-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nekem nem aksiból van egy fióknyi, hanem 3DS konzolokból
Az a sokéves tapasztalatom, hogy egy év alatt sem merülnek lényegesen, miután minden tavasszal feltöltöm őket. Egyszer volt nálam egy szar akku, amit a DSi XL-be vettem a Váci úti Konzolvilágban. Ott is csak valami csoda folytán volt még az az egy darab, otthon kibontva vettem észre, hogy púpos az oldala. De a 3DS akkuk azok teljesen okék, nem gondolkodtam el sosem pótakku vásárlásán. Ha használva vannak, vagy évente egyszer feltöltve elteszi valaki a fiókba, nagy bajuk nem lehet.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Emlékezetes generáció volt. Nekem az igazi Nintendo élmény mindig is az Iwata-korszak marad.
Szoftver újratelepítése:
- eshop-ba belép (már ami maradt belőle)
- 'Settings/Other' menü kiválaszt (bal szélső elem a szalagmenüben)
- 'Redownloadable Software' kiválaszt
- a gördülő listán kiválasztod a játékot és 'Redownload'
- csak azokat mutatja a lista, ami éppen nincs feltelepítve, a többit elrejti -
szika87
aktív tag
Igen igen, bár nálam 2DS XL "okos" így annál annyira nem számít ez.
Viszont a Wii u nagyon beszippantott és van néhány cím amit még be akarok szerezni, játék is meg DLC is. Titkon remélem az utolsó nap a Nintendo tesz valami óriási kedvezményt, de mivel pont a Nintendo-ról van szó, így kétlem -
Faterkam
addikt
Én vettem, mikor akciós volt egy MarioKart7-es Bundlet, de annyira gagyi minőségnek tűnt a 3Ds Xl után, hogy inkább eladtam.
-
szika87
aktív tag
Szuper köszönöm, igazából csak néhány DLC-t szeretnék megvenni a Wii u-hoz mielőtt lelövik az egészet.
Ha már benne vagyunk, lenne egy utolsó kérdésem, láttam másoknál ki posztolni a "My Nintendo Memories" felületet ami a játék aktivitásokat mutatja, ez még működik vagy már nem?
Pont tegnap összefűztem az accountokat (Frissek) e miatt és engedélyeztem mindent hogy küldhet adatokat a Nintendo-nak stb, mégis mikor megnézném a játék statisztikákat, azt írja ki hogy "unable to display content" ez azt jelenti hogy már nem működik vagy még túl "kevés" a megjeleníthatő óraszám? -
szika87
aktív tag
Köszönöm, a funds merged funkciót be aktiváltam, akkor adjam meg a bankkártya adataimat, ezt követően tudok pénzt feltölteni "Add Funds" felületen?
Kvázi leszedi a kártyámról a megadott összeget és ezt felrakja arra a közös számlára amit elérek 3ds-esn és a wii u-n is?
(Én meg erre a funkcióra hittem azt hogy már megszűnt) -
Ciccuka
veterán
Lehet csak az LCD szalagkábel csúszott ki a helyéről.
Viszont a felső zsanérnál, ahol végigrepedt, azt elég körülményes szétszedni.
Gyakorlatilag az LCD-t is le kell bontani hozzá.
Megragasztani pillanatragasztóval nem tudom, hogy érdemes -e.
Biztosan látható nyoma marad.Egy cipős doboz nagyságú vastag plüss-szerű dobozban volt. Nem tudom, hogy a fenébe tudott ez így széttörni. Már vagy 4x lesett abban (kb. 1,2 méterről szőnyegre, de belül is volt rajta több védelem) soha nem lett semmi baja eddig.
Lehet ez is olyan vacak műanyagból van, hogy idővel minimális behatásra széttörjön.
Does anyone else’s New 2DS XL have such a wobbly screen?Az a probléma, hogy ilyen piros shell sehol nem kapható, csak fekete és fehér.
-
ldave
félisten
A Theatrhythm Final Fantasy Curtain Call most féláron van.
-
bwoay
nagyúr
nagyon szép ez a hófehér masina.
nekem DSi-ből matt fehér van, külsőre kimondottan jó állapotú.
marketplace-en hirdette egy tag - kb az utca végén, ahol dolgozom.
odamentem, nem kapcsolt be, töltést sem veszi fel, hiába vártunk vagy 20 percet.
4 rugót kért volna érte, mondom neki: figyu, ez így csak alkatrész, adok érte 2000 Ft-ot.
el is hoztam annyiért,dobozában, meg a benne levő new Super Mario Bros. játékkal
otthon kiderült, hogy vélhetőleg túláramot kapott,
de csak a biztosíték égett ki benne, ezért tölteni nem lehet,
de egy feltöltött akkuval tökéletesen megy. -
solti
senior tag
köszi! reménykedtem, hogy 40-60 napnál gyorsabban megoldható, de sajna nem találtam közelebb értelmes áron, úgyhogy maradt az ali... rendeltem többet is akkor már
Magyar szervízek nem adnak ki alkatrészt vagy nincs is ahogy gyors telefonos körkép alapján kiderült
Na mindegy, 2 hónapig jó így..
Amúgy feleségem szerint a Luigi's Mansion-ből a 3 nővér szellem a hibás, náluk tört el
-
Jah, nézegettem teszteket róla, de pont a 3DS mellé nem venném meg hanem akkor már Switch, amúgy sincs semmilyen TV-s konzolom. Ha sokat utaznék akkor lehet a Lite lenne de így otthonra ha most pénzt adnék ki valamiért akkor az a Switch vagy majd az új Switch ha lesz, nem sürgős.
De jó kis handheld az a Lite is.
-
bwoay
nagyúr
olyankor még csak azt látod, hogy a magyar nagykerek már menekülnek ki belőle
nyilván látják, hogy marginális igény van rá, és nem rendelik.
én emlékszem, amikor még sokféle kivitelben lehetett venni (N3DSXL), és én barom sokalltam a 45 rugót érte. viszonylag gyorsan eljött az, hogy visszasírtam ezeket az időket -
adalbert1
veterán
Most én is előkerestem, 2013-ban lettem 3DS tulaj, igaz, az eredeti 3DS-t kb. 2 hónap alatt lecseréltem egy XL-re (az a mai napig megvan, mellé még jött egy 2DS és egy New 3DS is az évek alatt).
Jókat játszottam vele az évek alatt, de valahogy a DS Lite/DSi vonal sokkal nagyobb wow érzés volt, persze lehet, hogy azért, mert azok voltak az első handheld konzoljaim. -
ldave
félisten
-
PitkyePadvan
tag
Ebben tudok segíteni.
Itt vannak a jelenlegi akciók (lejjebb görgetsz és az EU-ra kattintasz)(Maga az Api itt található)
Ugyanúgy van switch-re is egy hasonló egyébként.
Sőt létrehozhatsz kívánságlistát, és kapsz reddit-en üzenetet ha az a játék akciós. -
ayo
veterán
Oh, nem lehet hogy paypallel fizettél és az ottani adatokat húzta be? A bolti vásárlások nagy részét ott szoktam venni, csak fizetésnél a check outra megyek és nem a paypal gombra, hogy ne az itthoni hanem az angol címemre menjen, majd utána amikor kéri a pénzt, akkor paypal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest