Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy régebbi HP gépem, egy i5-2400-as processzorral. Úgy vettem, hogy nem volt benne videokártya, az integrált processzorban lévő volt használva. A tervem egy kis budget "GAMER" gép lett volna. 300-as táp van benne. Így gondoltam keresek bele egy GTX 1050 Ti kártyát ami nem igényel plusz áramot az alaplapon felül. Találtam is egyet, de nem ment vele, bekapcsol, ad képet, de a HP üdvözlő képernyőn nem jut túl a gép. Mondom biztos pont ezt a kártyát nem szereti, vagy túl sok neki. Ezt követően kipróbáltam egy RX560-al, itt még csak a kezdő képernyőig sem jutottam, se kép se hang. Majd teljesen leadtam a szintet egy GT1030-ig, amivel már abszolút nem is lehetne "GAMER" gépnek nevezni, de mondom hátha. Ugyan az mint a 1050 Ti-al. Kezdőképernyő, semmi több.
Bármi ötlet?
Üdv.
Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- Raidon GR3630-SB3 2-Bay 3.5-inch SATA RAID Storage Adattároló , 1x2TB HDDvel
- 2 db új dobozos 450Gb HDD - 3,5" SAS szerverhez
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest