Hirdetés
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
A Persona-játékok is az SMT univerzum részei.
-
PitkyePadvan
tag
Végre megérkeztek

A Persona játékokat imádom.
Shin Megami-val még sosem játszottam, csak ajánlották. -
Narxis
nagyúr
Nagyon jó ez a Castlevania.
-
csecso22
tag
Sziasztok
A New Nintendo 2DS XL-hez járó 4GB-os memóriakártya körülbelül mire elég?
Csak játszanék rajta. -
Gamestop exclusive, USA only: 2DS XL Hylian Shield Edition (
2 aya ) -
rumkola
nagyúr
köszönöm a válaszokat srácok

gép és játék megrendelve -
PitkyePadvan
tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Tényleg, ezt nem is tudtam

Akkor minden fut new 2ds-en ami new 3ds-en is fut? ennél nagyobb "gépigényű" játékot nem is ismerek 3ds-re -
ViharVadász
őstag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
"illetve van néhány játék ami csak 3DS-re van (azon belül is New) Például Xenoblade Chronicles" A Xenoblade fut New 2DS konzolon is, úgyhogy az sem akadály neki esetleg a jövőben.

-
PitkyePadvan
tag
válasz
adalbert1
üzenetére
hát nekem a Yoshi nem tetszik, azért is adom el. Nem nekem találták ki, elég egyszerű és láthatóan kisgyerekek a célközönség
, ettől függetlenül lekötött 2-3 óráig.rumkola a 2ds támogatja a 3ds játékokat, annyi a különbség hogy nem lesz elérhető a sztereotípikus 3D, illetve van néhány játék ami csak 3DS-re van (azon belül is New) Például Xenoblade Chronicles, de ebben az esetben ráírják a tokjára. Amit írtál játékot az tökéletesen fog menni 2DS-re is.
-
rumkola
nagyúr
Sziasztok!
New 2DS-hez nyugodtan megvehetek olyan játékot mint pl ez:
[link]Sonic Lost World
Támogatás: 3DSGondolom ettől függetlenül működik 2DS-en is rendesen az összes többi ilyen játék is ugye (Zelda 3D pl.??)?
-
Narxis
nagyúr
Remélem a nintendo újra ráfekszik a 2DS/3DS témára és nem hagyja veszni.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
adalbert1
üzenetére
A Link's Awakening, ami az első GB Zelda volt, gyakorlatilag hibátlan a saját kategóriájában. Meg merem kockáztatni, a TOP3 Zeldák közt a helye. Egyszer végigjátszottam már, de a lustaságom miatt nem írtam róla semmit, szerintem végig fogom majd valamikor még egyszer. Csak most az SMT-ről írogatok, utána pedig a Strange Journey lesz soron. De amit láttam az Oracle játékokból, azok is nagyon jók. Megmondom őszintén, nekem ezek a 2D Zeldák hangulatosabbak, mint a 3D-sek.
-
Sirandrish
legenda
válasz
adalbert1
üzenetére
Ferenc doktor írt a korai Zeldákról anno a blogjában...nem tudom azokra kitért-e. Nálam viszont azok kimaradtak. Anno mikor GC-re volt CE-m, ott próbálgattam, de azért ott volt még min fejleszteni. Nyilván megjelenésükkor még nagyon faszák lehettek, de mai szemmel nekem már annyira nem jöttek be. Nah nem grafikailag...inkább játékmechanikailag.
Egyébként a többieket úgy SNES korszaktól hjaaa...többször
Az OOT-t gyakorlatilag MINDEN évben végigviszem....most is azt tolom a 2DS-en 
-
adalbert1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jó, mondjuk te az eddigi posztjaid alapján kőkemény fanatikus vagy Zelda témában, szóval gondolom mindegyiket többször is végigjátszottad már - tényleg, a Game Boy és Game Boy color Zelda játékok mennyire élvezhetőek? Megéri őket megvenni 3DS-re?
Illetve, aki próbálta a Yoshi's Wolly World-öt: Wii U-n értékelhetően jobb, vagy elég 3DS-en is játszani vele? A tartalom ugyanaz a két játékban?
-
adalbert1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Te nem játszottad már egyszer végig az összes erre a gépre megjelent Zeldát?

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Másnak nem "veszek", ne is kérjétek

-
Sirandrish
legenda
Koncsik barátomnak hála ismét csatlakozom a csoporthoz, egy fekete-azúr New 2DS-el

Szóval Zeldázás incoming
-
ayo
veterán
ha már TOP kedvencek, akkor itt az új videóm, amiben az én egyik kedvencemről van szó:
Taiko no Tatsujin Nintendo DS sorozat
Ritkán esik róla szó és szerintem legalább annyira fontos sorozat, mint egy Zelda vagy Mario. Remélem még több Taiko fan lesz itthon is
Jó nézést! -
PitkyePadvan
tag
vagy Ever Oasis

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Narxis
üzenetére
Szinte mind meg van, néhány nincs, viszont több olyan is van a polcon, ami itt nem szerepel. Mindenképp hiányolok olyan címeket, mint a Yokai Watch, Stella Glow, Castlevania: Mirror of Fate vagy a Monster Hunter Stories. Igazándiból mindez jelzi, mennyi jó játék is van a gépre. Még Top100-as listát is tudnék generálni, amiben még mindig nem lennének felső közepesnél gyengébb játékok.
-
Narxis
nagyúr
-
PandaMonium
őstag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Nem beszélek németül, így nem tudom mit jelent a leírás, de nekem mikor eBayről sérült csomagolással érkezett játék amire licitáltam akkor megbeszéltem az eladóval, hogy utalja vissza az összeg egy részét. Egy próbát megér.

-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Megjött az angol is

-
PitkyePadvan
tag
Kis segítséget szeretnék kérni, hogy mik a lehetőségeim:
Licitáltam német eBay-en egy Zelda: Majora's Mask-ra, amit sikeresen meg is nyertem.Majd mikor ma megérkezett kicsit megdöbbentem, mert tok nélkül jött, ami fura mert a leírásban ez szerepelt:
Verpackungsform Keep Caseami tudtommal azt jelenti hogy tokkal van a játék.
Mit lehet ilyenkor tenni?
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére

-
caris1
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Én a Platinumshop-nál rendeltem elő, remélem tényleg kapok belőle, mert különben

-
ldave
félisten
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Aha, doboz + kazetta. Én angol Amazon-tól rendeltem elő még valamikor év elején, Radiant-ot is onnan vettem, rendben meg is érkezett.
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
ilyen címeknél én nem hiszek soha a magyar listázásban.
-
ayo
veterán
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Anglia, itthon szerintem maximum azoknak lesz, akik kintről veszik

-
ldave
félisten
Az a hír járja, hogy a Strange Journey Redux is nagyon alacsony számú példányban kerül forgalomba a Radiant Historia-hoz hasonlóan, szóvaé érdemes leadni egy előrendelést még, aki biztosan dobozosat szeretne.
-
PitkyePadvan
tag
Super Mario 3D Land-et csinálgatom 100%-ra (csillogó csillagosra)
Nemrég kezdtem bele a Shovel Knight-ba, illetve az Earthbound-ot is elkezdtem
(most amúgy az akciós az eShop-ban, persze pont miután megvettem lett akciós
) -
Narxis
nagyúr
Ki mivel játszik mostanság?
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Köszi, megrendeltem, reménykedem

-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Megrendeltem az amazon.de-ről még amikor írtad, de nem jött meg, amazon.de eltűntnek nyilvánította, refund

-
PitkyePadvan
tag
válasz
Narxis
üzenetére
én itt, jófogáson, és vaterán keresgetek, szoktak lenni jó árak,
illetve facebook csoportban.ha nem zavar hogy a játék német borítós akkor német ebay-en is szétnézhetsz,
általában nem írnak szállítási költséget Magyarországra, de ha írsz nekik levelet szinte mindig írják hogy el tudják küldeni (általában DHL-el megy levélben 3,9€ szállítási költséggel) -
zitrone88
aktív tag
válasz
Narxis
üzenetére
Üdv,
Én egy kivételével használtan szereztem be őket, olcsóbb, indie címeket meg eshopról. Nintendo Selectes címek vannak még féláron (az általad említett 13ezerhez viszonyítva), azokból is érdemes szemezgetni, használtan meg persze még olcsóbb ennél is
Hátrányt nem szenvedtem a használt miatt, nem lemez, nem karcolódik, általában képről látszik, hogy meg szabad e venni. De persze várj meg másik véleményt is, hátha volt rossz tapasztalat is. -
Narxis
nagyúr
Üdv srácok!
Gondolkodom egy 2DS XL megvételén és érdekelne, hogy ti honnan szerzitek be a játékokat? Használtan van valami hátrány? Vagy vannak akciók? Esetleg digitálisan érdemes? Mert engem pl. legjobban a mindenféle Mario játékok és a Zeldak érdekelnének de pl. látom, hogy super mario bros 2 13 ezerért van újba amit kicsit sokallok.
-
g@bo
nagyúr
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
tökmindegy. angol. csak német ne legyen...
-
ayo
veterán
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
angol kiadás, borítóban és füzetben szokott más lenne, utóbbi már nem igen jár hozzá, a cartridge szerintem mindig ugyanaz mint az EUR
-
PitkyePadvan
tag
Ha egy 3DS játék kártyakódjának UKV a vége akkor az mit is jelent?
Annyit tudok hogy európai a játék, de gondolom nem véletlenül UKV-t írtak és nem EUR-t,
lehet hogy egynyelvű a játék (nem lehet angol nyelvet választani), vagy valami egészen mást jelent? -
ldave
félisten
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Csak Japánban jelent meg és sajnos nagyon úgy a helyzet, hogy ez így is marad

-
PitkyePadvan
tag
Dragon Quest XI -et PAL-os gépre nem is lehet megszerezni?

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
koncsik
üzenetére
Most volt róla a Direct, hogy mikkel fognak jönni a gépre, szóval nincs itt semmi látnivaló. A többi kiadó meg majd kiadogatja a játékait szép csendben. A most kezdődő pénzügyi évre mondjuk már csak 4 millió konzolt terveznek eladni, bár szerintem a legutóbbi becslésüket túlteljesítette a 3DS.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Állítólag az E3-on nem foglalkoznak a 3DS-sel...

-
PitkyePadvan
tag
Eddig nagyjából csak 3DS játékokkal játszottam, de ugye a 3DS visszafelé kompatibilis,
tudtok olyan DS játékokat mondani amiket mindenképp érdemes kipróbálnom?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
"We are even preparing new software for release in 2019 and beyond. Our plan is to continue maintaining this business by taking advantage of new titles like these" - Kimishima [link]
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Az éves jelentésükben tesznek utalást arra, hogy a saját játékaikból is lesz még rá megjelenés. A külsős fejlesztők játékai meg majd jönnek szép csendben, ahogy idáig. A relatív kisebb stúdiók, mint az Atlus is, szerintem még egy jó darabig támaszkodni fognak a 3DS-re. Lényegesen olcsóbb rá fejleszteni, mint Switch-re.
-
PitkyePadvan
tag
Szerintem addig biztosan jönni fognak játékok 3DS-re amíg nem adnak ki egy hasonló árkategóriában lévő handheld-et.
Igen ott van a switch, de jelent konkurenciát a 3ds-nek (valamennyire persze igen, de nem olyan szinten mint mondjuk egy xbox a ps-nek) mert más árkategória és más a felhasználási módja.
Persze ez nem azt jelenti hogy özönleni fognak a 3DS játékok, hanem azt hogy amíg a nintendo nem jelent be valami újat, addig biztosan lesznek még játékok 3DS-re. (legalábbis szerintem)
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Egy DQ XI-gyel támogassák, ne nyilatkozatokkal.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
"With Nintendo 3DS, we will continue to target an ever wider range of consumers. We will work to leverage the platform’s rich software library and worldwide total hardware install base of over 72 million units and further expand sales of evergreen titles" [link]
Sablonszöveg különösebb konkrétumok nélkül, de azt jelzi, hogy a 2019-es évben is számítani fognak a 3DS-re. A most lezárult pénzügyi évben is 6,4 millió konzolt eladtak úgy, hogy nagyon nagy húzóerőt nem is igazán biztosítottak neki. Még egy hasonló futammal már nagyon megközelítené a 80 milliót, ami már a PSP szintje.
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
valószínűleg = 100%

-
vrob71
tag
A bejelentett Luigi's Mansion a Gamecubera megjelent változat lesz 3DS-re vagy remake, esetleg új rész?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Régiózáras a shop is, a my nintendo programról pedig itt a bejegyzésem a téma összefoglalóból. Kicsit elavult már, mert folyamatosan kalapálnak rajta, de a lényeg benne van.
-
PitkyePadvan
tag
válasz
caris1
üzenetére
Értem, ez így korrekt.
És gondolom a digitális játékok nem régiózárasak?
Hol érdemes nézegetni, a nintendo eshop a legjobb? (láttam anno amazonon is játékokat digitálisan)
Illetve a különböző akciókról lehet valahogy értesülni?
Láttam az eshop-ban például hogy szürke coin-okért olcsóbb a játék? Olyat például hogy lehet szerezni? -
caris1
tag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Ha működik a régi konzol, akkor System Transferrel átviheted egy újra a játékokat.
Ha elromlik, ellopták, vagy eladtad transfer nélkül, akkor a Support tud segíteni átvinni a fiókodat az új gépre. (Próbáltam, nekem már segített ilyen esetben.) -
PitkyePadvan
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
és ha tönkremegy a konzol, akkor buktad a játékokat is?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Konzolhoz kötött sajna.
-
PitkyePadvan
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Értem, lehet most nekem is sikerült elcsípnem egy jó ajánlatot
.eShop hogyan működik amúgy?
Van valamilyen felhasználói fiók ahol vannak (mint a steam-nél) a játékok? Vagy konzolhoz kötött? -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Enyém angol Amazonról van, de akkoriban még lehetett értelmes áron is kapni bontatlan darabot. A Wii U változat viszont már akkor is aranyárban volt, de utóbb azt is sikerült szereznem
Úgyhogy nekem szerencsére meg van így mindkét N platformra bontatlanul. Játszani meg ott lesz az eshop verzió. -
PitkyePadvan
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Igen tudom, de én nem eshop-ban szeretném megvenni
.
Annó azért vettem 3DS-t hogy legyen valami gyűjteményem, ez az egyetlen dolog amit jelenleg gyűjtök.
Persze értem én hogyha ennyire kell vegyem meg 11ezerért ,de magyarországon például nem is látok készleten boltokban.Gondoltam hátha tudtok valami helyet ahol lehet kapni viszonylag olcsón. De végülis mindegy marad a piacon nézegetés, ebay, amazon meg a társai, egyszer úgyis elcsípek egy jó ajánlatot.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
8000 Ft körül van az eshop ára, de tegnapig még akció is volt rá. Én is csak azért nem töltöttem le, mert megvan Wii U-ra.
-
PitkyePadvan
tag
Shovel Knight -t lehet szerezni valahol, nem 11ezres áron?
Amcsiba láttam 5-7 ezerért, csak ugye posta miatt ugyanott vagyok. (meg azok nem is működnének)
Szeretnék nem digitálisat venni, ha jól tudom fel lehet upgradelni az összes DLC-t ha cartridge-n van
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ez a new 3DS volt? Szerencsére még ilyennel nem találkoztam.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ma volt egy olyan hibám, hogy mikor bekapcsoltam a gépet, pirosan villogott a led, mintha az aksi az utolsókat rúgná. Ez azért volt fura, mert kéken szoktam hagyni, folyamatosan utántöltöm. Rádugtam a töltőt és úgy hagytam kábé egy órát. Mikor visszakapcsolom ugyanez, gyakorlatilag mintha nem is töltöttem volna rajta. Hirtelen ötlettől vezérelve csavarhúzó elővesz, hátlap leteker, aksi kiszed. Nyomogattam egyet-kettőt a bekapcs gombon üresben, majd visszatettem mindent. Rögtön kék volt a kijelzőcsík, az akkunak meg persze semmi baja

-
Nazo
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
huhh, szép gyüjtemény!
Ezek amúgy elindulnak európában vásárolt 3DS-eken? Az rémlik hogy a 3DS mintha régiózáras lenne. -
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Oh de szépek! Főleg SMT IV és Strange Journey!

-
mike1334
veterán
Ó köszi...azt hittem, valahol mintha ezt olvastam volna..akkor még több dilemma

Ismersz amúgy jó roguelike játékokat 3DS-re? Pc-n szint csak azok kötnek le újabban, másra meg ott az xbox.
Amúgy - ezen túl, hogy nem futnak rajta a 3DS játékok - milyen ok szól még a 3DS mellett a Switch-csel szemben, illetve hogy akár a mellé megvegye valaki? A jobb hordozhatóság kivételével. (Szemezek hardveraprón eggyel, csak betojt a telefonom és kb a konzol keret ment el rá...de azért na, hátha lesz még jövő hónapban is)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest