aha...
-
-
-
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #13589 üzenetére
hát, necces ár.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Rain Blade #13585 üzenetére
50-nél többet nem nagyon adna szerintem senki érte, de 45-öt mondanám kábé biztosnak. Ha nem kenyérre kell, hirdesd meg mondjuk 49,990-ért, maximum lépkedsz vele 1-2 ezret lefelé ha nem nagyon viszik.
-
válasz
Rain Blade #13587 üzenetére
Nem elüldözni akartalak, itt is biztos mondanak valamit
-
válasz
Rain Blade #13585 üzenetére
Esetleg itt is segítenek.
-
Rain Blade
tag
Sziasztok árazásban tudnátok segíteni?
Lenne egy eladó New Nintendo 2DS XL White - Lavender + Tomodachi Life -om
1 hónapos ... majdnem 2 év garival.
marios czipzáros tokkal; extra ceruzákkal, extra töltő kábellel,
dobozos mario bros 2 játékkal , 32gb-os bónusz sd kártyával. makulátlanul...
Mi a reális ára most hogy véget ért az akciós 35e gépkiárusítások hada...
köszi.. -
BaLee_
csendes tag
Holnap véget ér a karácsonyi akció az eShop-ban, én gyorsan megvettem az [Urban Trial Freestyle]-t és a [Urban Trial Freestyle 2]-t 3DS XL-re, az 1-et a lányomnak is 2DS-re, imádja. Nagyon levitték az árát és szerintem jó lett a Nintendo verzió. Van demó is, próbáljátok ki, hátha másnak is bejön. :-)
-
PitkyePadvan
tag
Magyarországon ezeket nem lehet valahol beszerezni?
Régebben én is külföldről rendeltem, de most hogy hetente Budapestre járok feleslegesnek érzem. -
válasz
Dr.F.E.R.I. #13581 üzenetére
A magyar postás ügyem miatt én már csak olyan helyről rendelek, ahol futár hozza
Remélem Amazon-on is lesz.
-
Boldog Új Évet Mindenkinek!
-
-
PitkyePadvan
tag
Ezeket hol lehet beszerezni?
Mármint a megjelenőket magyarországon?
Boltokba szokták adni, vagy külön írni kell nekik hogy pls rendeljetek be néhányat?!Még egy kérdés:
Persona q2 -ről van valami hír hogy esetleg megjelenik eu-s változatban?
Megvan a q1 és szeretném azt is fizikailag -
f3rdzs0
senior tag
a switch sokkal kevésbé hordozható és könnyen felismerhető. nekem ha az asztalomon van a 2dsxl akkor csak azt feltételezik hogy egy battery bank, ami munkában nem egy rossz dolog
az. hogy nincsenek új játékok még szerintem nem akkora probléma.
végig néztem a switch játékokat és egy kettő kivétellel nem igazán kiemelkedőek. az indie játékok meg nagyon drágák.a 3DS játékok se olcsók de rengeteg van. főleg ha DS játékok is érdekelnek. szerintem sokkal jobb a felhozatal mint ami a switchen van és ez még így fog maradni egy pár évig
-
g@bo
nagyúr
válasz
Rain Blade #13570 üzenetére
persze, a fehér retkesedik sárgul. valami sötétebb szín választása jobb döntés.
-
Rain Blade
tag
Sziasztok.
Pár helyen most ugye akciós a new 2ds xl.
El is döntöttem hogy veszek egyet.2 verzió van jó áron ugye..
Az egyik a pokeball edition
a másik a fehér-narancssárga verzió.A pokeball 4e-el drágább
a másik olcsóbb és jár hozzá egy kis hordozó szütyő is.
Ti melyiket ajánlanátok inkább?Iletve régen volt egy ds liteom...fehér és megsárgultak a gombjai
az ilyen jellegű anyaghiba is fennál még ezeknél?
azért tartok egy kicsit a naracs-fehér választásától...Köszönöm előre is.
-
Sanraith
aktív tag
A Switchemet biztos nem hordanám egyik zsebemben sem, az nem arra van kitalálva. Szóval ha tényleg a méret az elsődleges, akkor egyértelmű a döntés.
Ezt leszámítva:
3DS-re gyakorlatilag nem jönnek újdonságok. Ami most van, azzal kell beérned. Ha csak nem kifejezetten a 3DS meglévő játékai érdekelnek,akkor Switch.
Drágábbak a Switches játékok, de legalább nem folyik ki a szemed a pixelektől. A 3rd party címek egyébként egész jó akciókban vannak az eshopban, bár a steam szintjét nem érik el.
Akku időben a vaciúj 2DS XL-em nem éreztem jobbnak a Switch-el szemben. (De lehet hogy csak túlságosan beszippantott a Pokémon US)Én Switchet vennék, bár nekem már mindkettő van...
-
hj79
csendes tag
Sziasztok!
Switch és new 3ds xl vásárlása között őrlődöm.
Elsődlegesen hordozható legyen és könnyen be tudjam vinni melóhelyre (joycon leszedve talán elfér 2 zsebben)
- 3ds előnye számomra hogy jobban elfér zsebben, tovább bírja, sokkal olcsóbb hozzá a játék.
hátrány hogy új játék már nem nagyon lesz rá.
- switch előny, hogy van rá diabo3 meg újabb zelda. Meg itthon asszonnyal és gyerekkel lehetne pár játékkal osztott képernyőn játszani.
Hátrány, hogy nagyobb, kevesebb ideig bírja, és nagyon drága hozzá játék (gyűjtő vagyok nem fogok megvenni, eladni.) PS4-re is akciósan veszem a játékokat PSN-en 3000-7000 forintért.Szóval van valami meggyőző érv, hogy a new 3ds xl-t vegyek ne pedig switchet?
Köszi!
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13564 üzenetére
Kivéve, ha vannak gyűjtői hajlamaid, mert akkor
nem a selectestmindkettőt. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dwayne Hicks #13563 üzenetére
A játék ugyanaz mindegyik dobozváltozatban. Azt szerezd be, amelyikhez olcsóbban hozzájutsz.
-
ayo
veterán
berakom is ide is a nagy hírt: 8 év után végre angolul is játszható a Ni no Kuni!
-
Sanraith
aktív tag
Hátha valakit érdekel még:
Yo Kai Watch 3, múlt héten jelent meg, le van árazva 4000 Ft-ra.
https://www.konzolokszervize.hu/nintendo-3ds/jatekok/yo-kai-watch-3-3ds -
válasz
Dwayne Hicks #13557 üzenetére
Link Between Worlds és az Ocarina of Time.
-
Dwayne Hicks
tag
Párom kijátszotta a BOTW-t. Melyik Zelda kárpótolná leginkább...?
Melyik a legjobb Zelda szerintetek, ami 3ds-re megjelent?
-
robert9226
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni. A Pokémon X/Y játékokban csak akkor tudok safarira menni ha vannak regisztrált barátaim? Ha jól gondolom és igen a válasz akkor van aki megtudná osztani a friend code-ját?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
g@bo
nagyúr
férfiak!
nektek melyik Yoshi van meg 3ds re???
ill milyen beszerezhető játékot ajánlotok még? (most zsákolok....)
-
-
PitkyePadvan
tag
arra vigyázz hogy a Rune Factory nem jelent meg EU-ban, csak Amerikában ,de erősítsetek meg benne.
A Stella Glow -t nekem sikerült beszerezni, szerintem egy fantasztikus játék, érdemes kipróbálni. Van demo is az eShop-ban, viszont sokan azt mondják hogy az nem igazán tükrözi a játékot (nagyjából a játék eleje van leegyszerűsítve benne). -
g@bo
nagyúr
ldave, te eléggé otthon vagy a nintendo játékokban (a nőkben is...) néhány játékot bezsákolnék, amig egyáltalán lehet kapni őket. véleményt kérnék.
Radiant sincs már sehol...
- Etrian Odyssey 2 Untold: The Fafnir Knight (14k)
- Stella Glow (elfogyott...)
- Rune Factory 4 (amazon, 30 usd...)
nem is sorolom, botrány mi minden nincs itthon, van tipp a beszerzésre?
-
30z.Samu
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #13546 üzenetére
Pedig de kemény vóna!
-
Idén két játékot játszottam végig 3DS-en, a Radiant Historia-t és a Dragon Quest VII-et. Ja, meg a Steamworld Dig 2-t. Ha így haladok, még 2030-ben is lesz el sem kezdett 3DS játékom, jövőre kicsit jobban bele kéne húzni
-
Jigoku
tag
válasz
30z.Samu #13540 üzenetére
Na akkor nem filózok tovább, majd bezsákolom.
Tényleg, szerintetek lesz így karácsony környékén valami jobb akció 3DS játékokra a magyar konzolboltokban? Tavaly még nem volt aktuális, így abszolút nem is figyeltem, de most nagyon érdekelne, hogy esélyes-e valami ilyesmi.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Jigoku #13536 üzenetére
sajnos OoT-hez nem árt valamennyi walkthrough.
a legtöbb dologra magadtól is rá tudsz jönni, de sokszor nagyon fura logika szerint megy a játéka jó hír az hogy a templomok nagyon jók. azok megfejthetőek és nem frusztrálóak. inkább az oda való eljutás az ami kicsit körülményes
-
Jigoku
tag
Az OOT nagyon izgatja a fantáziámat, de pont amiatt vannak vele kapcsolatban fenntartásaim, hogy félek, nem lesz-e túl bonyolult. Mármint nyilván nem gond, ha használni kell az agyamat kicsit, csak eddig is találkoztam olyan játékokkal, ahol annyira nem volt fogva a kezem, hogy kb minden lépésemhez walkthrough-t kellett olvasnom. Ami nálam nem a kellemes kategória, mert játszani akarnék, nem pedig azt olvasni, hogy hogyan játszak...^^"
A Final Fantasy I tipikus példája ennek. Ott még az NPC-k is annyira letojtak, hogy még csak utalás szintjén se nyögtek ki semmi használható utalást vagy rávezetést. Nyilván ha inkább olyan, mint az Adventures of Mana vagy a Bomberman Island, akkor az teljesen jó. Azoknál mindig tudtam, hogy az épp megszerzett cuccal vagy az adott lehetőségeimmel hova tudok menni, vagy mit lehet csinálni, még akkor is, ha az adott utalás vagy magyarázat X órával korábban hangzott el. Na de az FFI....
Egyébként lehet, hogy buta kérdés, de a Mario Party játékokat egyedül is lehet játszani (AI/CPU-k ellen pl.), vagy csak másokkal együtt? Nyilván közösségi játszásra lenne főként, de ha épp egyedül is akarnám csapatni... nem tudom, lehet-e.
-
30z.Samu
félisten
válasz
f3rdzs0 #13534 üzenetére
A Shadow of Temple-t majdnem sikerült megcsinálnom lencse nélkül, a boss-ig eljutottam majdhogynem simán.
Sirandrish-al beszélgettünk, írtam hogy ott hagytam abba hogy az megvan, kérdeti lencsét nem használod? Mondom milyen lencsét?
Nem akarta elhinni, hogy majdnem megcsináltam anélkül.
Egyébként a halas téma számomra sem volt logikus, én azt hittem pecázni kell és úgy elvinni a halat. Fene gondolta hogy üveggel kell megfogni.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
zitrone88 #13533 üzenetére
hát a videók segítenek de néha csak rontanak a helyzeten.
pl a shadow temple videója az kb az volt hogy játszd le a shadow temple songját és oda fogsz teleportálni. na puff no shit. de azt a részt elfejetette odarakni hogy hogy szerzed meg.
persze hogy ha emlékszem hogy 20 órával előtte láttam már a shadow templet akkor persze tudom hogy menjek vissza a faluba (amire semmi indikátor nincs hogy nekem lenne ott dolgom adott esetben)ennél rosszabb jabujabu ahol csak annyit tudsz hogy adni kell neki halat. arról semmi nincs hogy az üveggel tudsz fogni és a zoráknál azok nem csak dísznek vannak a vízben. főleg úgy hogy van specifikus fishing spot, szoval az ember eltölthet azzal is egy csomó időt mire rájön
a templomok nagyon jók, de az overworld túl üres ahhoz hogy ezekbe az ember belefusson.
jelenleg Majora's Maskot játszom és az ebből a szempontból sokkal jobb. lehet hogy a logika ugyanúgy túl van csavarva, de mindig van mit csinálni és eddig nem volt olyan hogy elakadnék egy ilyen miatt (mondjuk csak most megyek a második templehez
)
-
zitrone88
aktív tag
Pont a hetekben olvastam egy cikket, hogy mennyire kiveszett a mai játékokból a felfedezés élménye, benyomsz egy gombot, és megmutatja a használható tárgyakat más színnel, meg ilyenek, nehéz megmondani, hogy melyik a jó... Szerintem az OOT azért jó így, ahogy van, és akkor, amikor még mindig van (azaz a jelenben), mert így játszi könnyedséggel ki tudod segíteni magad egy youtube videóval, vagy utánaolvasással, míg, ahova jobban kellett volna a segítség, pl az OOT N64 (szintén, csak nem a jelenben, hanem anno), ott meg nem volt.
Azért OOT-ben is be lehet nézni azokba a lyukakba, amik megmutatnak ezt-azt a "jövőből", vagy mi (bár mintha azt vettem volna észre, hogy valami csak akkor jelent meg (vagy én siklottam el felette), amikor már rájöttem)
Érdekes témakör ez, mindenki másképp viszonyul hozzá.
Bár nem nintendo, de friss játék (a retrohoz képest) a Subnautica, abban az elején picit fogja a kezed (vagy inkább a távolból elmutat neked egy irányba), merre nézelődj, de aztán, ha nem nézelődsz, nem haladsz. Amúgy ajánlom mindnekinek, aki egy jó sztorit akar, nem túl hosszú játékban, sok felfedezéssel. -
30z.Samu
félisten
válasz
dud998 #13529 üzenetére
Igazából a Nintendo az Nintendo, tök mindegy melyikkel játszol. Mindegyik gépre tudnak legalább egy olyan Mario-t, Zeldát vagy más játékot kiadni aminél hasonló érzések töltenek el, mint most az Ocarina of Time-nál. Egyébként nálam ezen a gépen az Ocarina of Time messze a legjobb játék volt, amivel játszottam, a második nálam is a Mario 3D Land. De nagyon jó volt a Zelda - A Link Between Worlds és a Luigi's Mansion 2 is. Imádtam a Detective Pikachu-t is, nem pörgős játék de számomra nagyon érdekes story-val bírt és nem mellesleg voltak benne jó jelenetek, beszólások is.
Remélem lesz második része. Ami a Switch-et illeti, én hétvégén vettem egyet és a Mario Odyssey az első játékom rá. Nagyon jó kezdés volt, eddig messze ez a legjobb Mario, amivel eddig játszottam. A Zeldára már nem is merek gondolni ezek után..pedig az Ocarina of Time eddig best nálam.
Ja és tényleg az a jó ezekben a játékokban hogy kicsit gondolkodni kell (valahol nem is kicsit
) és Neked kell rájönni a dolgokra, nem fogja a kezed mint teszem azt a GTA sorozat.
-
dud998
őstag
Nagyon állat a Zelda Ocarina! Akkora öröm, amikor rájössz valami csalafintaságra és tovább tudsz haladni. A másik ha nem nagyobb kedvencem most a Super Mario 3D Land. Ennyi örömet egy játék sem okozott még. Annyira aranyos és vidám!
Ha itt ennyire jó, milyen lehet egy Switchen? -
f3rdzs0
senior tag
válasz
wandor0930 #13525 üzenetére
nem túl bőkezű a játék ezzel kapcsolatban.
dungeonben általában a dungeon elejére rak vissza, míg mindenhonnan máshonnan a kezdőpontodra (falu jelen esetben)
dungeon esetén én nem javaslom a kikapcsolást mert ha már eljutottál x pontig akkor nem biztos hogy megint végig akarod magad "szenvedni" addig
-
30z.Samu
félisten
válasz
wandor0930 #13525 üzenetére
Ahogy haladsz a játékban lesznek shortcut-ok meg máshonnan fogsz kezdeni.
-
wandor0930
aktív tag
Sziasztok!
Jó áron sikerült szereznem egy N2DS XL-t(mert switch-et drágálom és semmi normális akció nem volt rá).
Eddig elég szimpatikus bár csak egy Zelda Ocarina of Time-om van hozzá, kipróbálgattam pár demot-is.
(mondjuk a renddszer lassúsága kicsit meglepett)A kérdésem az volna mennyire igényli a gép a kikapcsolást?
Mert ha Zeldában mentek, az állást(megszerzett tárgyak, küldetések stb.) menti, de mikor ujra belépek a faluból kezdek és futhatok vég a pályákon oda ahol tartottam.(bár aztán lehet én vagyok a szerencsétlen).Namármost ha csak ezzel játszok és más nem indokolja a kilépést akkor ki sem kapcsolnám a gépet és nincs ilyen problémám.
-
hj79
csendes tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13522 üzenetére
Köszi. Jó a blogod, remélem majd folytatod és kerül fel jópár játék bemutató.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PitkyePadvan #13519 üzenetére
Maximum csak azért, amit a kolléga is írt. Transzparensebb a Nintendo felé, de kézzelfogható előnye nincs semmi.
-
hj79
csendes tag
Használt játék vásárlásánál kell valamire figyelni , vagy ha elindul a gépen onnantól baj nem lehet?
-
PitkyePadvan
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13518 üzenetére
Miért jó ha angol-on van?
-
hj79
csendes tag
Sziasztok! Ps4 mellé keresnék egy kézi konzolt. new 3ds xl-t néztem ki(switch túl nagy és nem is bírja sokáig az akku).Csak használt játékokat vennék hozzá, eshopból nem hiszem hogy olcsóbb lenne. Kérdésem, hogy ha nem tervezem eshop vásárlást akkor használhatok magyar régiót niid beregisztrálásához? Vagy nem csak az eshop lehetőséget vesztem úgy el hanem egyéb mástól is elesek? Szeretném ha látná Nintendó (tudom nem érdekli), hogy kishazánkból is játszanának ám
-
dud998
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13515 üzenetére
Én a Zelda Ocarinát szedtem most le, de vagy 20x biztosan rányomtam, hogy sikerüljön. A lényeg hogy megvan.
-
dud998
őstag
Az miért van, hogy amikor az eShopból veszek valamit, akkor a letöltést többször is el kell indítani, mert megszakad egy hibaüzenettel? Illetve ilyenkor eltűnik fentről az internet felirat is. Máskor mindig ott van és stabil. A hibaüzenet kódja 007-2916.
-
30z.Samu
félisten
válasz
dud998 #13512 üzenetére
Gyerekkoromban nekem volt egy NES majd egy SNES, aztán 1X évig nagyon el voltam foglalva a PC építgetéssel (már amilyen gépet össze tudtam tenni persze, a középkategóriát is alulról súrolta). Ez volt kb tavaly nyárig, amikor megfordult a fejemben hogy kéne egy konzol, de elhesegettem a dolgot párszor. Aztán kíváncsiságból vettem októberben egy Wii-t a PC mellé, kíváncsi voltam hogy hozza-e azt az élményt a "mostani" gép, amit anno nyújtott a két régi Nintendo. Kb fél óra játék után határozottan ki mertem jelenteni,hogy igen. Akartam akkor Switch-et is venni, de végül PS lett belőle decemberben, a 2DS XL-t pedig valamikor nyáron vettem meg. Szóval jelenlegi állás szerint van 3 konzolom, meg a PC, ezek mellé fog érkezni legkésőbb jövőhéten a Switch.
Szépen lassan ritkítani fogom az állományt, mert egyrészt kezdek kifogyni a címekből amik érdekelnek a gépeken, másrészt nincs is annyi időm, mint amennyit szánnék ezekre.
-
30z.Samu
félisten
Befejeztem este a Detective Pikachu-t. Ez egy nagyon jó pofa játék érdekes story-val, vicces jelenetekkel, beszólásokkal. Annak ellenére hogy nem pörgős ez volt az egyik legjobb játék, amivel játszottam eddig 2DS-en. Szerintem lesz második rész, a végén csak sikerült használni Pikachu-nak (aki végigjátszotta szerintem tudja miről beszélek, de mivel nincs spoiler gomb, így nem írtam le direkt mire gondoltam.)
-
dud998
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13503 üzenetére
Ma megcsináltam a kártya cserét, minden rendben zajlott. Vettem egy jó SanDisk 32GB-os Class 10-es kártyát. A gépben lévő Toshiba csak Class 4-es volt. Azért a játékok betöltési sebességében van látható különbség. Szóval érdemes volt és időtállóbb is így.
-
dud998
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13503 üzenetére
Nagyon sokat segítettél, köszönöm szépen!
-
dud998
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13501 üzenetére
A kártyát mire formázzam? FAT32, NTFS vagy exFAT?
Gondolom 32GB-os kártyát kezel gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Xbox Series X 1TB eladó/Beszámítás van/ Ingyen Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- hóember74 részére Playstation 5 Slim 1TB Lemezes konzol + 2 Joy + 2 játék
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest