Hirdetés
- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jigoku
tag
válasz
Faterkam #14084 üzenetére
Ez szerintem tök jó így! Nálunk a gamelés régebben abszolút nem volt támogatva (anno PS2-t is a saját zsebpénzemből vettem, egyedül a nagyim segített bele
), és ahogy idősebb lettem, azóta is csak inkább tolerálva/elnézve van. Nyilván nem gond ez nekem, nagyobb érték, amikor az ember lánya/fia a saját maga megkeresett pénzén vesz meg valamit, én legalábbis nagyon becsülöm a dolgaimat emiatt. Meg hát na, én büszke vagyok rá, hogy amint lehetett diákként dolgozni menni, én már mentem és kerestem magamnak a kis nyári zsozsót. :,D Ad egyfajta sikerélményt meg sok tapasztalatot is.
De szerintem szuper, hogy nálatok feltételekkel/határokkal támogatva van, ilyennek én is örültem volna, a "kezdeti időkben" (mikor még a diákmunkához is bőven fiatal voltam) könnyebb lett volna az indulás.
-
-
Jigoku
tag
válasz
planbmokus #13952 üzenetére
Hát pedig tényleg utánunk dobják őket... ha fizetünk értük egy vagyont.
Nagyon gáz amúgy, néha milyen árakon mennek egyes DS játékok. Mindig szomorkodok magamban, amikor látom a 10-20+ ezres tételeket. Mert hiába szeretném őket, ennyit biztos nem fogok kifizetni értük.
-
Jigoku
tag
válasz
Djuree #13756 üzenetére
Én kicseréltem a gyári 4 gigásat nagyobbra, így 8 gigás van most benne, mert azt találtam itthon. :,D Ez egy jó darabig elég lesz, van rajta pár digitális cím, de mivel én a játékokat nagyrészt (90%) dobozosan veszem, így nem is nagyon kell a hely (max ugye a témáknak, dlc tartalmaknak meg mentéseknek, de azok annyira sok helyet nem foglalnak szerintem). De ha te inkább digitálisan vásárolnál, inkább vegyél bele valami nagyobbat, ártani nem árt.
-
Jigoku
tag
válasz
Totta92 #13610 üzenetére
Az biztos, hogy a N3DS stabilabb. Egy barátomnak az van, meg is lepődtem, mennyivel strapabíróbbnak tűnik és érződik nála a felső képernyő. A N2DS-nél az baromi vékony. De ha nem rángatod meg rázod a gépet, szerintem igazából nem érződik. Vagy lehet, hogy én már annyira hozzászoktam, hogy ezért nem érzem gázosnak.
Figyelni kell rá meg óvatosan kell vele bánni, én legalábbis mindig csak finoman nyitom/csukom (mondjuk ennek tutira köze van ahhoz, hogy nemrég futottam bele a facebookon egy képernyőtörős esetbe, ahol mint kiderült: kvázi ha baja lesz a felső képernyőnek, kukázhatom a gépet, és ettől nagyon paranoiás lettem
). De én az összes kézikonzolommal így vagyok, a DS Lite-ommal meg a Vitával is (előbbivel azért, mert az ilyen csukós, a Vitával meg az érintőképernyője miatt, mindegyiknek megvan a maga "átka", egyedül a PSP nem ilyen "körülményeskedős" nekem).
Szerintem ha kedves vagy a kis géppel, a N2DS semmivel nem rosszabb vagy kevesebb, mint a N3DS. Én abszolút nem bántam meg, hogy 2DS-t vettem, mert nagyon szép meg cuki gép, és nekem nem volt igényem a 3D se. De ha annyira nem akarsz simogatva hozzányúlni meg félteni, a 3DS-t inkább ajánlom, mert látványosan masszívabb.
-
Jigoku
tag
válasz
30z.Samu #13540 üzenetére
Na akkor nem filózok tovább, majd bezsákolom.
Tényleg, szerintetek lesz így karácsony környékén valami jobb akció 3DS játékokra a magyar konzolboltokban? Tavaly még nem volt aktuális, így abszolút nem is figyeltem, de most nagyon érdekelne, hogy esélyes-e valami ilyesmi.
-
Jigoku
tag
Az OOT nagyon izgatja a fantáziámat, de pont amiatt vannak vele kapcsolatban fenntartásaim, hogy félek, nem lesz-e túl bonyolult. Mármint nyilván nem gond, ha használni kell az agyamat kicsit, csak eddig is találkoztam olyan játékokkal, ahol annyira nem volt fogva a kezem, hogy kb minden lépésemhez walkthrough-t kellett olvasnom. Ami nálam nem a kellemes kategória, mert játszani akarnék, nem pedig azt olvasni, hogy hogyan játszak...^^"
A Final Fantasy I tipikus példája ennek. Ott még az NPC-k is annyira letojtak, hogy még csak utalás szintjén se nyögtek ki semmi használható utalást vagy rávezetést. Nyilván ha inkább olyan, mint az Adventures of Mana vagy a Bomberman Island, akkor az teljesen jó. Azoknál mindig tudtam, hogy az épp megszerzett cuccal vagy az adott lehetőségeimmel hova tudok menni, vagy mit lehet csinálni, még akkor is, ha az adott utalás vagy magyarázat X órával korábban hangzott el. Na de az FFI....
Egyébként lehet, hogy buta kérdés, de a Mario Party játékokat egyedül is lehet játszani (AI/CPU-k ellen pl.), vagy csak másokkal együtt? Nyilván közösségi játszásra lenne főként, de ha épp egyedül is akarnám csapatni... nem tudom, lehet-e.
-
Jigoku
tag
válasz
30z.Samu #13457 üzenetére
Hát igen, én is nézegetem X időnként, hogy mik várhatók a jövőben a kis konzolra, és azért aggódok kicsit. Meg pöppet mérges is vagyok magamra egyébként, hogy idén nyárig vártam a vásárlással... de annyira engem nem zavar, ha nem current gen lesz a 3DS, végül is rengeteg játék van rá, amikkel utólag is fogok tudni játszani.
Csak azért hiányozni fog, hogy nem fogok tudni várni már rá új megjelenéseket.
-
Jigoku
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13367 üzenetére
Ó, nagyon jól néz ki!
Majd szerintem erre is jó lesz beruháznom valamikor. De most ami kevés pénzem van, azt a Tales of the Abyss-re fogom költeni. Már nézegettem egy ideje azt a játékot, de a napokban tényleg megveszem végre. >3< -
Jigoku
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13285 üzenetére
Istenem, ezen besírtam, komolyan. :,D
De egyébként jogos, egy nagyon fontos eleme veszne oda a sorozatnak, szóval én is remélem, hogy nem akarják ilyen áron Switch-re kihozni... -
Jigoku
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13273 üzenetére
Értem, köszi a segítséget ayo és Dr.F.E.R.I.!
Akkor nem fogok szívbajoskodni, az egyiket beszerzem, aztán meglátom, tetszik-e.Igen, láttam, hogy az Untold 2 jó drága, de valahogy annyira vonz, hogy huhh. :,D Lehet megvárom, amíg leakciózzák. Inkább dobozosan szeretek játékokat venni (megszokás, meg ha 10+ ezreket elköltök, szeretem, ha van, amit tapicskolni/szagolgatni/stb. meg pakolgatni is lehet :,D), digitálisan csak akkor vásárolok, ha nagyon muszáj (mert nem nagyon beszerezhető dobozosan, vagy abszolút nem is jött ki dobozosan, vagy olyan akciós, hogy ledobom tőle a bugyimat). Körülményes vagyok, tudom, de majd valahogy megoldom.
-
Jigoku
tag
Valaki, akinek volt már dolga az Etrian Odyssey játékokkal, segítene nekem picit? A neten úgy olvastam, hogy a részek egymás folytatásai, de egyes fórumokon meg azt nyilatkozzák, hogy olyan a sorozat, mint a Final Fantasy meg a Tales of játékok, hogy gyakorlatilag mindegyik különálló rész. Most akkor hogy van ez?
Kezdőként melyik résszel ajánlanátok a kezdést? (Sima DS-em meg 3DS is van itthon, szóval a platform nem számít.)
Mondjuk nem tudom, mint nagyon sztoricentrikus gamernek, nekem mennyire tetszenének. De múltkor láttam az Etrian Odyssey 2 Untoldot az egyik üzletben, és azóta képtelen vagyok kiverni a fejemből. Szerelem volt első látásra, én mondom. ;3;
-
Jigoku
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13257 üzenetére
Ja, nem tudtam, hogy pár év után kvázi kivágják a cuccokat a Store-ból (ezek szerint igen?), eddig sosem volt dolgom a Nintendóval digitálisan.
De akkor így nem is próbálkozok már számokat venni, mert ezek szerint tényleg esélytelen. :/
-
Jigoku
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13255 üzenetére
Próbáltam tegnap este meg ma reggel is, de semmi.
Igen, ez nekem is megfordult a fejemben, mert az eStore-ban sem láttam, hogy meg lehetne venni, csak a Curtain Callt, de nekem meg az első rész van meg. Nem gond nyilván, ha nem tudok venni hozzá számokat, csak mivel ott volt a játékon belül, azt hittem, lehetséges. XD
De maximum játszok ennyi számmal, ez is elég lesz. Aztán úgyis megveszem majd akkor a CC-t is, ott meg aztán fogok fuldokolni a számokban.Csak mondom rákérdezek, hátha ti többet tudtok, mert a neten is leskelődtem, de angol nyelvű fórumokon se igen találkoztam hasonlóval. Vagy ha igen, az vagy 5 éve volt, azóta meg ugye sok dolog változhatott. ^^""
-
Jigoku
tag
Valaki tudna esetleg segíteni? Megvettem dobozosan a Final Fantasy Theatrhythm játékot, de nem enged venni számokat. Akárhányszor megyek a "purchase add-on songs" gombra, elkezd tölteni, utána pedig visszadob a játék kezdőképernyőjére, mondván "connection interrupted".
A netem jó, minden (a rendszerszoftver is) tudtommal a legfrissebb verzió. Elképzelésem sincs, mi lehet a gond. Valakinek van esetleg valami ötlete?
-
Jigoku
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13190 üzenetére
Hú, nem semmi lista! Köszi, átnézem, aztán szemezgetek belőle.
-
Jigoku
tag
Na végre eljutok addig, hogy ide is írjak. x,D
Nagyon régóta szerettem volna egy 3DS-t a szimpibbnél szimpibb játékok miatt, aztán tegnapelőtt megláttam álmaim New 2DS XL-jét, tegnap meg el is hoztam.Mindig is tetszettek a különféle limitáltabb konzolok, de annyira sosem vonzottak, hogy egy kisebb vagyont rájuk szánjak, meg valahogy jobban is szeretem az egyszerűbb, letisztult darabokat. (Szóval főleg fekete színuralom van otthon konzolok terén
) De ez a kis cukiság nagyon megtetszett (meg hát na, imádom a Pokémont, nincs mit tagadni ezen), aztán miután álmomban megbeszéltem magammal, hogy meg kellene venni, végül vissza is loholtam érte másnap a boltba. Szóval így lett egy Rashoumonom. :,D (Remélem, nem én vagyok az ügyeletes
perverzfurcsa macskásnéni, hogy csak én nevezem el a konzoljaimat lol.)Egyelőre csak a demókkal huncutkodok, de óvatosan, mert az ilyesminek mindig az az eredménye, hogy mindegyiket meg akarnám venni, csak hát miből ugye...
Amit biztosan meg fogok venni majd kövi hónapban, az a Detective Pikachu. Jól láttam a neten, tényleg dual audiós?
Esetleg ha van valami olyan "must have" cím 3DS-re, vagy amit szívesen ajánlanátok, azokat örömmel hallgatnám. (Nekem bármi jöhet a platformertől horroron át jrpg-kig minden, szóval csak bátran.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- Eladó Új-Bontatlan Steam Deck OLED 512Gb
- Nintendo Switch okositott / CFW / 256GB sd kártya 25játék telepítve
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest