Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem értem, hogy mire akarsz célozni.
Miután nem indult a gépem, kiszedtem az alaplapot, és átvizsgáltam/tisztítottam, ezért természetesen a resetgombot, powergombot, mindent kikötöttem. Utána visszatettem, visszakötöttem de a hibajelenség ugyan az. Sok köze nem lehet a power, vagy a reset gombhoz.Szerk.:
Próbáltam másik házban más pwr, és reset gombbal, hátha az én házamban elromlott vmelyik kapcsoló, de nem ez volt a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpársportok
- Ingatlanos topic!
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Komplett RAZER PC - I9-14900k - 32 GB DDR5 RAM - 4070 Super
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÚJ GAMER ELIT: Azonnal harcra kész ERŐMŰ! Új, Garanciás, Windows 11 Pro-val!
- Gamer PC RTX4070 Ryzen 9
- Aerocool AM5 Gamer PC - Ryzen 5 7500F/32GB DDR5/1TB NVMe/RTX 3080/Vízhűtés/Garancia, Karcmentes!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest