- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldmember01
tag
Üdv! Lehet nagyon off de gondoltam megpróbálom itt is, ha zavar töröljétek nyugodtan. Idén január végén állítottam össze a gépemet, benne 3700x proci. Másfél hónapja elromlott a procim, idáig szervizeltettem, ma összeszereltem, rá új hűtő (Scythe Mugen 5 rev B, előtte Arctic Freezer 34 esport duo) + a hűtőhöz adott paszta. Első indításnál kiírta, hogy új procit ismert fel, újraindult párszor, F1-gyel el kellett menjek a BIOSba, hogy setupoljam a procit (???) de onnan igazából kiléptem és megint újraindult 2x kb és bebootolt, másfél hónap után először ülök az asztali gépemnél! HALLELUJA!
A lényeg: biost fogok most frissíteni, letöltöttem a HWinfo-t és figyelemmel követem a hőfokát a procinak majd. Abban szeretnék tanácsot kérni, hogy mit kell és mit érdemes beállítani a biosban vagy bárhol máshol, ami a procit illeti (nem vagyok jártas ebben a témában egyáltalán, itt-ott nézek számtech videókat de ennyire nem értek még ehhez). Gondolok itt mondjuk fan curve-re, valami PBO-ra, amit be lehet kapcsolni de nem tudom, hogy érdemes-e, stb... Memóriához be kell állítani a DCOP profilet, hogy 3200MHz-en fusson, ezt tudom. Tehát szeretnék segítséget kérni, hogy miket állítsak be, amikor van egy új processzor a gépben. Illetve azt is szeretném tudni, hogy milyen programmal tudnám letesztelni, hogy nagyobb terhelhetőség alatt milyen hőfokot nyújt ez az új hűtő a régihez képest illetve, hogy "nyertem-e a szilikon lottón".
Segítségeteket előre is köszönöm hálásan!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Olcsó amd számítógép!A6-7400K// 8gb ddr3// 240gb ssd// 430w tápegység// R5 1gb vga
- Dell PowerEdge R610 szerver 2xE5620 8GB ECC DDR3 1U
- i5 9600k/MSI MPG Z390I GAMING E/Kingston FURY 32GB/Evga GA supernova 850W/570 OC 4GB/Fractal Design
- Dell Optiplex 3040 micro i3-6100T - 4gb - WIFI- no hdd -
- Eladó Megkímélt Állapotú Gamer PC Monitorral
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest