Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Unigine Superposition Benchmark
- Milyen TV-t vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen videókártyát?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Milyen egeret válasszak?
- SONY LCD és LED TV-k
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anddrew
tag
Udv.
Ismerosom kulfoldon vett egy Nintendo 2ds-t és mire hazahozta már meg is unta( elmondasa szerint nem aktivalt semmilyen kodot amit kapott), igy hozzam kerult a draga... az lenne a kerdesem, hogy kulfoldon vasarolt nintendoval tudok itthon jatszani? -
válasz
alevan #10094 üzenetére
A lényeg annyi, hogy amikor először belenyúltak a rendszerbe az első feltörésről szóló hírek hallatán, akkor hosszútávon pont ellentétest hatást értek el, mint azt szerették volna. Ugyanis ennek a változtatásnak hála bekerült a rendszerbe több olyan hiba, amit később az ügyes programozók kihasználtak.
-
Itt egy jó hosszú technikai leírás a 3DS védelmi rendszeréről: [link]
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
unrealnoise #10090 üzenetére
A hagyományos utat tudom javasolni, vegyél először egy gépet és készíts rá egy NNID-t. Erre mindenképp szükség lesz, ezt kell linkelni a későbbiekben a My Nintendo profilhoz is. Egyébként az európai gépek csak EU-s webshopokból vásárolt játékokkal mennek, mert itt még van régiózár. Az az amcsi dollár alapú shop nem lesz nyerő.
-
unrealnoise
senior tag
Sziasztok!
Még nincs Nintendo termékem, de most rajta vagyok, hogy szerezzek egy Wii U-t és egy 3DS-t.
Regeltem már nintendo accot, de eskü nem tudom, hogy lehet vásárolni játékot úgy, hogy simán, böngészőben? Vagy csak akkor lehet, ha be van már aktiválva a Nintendo kütyüm?Nézem itt: Mario Kart 20 $, kéne ezerrel, de nem látom semmi, most megveszem gombot.
A Nintendo.com-ra be vagyok lépve. Fent amcsi zászló van az accountom mellett, és ott írja, hogy régió váltás, de ha rámegyek utána, hogy magyar, akkor átdob a fapados magyar oldalara, és megint nem jutottam egyről a kettőre.Aztán: Ha online veszek játékokat, akkor izé. Szóval akkor ezeket letölti a 3DS-emre? Mennyi játék fél el rajta általában? Annyiszor töltöm le ahányszor akarom?
Sorry, totál kezdő vagyok, de hihetetlenül lelkes legalább
-
twingers
tag
A FE Fates-ben hasznalhato 4 amiibo- val kapcsolatban olvasgatott valaki tapasztalati leirasokat vagy tenyleg csak annyi "ertelme" van, hogy rajongoi szempontbol jatszhatunk azokkal a karakterekkel is de nagyobb tartalmi pluszt nem adnak a jatekelmenyhez? (En nem sok infot talaltam rola a neten)
-
twingers
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #10087 üzenetére
Igen tudom, de regi modi vagyok es ragaszkodom a fizikai verziohoz amennyiben van ra lehetoseg, ugyhogy kinlodva ugyan, de kivarok
-
twingers
tag
Stella demo-ja engem is megfogott (igazabol egeszen idaig valamiert idegenkedtem az rpg-ktol, de Idave beszamoloi alapjan csak leszedtem), szoval le kellett toltenem a FE awakening demo-t is. Hat nem kellett volna...baromira megfogott
Ugyhogy most en is vadaszok hatha felbukkan hasznaltan, mert nekem a 8-9 a hatar ami felett ne veszek jatekot.
-
-
Ha valakit érdekel: a Konzolviligához jövő héten érkezik Devil Survivor 2 és a Legend of Legacy.
-
Goldwin
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #10076 üzenetére
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Mielőtt előtörne az elemző belőletek, légyszi gyertek át a kocsmába, itt aztán mindenről írhattok, ami a csövön kifér. A közelebbi témáról egyébként én is írtam egy nyúlfarknyi értekezést a legutóbbi gyorsjelentést követően, nyugodtan ízekre szedhetitek.
-
Bétaville
senior tag
válasz
-
Bétaville
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #10074 üzenetére
Ez mostanában minden konzolnál így van sajnos legyen az hordozható,
vagy otthoni. -
mrc4y
tag
válasz
elolvashatod te is, google, nem hülyeséget írtam, azt hozzátenném hogy nem is vita tárgyaként vagy konfliktus keltéskent írtam de a tény az tény
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ez ugyanaz a kaptafa, mint a Monster Hunter. Aki játszani akar vele, már megvette hozzá a gépet több résszel ezelőtt. Túlságosan ráakaszkodnak a kiadók ezekre a bejáratott címekre, lehúzzák róluk az utolsó réteg bőrt is. Valami friss ötlet kellene, ami kicsit megpezsdíti a piacot.
-
Úgy látom Japánban lassan telítődik most már tényleg a 3DS piac, a héten jött ki az új Yo-Kai Watch játék, melyből simán elment 260 ezer darab, viszont mellé csak 30 ezer 3DS fogyott. Ilyenkor általában maguk a gépaldások is jelentősen megugranak 1-1 hétre, most ez elmaradt.
-
-
-
-
Srácok, Stella Glow tegnap úgy felidegesített, hogy majdnem kitéptem a kártyát a gépből. Eddig a játék során 99%-ban azzal a csapattal mentem, amelyikkel akartam, vagyis van jópár elhanyagolt karakterem, akik mind szintben, mind felszerelésben lemaradtak a fix csapattól. Erre most olyan a pálya, hogy előre megírták melyik karakterekkel kell harcolni és hát benne van pár ilyen szereplő is. Ami nem is lenne baj, ha a boss nem egy ütésből ölné őket, ami itt most konkrétan game over-t jelent. Mert ugye az AI ilyen szinten úgy dolgozik, hogy mindig a leggyengébb karaktert támadja ha teheti, még akkor is ha megölhetne mást, akinek esetleg kevesebb az aktuális életereje (mondjuk ezt a mechanikát ki is lehet használni elterelés végett). Szóval egyelőre megakadtam.
-
Petykó78
tag
Emberek, Mario & Luigi Dream Team Bros!
Linkh fórumtárs javasolta (ezúton is nagy köszi) , mint könnyen emészthető RPG light. Alig bírom letenni, közel sem vártam tőle ennyit.
Kb. 16 órám van benne, de nem fakul az élmény és mindig tud újat mutatni.
Akinek nem lételeme folyamatosan a menüben és a statokban turkálás és bírja a Mario karakterek, ha teheti, tegyen egy próbát. -
Bétaville
senior tag
Ti szoktatok a gépetekkel fotózni? Ha igen, akkor mit
szoktatok vele fényképezni? -
aya
addikt
-
Bétaville
senior tag
A Pokemon játékok közül melyik a legjobb?
-
válasz
alevan #10044 üzenetére
A klasszikus stratégiai játék más tészta (C&C, Warcraft), hisz ott nem is látsz előre mindent (fog of war) és folyton tudsz egységeket gyártani az elvesztettek helyett. Ezek a japán Tactics játékok, ahogy Feri is írja, inkább a sakkra hasonlítanak, már a pálya elején adott a teljes felállás és ha leveszik egy bábud, akkor azt már nem igazán pótolod.
-
gaga33
tag
Jó páran pampognak a sky kartya miatt bar ök arulnak R4-et ezerrel ipari mennyisegben, ill okositott wii-ket szinten nagytetelben...... Van ezen az apron minden csak ha mas hozza szoba aki nem is kereskedik vele komoly tetelekbe az van leoltva azonnal..... nav aljon az ilyenekbe
-
alevan
őstag
Ez pont benne az izgalmas, ha jól olvasom. Nem nagyon játszottam még ilyen játékokkal kézikonzolokon (mondjuk pont a Stellat kipróbáltam), de pl. Starcraftban, Warcraftban meg úgy stratégiákban általában az nyomja fel a kampányt, hogy a semmiből megjelennek egységek, melyekre külön stratégiát kell kialakítani.
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #10042 üzenetére
Ez az, ez sokkal tisztább módszer, megnézi az ember az elején a felállást és annak megfelelően összeállítja a csapatot. Az FF Tactics és a Tactics Ogre is inkább ezt az elvet követte. Igazából ez az egy ami nekem nagyobb negatívum a Stella Glow-ban, amúgy egész korrekt játék lett, kár hogy ez a fejlesztő csapat hattyúdala, a játék kiadása után megszüntek.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
FE-ben van egy pálya, ahol a mozdulatlan Lady Tiki-t kell védelmezni a hullámokban támadó ellenségektől. Ha mindenkit megölsz, jön a következő hullám, majd egy harmadik. Ha a pálya alján megölöd a vezért és végzel ugyanabban a körben az aktuális hullámmal, akkor nyertél (úgy emlékszem). Ellenkező esetben mindig újabb hullám jön és előbb-utóbb felmorzsolódsz. De egyéb extra dolog így most nem nagyon jut eszembe. Ez olyan inkább, mint a sakk. Minden bábu a táblán van, nagy meglepetések nem igazán érik az embert.
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #10040 üzenetére
Hát, egyszerű példa: az a feladat a pályán, hogy ölj meg egy boss-t. Szépen letakarítod a terepet a többi ellenféltől majd rámész a boss-ra, aki 10% életerőn átteleportál a pálya egy másik pontjára és megidéz maga mellé még úgy hírtelen 3-4 ellenfelet. Ilyenkor a hátsó sorodból (ahol a mondjuk a gyengébb védelmű, távolsági karakterek vannak ugye) hírtelen frontvolnal lesz. Újrakezdve erre már készül az ember és mielőtt bevinné az utolsó sebzést a boss-ba, már elkezdi átrendezni a harcmezőt, mondjuk hátrahagyva egy tankot.
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #10038 üzenetére
Ó, a minden meglegyen nekem már rég nem szempont.
Amúgy, spoiler nélkül, a FE Awakening-ben is van olyan, amikor csata közben valami teljesen felülírja a felállást? Mert a Stella Glow folyton ezt játsza, ezáltal szinte rákényszerít az újrakezdésre, amikor is már felkészültebben áll neki az ember a pályának, mert tudja, hogy mi jön.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ilyen hosszú, persze csak ha mindent meg szeretnél csinálni(de ha nem, akkor meg miért játszol). Van egy sztori mód, mellette pedig a klasszikus mód, amiben gyakorlatilag ugyanazt kell újra végigcsinálni, de a te általad összeválogatott csapattal. Inkább azért haladok lassan, mert alig van időm játékra. Jobbára csak melóba menet játszom vele, nincs nagyon otthoni kockulás, mint a békeidőkben. Így is elvagyok vele, csak így meg soká tart
-
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #10013 üzenetére
Amúgy ilyen hosszú a játék, vagy van benne valami endless mode?
-
ayo
veterán
és az N64 meg a SNES ? én azokat is nagyon bírom a GC mellett.
amúgy a Wii rész se volt rossz, csak más. Sticker Starra én szinte mindig azt hallottam, hogy nem rossz, de hamar unalmassá vált. Mondjuk én bírom a Mario and Luigi részeket is, szóval a Sticker Star meg Paper Jam is egyszer bekerül majd gyűjteménybe, azokra egyelőre várok valami kellemes használt árat
-
-
Bétaville
senior tag
Na akkor én is kérdezek.
Érdemes ezért ennyit kiadni? Jó játék? [link] -
g@bo
nagyúr
Paper Mario: Sticker Star
erről valakinek vélemény?
-
Stella Glow így 30 óra körényékén már kezd érezhetően nehezedni, túltápolni a karaktereket pedig nem igazán lehet, mert azaonos vagy alacsonyabb szintű ellenfél szinte semmi xp-t nem ad, szóval max annyit lehet, hogy minden csapattagot felhozni szintre és próbálgatni, hogy melyik összetétel a megfelelő az adott pályán.
-
-
Bétaville
senior tag
A Fire Emblem-ek közül melyik a legjobb?
Melyiket ajánlanátok? -
válasz
Dr.F.E.R.I. #10011 üzenetére
Ezt pofátlanság volt kiadni sima 3DS-re a Nintendo részéről.
-
ayo
veterán
válasz
hasonlóan érzek, de tudom, ha több időm lenne, akkor se bírnám jobban
-
g@bo
nagyúr
válasz
atlus.
ez se kapni sehol azóta se.
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #10011 üzenetére
ahogy néztem, kb megegyezik azzal amit én éreztem. ami érdekes, hogy a kombók időzítése is más: egy fokkal pontosan a new 3ds-en, mint wii u-n. ezt szintén csak érzésből mondom, számokat nem tudok, de kellett idő, hogy átszokjak.
amúgy azt hittem hogy a japán verzióval ellentétben a HW Legends-nek szebb ikonja lesz, hát nem. mosott sz*r sajna és a menüképek is annyira rossz minőségiek mint egy 15 éves játéknak, nem értem miért nem lehetett normális felbontású képeket berakni...
amúgy szerintem tolni fogom 3ds-en is, mert tetszik az új technika csak hát így nehéz lesz bármi mással játszani...
-
aya
addikt
Nekem minhárpm kijelzőm ips én nyertem
320x240- tők mindegy milyen a kijelző.
Az hogy bann para nélkül játszok online játékokkal többet ér minden kamu kártyánál. Alig várom a monster hunter generations-t. A 4u-ban már 500+óra felett járok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Xbox Series X 1TB eladó/Beszámítás van/ Ingyen Foxpost
- Eredeti Anbernic Rg40XXV játékkonzol 64/128 GB SD kártyával 16000+ játék
- hóember74 részére Playstation 5 Slim 1TB Lemezes konzol + 2 Joy + 2 játék
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - szép állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest