-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
30z.Samu #13310 üzenetére
én eddig azt hittem azért lötyög mert a korábbi verziók egy idő után megrepedtek (főleg az og ds)
ha most vennék akkor már valszeg egy SNES 3Ds-t vennék és nem a 2DS XLt, de alapvetően nincs bajom vele
a Zeldahoz én annyit szólnék hozzá, hogy az ocarina szerintem nem öregedett olyan szépen. vannak benne pillanatok mikor nagyon elegem van belőle. ALBWben ilyen bajom nem volt. az szerintem jobb (bár még csak kb most vagyok az ocarina közepén, lehet jobb lesz)
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest