Hirdetés
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen egeret válasszak?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- DUNE médialejátszók topicja
- Plazma TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faget
tag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Döbbenet :-)
-
Faget
tag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Akkor hh van bontatlan?
-
Faget
tag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Tombolán nyerted?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Kár, hogy meg van mind
Devil Survivor, SMT IV Apocalypse, Stella Glow a legértékesebbek, állapottól és kiadástól függően 15+ ezerért mennek ebay-en, adott esetben jóval felette. A többi vérmérséklettől függően, de átlagban 8ezer körül, ha bontott. Selects kiadások érik a legkevesebbet, mert újnan sem voltak drágák. A Nintendo saját címei (Zelda, Metroid stb) tartják legjobban az árukat. -
Kai_Rong
senior tag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Köszi.
A Pokémon az valóban eléggé kommersz (utánad dobják kategória), a FE Awakening már jóval ritkább (bár én is láttam már belőle korábban hirdetett példányt), a Tales of the Abyssból meg szökőévente egyszer, ha van. Ugyanez a kategória az Okamiden és a Final Fantasy Tactics A2 is. A Personából az első rész elvileg nem annyira jó, a Q2 meg még friss (és out-of-stock), azért ennyire drága. Valószínűleg digitális vásárlás lesz ebből.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Devil Survivor-t honnét sikerült beújítani?
-
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
A Limited Run ha jól tudom amerikai kiadó, szóval ha adnak is ki 3DS játékot még, egyáltalán nem biztos, hogy európai gépeken is menni fog

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Akciók még vannak ott is, de mintha csak százalékos kedvezmények lennének.
-
adalbert1
veterán
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Amit még biztos be fogok szerezni (én is akciókra várok
):
Luigi's Mansion (habár ez GC-ra megvan)
Bowser's Inside Story (ez pedig DS-re)Ezen kívül mást már nem hiszem, hogy veszek 3DS-re.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Etrian Mystery Dungeon 2
Persona Q2Ha jó a listám, 65 darab dobozos játékom van. Ebből csak 2 db, ami nem celofános.
-
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Szép darabok.
Nekem pár dolog még hiányzik, a megjelelendő játékok közül a Persona Q2, amit elő is rendeltem.
A már megjelentek közül a Bowser's Inside Story, amit majd még megveszek, de most már megvárok vele egy akciót, a korábbi M&L játékok idővel szép akciókat kaptak, a Paper Jam és a Dream Team már harmadáron kapható az eredetihez képest. Ezen felül még a Detective Pikachu-n gondolkozom, de mivel nem vagyok Pokémon rajongó, így nem tudom mennyire kötne le, de majd a mozifilm után meglátom

-
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Más nekem sem rémlik, Persona Q2 nekem a következő tervezett vétel, meg lehet még a Bowser's Inside Story-t bepótlom.
-
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
7th Dragon-nak van demója, próbáld ki. Szerintem egész jó, demó után én megvettem, de még nem játszottam vele

-
Freiherr
őstag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Nincs olyan.
Nem tudom.
Passz. -
xAttilax
őstag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
ali express szarásig
-
woros
őstag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
egamephone.com oldalon vannak full házak. Nézz körül.
-
etnies
senior tag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Neked honnan jött?
-
etnies
senior tag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
És te mennyiért vetted?
-
Djuree
félisten
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
honnan erdemes jatekot venni ahol olcso?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Stella Glow-t ki ne bontsd, ha le van még pecsételve. Inkább húzd le Shop-ból, azzal játssz. Ezek biztosabbak, mint egy államkötvény

-
ayo
veterán
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
nem rossz összeállítás
-
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Wow, remek fogás! Ezek közül eddig csak a Stella Glow-val játszottam, nekem tetszett, írtam róla itt többször is, amikor játszottam vele, olvass vissza, ha érdekel

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Na a szülinapomra csak megérkezett. Lehet így is akarták, ki tudja...

-
etnies
senior tag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Majd írjátok meg, hogy tetszett, még mindig keresek játékokat. Megvettem még a New Super Mario Bross 2-t és a Mario 3D-t. Szerencsére itt olcsóbbak a játékok, sokszor látok olyat, hogy az apróneten használtan árulnak valamit 10.000 Forintért, itt meg újonnan 15 Font.
-
ayo
veterán
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
haverhoz Angliába már hétfőn megérkezett, gondolom aki rendelte annak már csak megjött, mert előtte pénteken adták fel az enyémet is.
-
etnies
senior tag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Jöhet bármi, ami eszetekbe jut, csak legyen felnőttes játék

-
woros
őstag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Végigvittem, nagyon király volt és talán az egyik legkönyebb főboss harc is ebben volt.
-
HUmenetke
tag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Egyáltalán nem sürgős, csak attól tartok, hogy az idő haladtával egyre nehezebb lesz beszerezni. Használt mellett is azért döntöttem, mert üzletben szinte lehetetlen kapni.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
"Ugyanakkor van néhány játék, amit csak new 3ds xl-el játszhatsz"
Szerintem ez a new 3ds xl ÉS new 2ds xl akart lenni. Tudtommal ezekben az az exkluzivitás, hogy a nagyobb teljesítményű proci kell nekik, a new 2ds és 3ds xl-ben pedig ugyanaz a hardver. -
Totta92
tag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
#13612Köszönöm szépen a tapasztalatokat, véleményeket!
Igazából minden cuccomra nagyon vigyázok, tok, fólia, stb. Szóval nem lenne gond a N2ds-el sem.
Körbe nézek ismét, hol mi mennyi. Ha találok jó példányt használtan, persze szóba jöhet nem csak új. -
ayo
veterán
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Maximum csak azért, amit a kolléga is írt. Transzparensebb a Nintendo felé, de kézzelfogható előnye nincs semmi.
-
30z.Samu
titán
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Ha ki tudod várni, parancsolj!

Más: Elkezdtem a Detective Pikachu-t. Kicsit mást vártam tőle, meg nem egy hű de pörgős játék, ennek ellenére szerintem egyáltalán nem rossz. Agyalós, össze kell tenni a dolgokat, Pikachu-nak is vannak néha jó beszólásai, mellesleg a grafika is egész jó véleményem szerint.
-
Youri
veterán
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Fizikaira igen, jöhetnek olyanok is amikből a PAL-os nem igazán beszerezhető
-
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Akkor érdemes a sima SMT IV-gyel kezdeni, ha azzal is mindenképp terveznél játszani, amúgy magában teljesen jó az Apocalypse is.
-
30z.Samu
titán
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Én ettől függetlenül meg fogom venni, 10k egy játékért szerintem nem olyan vészes. Oké, remaster/remake, de akkor is.

-
ayo
veterán
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
hát az egyszeri kipörgetős sajna, utána nem nagyon van már értelme tolni és a kb 8 óra is olyan hogy az összes szellemet meg fogod találni, tehát nem lesz miért utána játszanod. amúgy jó játék, a második rész már jóval több dolgot ad, remélhetőleg a Switch-re közelgő harmadik meg majd még menőbb lesz.
-
ayo
veterán
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Luigi's Mansionre kérded?
-
ayo
veterán
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
GC-n toltam még, jó játék, de rövid olyan 8 óra sztem bőven elég rá - hltb oldalon átlag 7-et írnak. ahogy néztem csak egy boss rush mód került bele, szóval szerintem 3DS-en se lesz több. sztem mindegy melyikkel kezded, bár a második rész hosszabb meg mostanra már tuti olcsóbb, mint most ez a port.
-
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Az egy nagyon régi játék, lehet utolsó darabok voltak akcióban.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Sima SMT IV csak digitálisan jött ki. Apocalypse az jött ki dobozosan is, de nem vitték túlzásba. Hogy kinek mennyit ér meg... mindenki maga döntse el

-
ayo
veterán
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
USA=USA=nem.
-
ayo
veterán
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
3DS játékok régiózárasok, szóval nem fog menni
-
adalbert1
veterán
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Azt nézted, hogy egy 10 éves kommentre válaszoltál?

ayo: igen, azt olvastam, hogy nem igazán erőltették meg magukat ezzel a porttal - ami azért kár, mert tuti van egy rakás 3DS tulaj, akinek nincs Wii U-ja vagy Switch-e, és ennél azért többet várna.
-
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
X-el mi volt a baj? Az is tutujgatós?
Egyébkémt majdnem vettem ma egy luigis mansion 2-t de kiderült hogy kintmaradt a tok de nincs már készleten..
-
ayo
veterán
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
valahogy el kell adni ezeket is ...

-
ayo
veterán
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
itt mindig a software a lényeg
-
ayo
veterán
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
aha, közben megtaláltam és azért is kerestem mert emlékszem, hogy a Miracle Mask német only volt és a borító alapján ez is az, szóval az nem lesz jó neked
-
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Hogy mindre igaz-e, azt nem tudom, de a játékok nagyrésze az ilyen, a kártyán rajta van általában 5 nyelv (angol, német, francia, spanyol, olasz) és ebből azt tölti be, ami a 3DS nyelve.
-
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
A nyelv a gép beállításának megfelelő lesz, ha az angol, akkor a játék is. Szinkron nincs benne, legalábbis a szöveg többsége csak írott.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Szerintem mind meg fog. Vannak japán-only címek, de szerintem a Q2 is kijön. Több pénzt hoz így, mint amit a lokalizáció elvisz.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
A Persona-játékok is az SMT univerzum részei.
-
ViharVadász
őstag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
"illetve van néhány játék ami csak 3DS-re van (azon belül is New) Például Xenoblade Chronicles" A Xenoblade fut New 2DS konzolon is, úgyhogy az sem akadály neki esetleg a jövőben.

-
PandaMonium
őstag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Nem beszélek németül, így nem tudom mit jelent a leírás, de nekem mikor eBayről sérült csomagolással érkezett játék amire licitáltam akkor megbeszéltem az eladóval, hogy utalja vissza az összeg egy részét. Egy próbát megér.

-
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Aha, doboz + kazetta. Én angol Amazon-tól rendeltem elő még valamikor év elején, Radiant-ot is onnan vettem, rendben meg is érkezett.
-
ayo
veterán
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Anglia, itthon szerintem maximum azoknak lesz, akik kintről veszik

-
g@bo
nagyúr
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
tökmindegy. angol. csak német ne legyen...
-
ayo
veterán
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
angol kiadás, borítóban és füzetben szokott más lenne, utóbbi már nem igen jár hozzá, a cartridge szerintem mindig ugyanaz mint az EUR
-
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Csak Japánban jelent meg és sajnos nagyon úgy a helyzet, hogy ez így is marad

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Az éves jelentésükben tesznek utalást arra, hogy a saját játékaikból is lesz még rá megjelenés. A külsős fejlesztők játékai meg majd jönnek szép csendben, ahogy idáig. A relatív kisebb stúdiók, mint az Atlus is, szerintem még egy jó darabig támaszkodni fognak a 3DS-re. Lényegesen olcsóbb rá fejleszteni, mint Switch-re.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Régiózáras a shop is, a my nintendo programról pedig itt a bejegyzésem a téma összefoglalóból. Kicsit elavult már, mert folyamatosan kalapálnak rajta, de a lényeg benne van.
-
caris1
tag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Ha működik a régi konzol, akkor System Transferrel átviheted egy újra a játékokat.
Ha elromlik, ellopták, vagy eladtad transfer nélkül, akkor a Support tud segíteni átvinni a fiókodat az új gépre. (Próbáltam, nekem már segített ilyen esetben.) -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Konzolhoz kötött sajna.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Enyém angol Amazonról van, de akkoriban még lehetett értelmes áron is kapni bontatlan darabot. A Wii U változat viszont már akkor is aranyárban volt, de utóbb azt is sikerült szereznem
Úgyhogy nekem szerencsére meg van így mindkét N platformra bontatlanul. Játszani meg ott lesz az eshop verzió. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
8000 Ft körül van az eshop ára, de tegnapig még akció is volt rá. Én is csak azért nem töltöttem le, mert megvan Wii U-ra.
-
planbmokus
senior tag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Nekem is van pár német
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
planbmokus
senior tag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Hogy az USK besorolás logó a negyed dobozt betakarja és undorítóan néz ki

-
planbmokus
senior tag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Más történet, más helyszínek, más legendások/fúziók.
-
ayo
veterán
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Nintendo 3DS Ambassadorok kaptak abból csak, szóval ott ne is keresd.
-
PandaMonium
őstag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Azt nem tudom, hogy csak a nevet meg lehet-e változtatni, de arra emlékszem, hogy a mentett állást úgy tudod törölni, ha a játék indulásakor nyomvatartod az A+B+X+Y gombokat együtt. Ekkor biztosan tudsz új nevet megadni, de a játékot is elölről kell ugye kezdened...

-
planbmokus
senior tag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Ugyanaz a világ, de két más, eltérő szemszögből mész neki a történetnek. A legendásokon kívül vannak exkluzív Pokémonok, amiket csak az adott játékban tudsz befogni.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Ez volt az első játékom 3DS-en és nem is játszottam végig csak egyszer (5 éve). De az rémlik, hogy a gyerek Link mindig az erdei házban ébred, a felnőtt Link pedig az idő templománál. A teleportálós dalokkal lehet később szabadabban mozogni, meg a Lost Woods ösvényein eljutni ide-oda. Ha meg egy dungeon belsejében lépsz ki, akkor annak a bejáratánál kezdesz legközelebb. Nem az a kényelmes, mai sztenderdek szerinti mentési rendszere van :-/
-
planbmokus
senior tag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Meg a borítón rajta van a selectses keret, van aki szerint nem gáz, meg van akinek feláll a hátán a szőr tőle...
-
zitrone88
aktív tag
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Nintendo olykor besorol egy-egy játékot a "Nintendo Selects"-be, amik olyan 6ezer Ft környékén mozognak, újonnan. Egyrészt jellemzően, ami ebben a sorozatban benne van, rossz játék nem lehet, másrészt még olcsóbban is hozzá lehet jutni ezáltal.
-
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
A Luigi's Mansion szerintem jó kis játék, 3D-ben is látványos és van belőle Selects kiadás (olcsóbb).
RPG-ből van rengeted és általában jó hosszúak is. Van a két Dragon Quest (7 és 8), a Bravely sorozat, Fantasy Life, Ever Oasis, és még sok-sok más. Nem nagyon lehet mellényúlni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Kedvenc zene a mai napra
- Hardcore café
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Add az iPhone-od a Mobile Sharknak!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Devil Survivor, SMT IV Apocalypse, Stella Glow a legértékesebbek, állapottól és kiadástól függően 15+ ezerért mennek ebay-en, adott esetben jóval felette. A többi vérmérséklettől függően, de átlagban 8ezer körül, ha bontott. Selects kiadások érik a legkevesebbet, mert újnan sem voltak drágák. A Nintendo saját címei (Zelda, Metroid stb) tartják legjobban az árukat.

Úgyhogy nekem szerencsére meg van így mindkét N platformra bontatlanul. Játszani meg ott lesz az eshop verzió.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Dr.F.E.R.I.