Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple notebookok
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldmember01
tag
Üdv! Lehet nagyon off de gondoltam megpróbálom itt is, ha zavar töröljétek nyugodtan. Idén január végén állítottam össze a gépemet, benne 3700x proci. Másfél hónapja elromlott a procim, idáig szervizeltettem, ma összeszereltem, rá új hűtő (Scythe Mugen 5 rev B, előtte Arctic Freezer 34 esport duo) + a hűtőhöz adott paszta. Első indításnál kiírta, hogy új procit ismert fel, újraindult párszor, F1-gyel el kellett menjek a BIOSba, hogy setupoljam a procit (???) de onnan igazából kiléptem és megint újraindult 2x kb és bebootolt, másfél hónap után először ülök az asztali gépemnél! HALLELUJA!
A lényeg: biost fogok most frissíteni, letöltöttem a HWinfo-t és figyelemmel követem a hőfokát a procinak majd. Abban szeretnék tanácsot kérni, hogy mit kell és mit érdemes beállítani a biosban vagy bárhol máshol, ami a procit illeti (nem vagyok jártas ebben a témában egyáltalán, itt-ott nézek számtech videókat de ennyire nem értek még ehhez). Gondolok itt mondjuk fan curve-re, valami PBO-ra, amit be lehet kapcsolni de nem tudom, hogy érdemes-e, stb... Memóriához be kell állítani a DCOP profilet, hogy 3200MHz-en fusson, ezt tudom. Tehát szeretnék segítséget kérni, hogy miket állítsak be, amikor van egy új processzor a gépben. Illetve azt is szeretném tudni, hogy milyen programmal tudnám letesztelni, hogy nagyobb terhelhetőség alatt milyen hőfokot nyújt ez az új hűtő a régihez képest illetve, hogy "nyertem-e a szilikon lottón".
Segítségeteket előre is köszönöm hálásan!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- HP Elitedesk 800 G2
- Eladó 2020 Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 256GB SSD
- ASUS ROG GR6 i5-5200U 16GB 2 512GB SSD GTX 960M - ultra pici, ultra csendes, bivalyerős gép - olcsón
- Ryzen 5 5600, Asus Tuf B550M, RX 5700XT, 16Gb DDR4 3600MHz CL16, 1Tb M.2 Gen4 SSD, FSP 600W 80+Bronz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest