- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
asynur
tag
válasz
Baky1987 #40195 üzenetére
A tápodnak papíron elégnek kellene, hogy legyen, persze ettől még meghibásodás előfordulhat főleg ha régebb óta üzemben van.
A HDD-t pl.: Hard Disk Sentinel –el tudod ellenőrizni.
(bár nekem nem rémlik, hogy találkoztam volna olyan géppel ami windows alatt hibás hdd miatt pittyegne, persze ettől még nem kizárt)@gyulaitomika: MrDerekas ahogy írta is tippelt egyet a kb. nulla rendelkezésünkre bocsátott infóból (de a konfigod legalább ott az aláírásban). Jó minőségű, új tápok is el tudnak romlani persze nem biztos, hogy ez a hiba, de csere táppal kiderülne.
Én még javaslom, hogy nézd át az event viewer/eseménynapló-t és nézd meg pontosan milyen hibakóddal fagyogat, írd le milyen op. rendszert és annak verzióját használod, random a fagyás vagy bizonyos használat melett pl. csak játék alatt? és akkor talán valaki tud közelebbit is mondani (egyes Win 10 verziók alatt pl., ha jól rémlik előfordulhat régi driver, energiagazdálkodási beállítások miatt is ilyen hiba).
-
MrDerekas
addikt
válasz
gyulaitomika #40196 üzenetére
Ködszurkálás ON: Csere táppal próbáld ki pár napra/órára.
-
gyulaitomika
tag
Sziasztok,
Volt már valakinek olyan kékhalála, hogy kernel-power? Március 20-a óta kb naponta 1x kékhalálozik emiatt a gép. Semmi megoldás nincs rá így hirtelen.(utánanéztem a trükköknek, de off)
-
Baky1987
tag
válasz
asynur #40193 üzenetére
Szia!
Köszönöm Neked is a segítséget.
Lehet sikerült közben megtalálni a problémát. Kb. 3 hete vettem egy új HDD-t a gépbe, mégpedig egy:
TOSHIBA 3TB 64MB P300 HDWD130UZSVA
Ez a HDD kizárólag adatok tárolására van, az OP rendszer egy ssd-n van, így úgy ahogy van a HDD-t lehúztam az alaplapról (a sata kábelt, a táp kábel még benne van). Azóta teljesen csendben van a gép.
A teljes konfigom:
ASRock AB350M Pro4 alaplap
AMD Ryzen 5 1500X 3.5GHz Socket AM4 dobozos /YD150XBBAEBOX/
240GB Kingston SSD SATA3 2,5" HyperX Fury meghajtó (SHFS37A/240G)
Zalman Z9 Neo White táp nélküli ablakos ház fehér
FSP 500W HEXA+ 500 tápegység /PPA5004901/
16GB 3000MHz DDR4 RAM Patriot Viper 4 Series CL16 (2x4GB) (PV48G300C6K)
ASUS GeForce GTX 1060 Dual OC 6GB GDDR5 192bitaz előző HDD-m meg ez volt (ez már nincs is a gépben): 1TB WD 3.5" Caviar Blue SATAIII 64MB cache (WD10EZEX)
Előfordulhat, hogy a nem rég vett HDD okoz vmi galibát? Nem bírja esetleg a táp?
Ha ezzel van baj azt érdemes bármilyen HDD progival megnézni, beállítani, vagy úgy ahogy van vihetem vissza, hogy cseréljék gariba?Köszönöm még egyszer mindenkinek a segítséget
-
asynur
tag
válasz
Baky1987 #40192 üzenetére
Szia!
Ugyan a konfigurációdról semmit nem írtál, így találgatni is csak nagy vonalakban tudunk. A bios általában van valamilyen „cpu temperature warning” , „cpu fan fail warning”, „case fan fail warning”, vagy hasonló funkciók ezek windows alatt is bepittyenhetnek.
A hőmérséklet monitorozás jó irány, én javaslom rakj fel egy cpuid HWMonitor-t ez mutatja a pillanatyni, maximum és minimum értékeket (ha az aida64 tudja ezt akkor persze az is jó), most elsősorban a hőmérséklet és a venti fordulatszámok az érdekesek.
Lehet, hogy ventilátor probléma, vagy pillanatnyilag ugrik meg a hőmérséklet, de a szenzor hiba sem túl ritka.
Az VRM hőmérséklet nekem egy kicsit magasnak tűnik (bár az nem derül ki, hogy ez GPU VRM vagy alaplapi illetve, hogy terhelés alatt volt-e)
-
Baky1987
tag
válasz
frelife #40191 üzenetére
köszönöm , ezt már néztem, és ha jól azonosítottam be (bár mondom én nem igazán értek ehhez) itt bios pittyegésekről van szó, nekem meg windows alatt random szólal meg néha, tehát nem bekapcsoláskor. Bár lehet az is BIOS pittyegés, de akkor sem értem sajnos, mert itt azt írják 1 rövid pitty oké, de az nekem nem csak bekapcsoláskor van, hanem menet közben is
-
Baky1987
tag
válasz
Pulykahuszár #40189 üzenetére
köszönöm épp pont ezt csinálom, rágugliztam, hogy hogy lehet mérni ezeket.. de ahogy én nézem jók az értékek, és amíg itt méregetek már 2x sipolt a gép..
az értékek:
Hőmérsékletek:
Alaplap 36 °C (97 °F)
CPU 36 °C (97 °F)
CPU dióda 45 °C (113 °F)
CPU Tctl 45 °C (113 °F)
VRM 92 °C (198 °F)
GPU dióda 40 °C (104 °F)
KINGSTON SHFS37A240G 35 °C (95 °F)
TOSHIBA HDWD130 38 °C (100 °F)indítottam el ilyen terhelést is, de ott se ment 8 perc után 58 fok felé a proci, pedig elvileg meghajtott ott mindent..
ötletem nincs
-
Baky1987
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségetek kérni a következőben:
Van nekem egy asztali számítógépem, ami ha megy néha néha pittyen egyet. Őszinte leszek én annyira nem értek a hardwarekhez, főleg felhasználó vagyok, de mivel tudnám megnézni, hogy mi lehet a baj? Esetleg valami melegszik(azt mivel lehet megnézni?)? Több ötletem nekem nincs is. Kb 2 napja csinálja, és talán ha óránként pittyen egyet (mint amikor bekapcsoljuk a számítógépet).
Köszönöm szépen előre a segítségeket,
Gergő -
Petyás
tag
válasz
#90085632 #40183 üzenetére
Csak az elemet szedtem ki, mert nem volt kéznél a manual és szemre nem találtam meg a jumpert.
De akkor majd megpróbálom.
Illetve visszaállítok mindent ezek előtt a BIOS-ban a régi rammal.
Elvileg garanciás a RAM, de még nem kaptam gari papírt.kutga: sajnos nincs másik lap
Köszönöm az eddigieket.
-
Petyás
tag
Sziasztok!
Tegnap lecseréltem (volna) a RAM-jaimat.
Eddig Kingston HX432C16PB3K2/8 volt.
Betettem a Corsair CMK16GX4M2B3000C15-öt (használt), de nem ment vele. (pedig QVL-ben benne van)
Próbáltam 1 modullal, egyik slot-ban, másik slot-ban, másik modullal ugyanígy.
Volt BIOS reset is.
Aztán rájöttem, hogy van az alaplapon (MSI B450M Gaming Plus) debug LED.
Minden esetben a CPU-ra jelez hibát. (Ryzen 5 2400G)
Visszatettem a régi RAM-okat és ment minden simán. (persze jelezte, hogy rendszerváltozás volt, lépjek be a BIOS-ba)
Van valami tippetek?
Köszönöm! -
bambano
titán
nekem böki a szemem az engedélyezett automata proxy keresés.
amikor talál, akkor lelassul a neted.
digi fttb-nél az épületben levő összes digi ügyfél helyi hálózatba van szervezve, ha valakinél van egy elbaltázott hálózat beállítás, azt a te géped megtalálhatja, és akkor lőttek a netnek.szerk: természetesen nem kell cat6-os kábel, elég a cat5e.
-
frelife
aktív tag
Nos. Nem tudom mennyire vagy benne amugy. De ha már itt vagy nem engedlek el üres kézzel. Azt tudnod kell hogy a stabil net sok sok dolog összetevője. Vehetsz te 1giga netet is ha csak 200-300at fogsz látni. A k ábel szigoruan ilyenkor már gigabites azaz Cat6. Ha ez meg van minőségi Gigabites router. Azt tudni kell a router és a lapod modeme is lekaszálja a biteket. Szoval energia gazdáldosás a routerben. És utána a számitogépen az ethernet beállitásokban lehet modositani. Pl energia szabályzást. Áramlás szabályzást stb. Nekem Gigabites netem van ha nem nyulok bele max 300al jön. Most meg 900. Ezeken kivül lehet mikro hiba is vagy szolgáltatoi is. Probálkozni kell. Sajna ezt csak te tudod megoldani mert lehet annyi féle a baj mire rájön az ember. Én tuti a gépen, az ethernet beállitásokban kutakodnék.
-
-
batman.
senior tag
Szia!
Valamelyik hálózattal foglalkozó topicban kellene segítséget kérned. Amit én néznék első körben kipróbálnám egy pendrive-ról futtatott Live linuxal, ha ott nincs hiba akkor egy malwarebytes-al átnézném a c-t, hogy nem csak egy féreg szórakozik?(#40165) Bernardo20 Szia! A leírásod alapján, otthon, cserealkatrész nélkül nem jutsz előrébb.
(#40169) mokus18 Szia! Igen, cserével meg is győződhetsz róla.
(#40172) MyWayBack Szia! Az első hozzászólásod alapján rákérdeztem volna, hogy memtestet futtattál? A második alapján a „nem kap elég áramot ez-az” dolgot kéne kifejteni. Asynur kolléga ötlete jó. -
Pano
addikt
Sziasztok!
Oknyomozásban szeretnék segítséget kérni tőletek. Én jelenleg kifogytam az ötletekből.
Hibajelenség: Néha egy pillanatra úgy megy el a net, hogy az óra melletti hálózat ikon azt jelzi, mint ha ki lenne húzva a kábel (piros körben X), majd 1 pillanat múlva újra helyreáll a rend. Ezután viszont a net sebessége az ötödére esik vissza (500 megabit helyett maximum 90 megabit megy). Gép restart után a sebesség is helyreáll.
A jelenség előfordulása totál random, van amikor napokig semmi, van amikor egy nap többször is jelentkezik, vagy észre se veszem csak amikor játszom, annyira rövid ideig történik.
Eddig nem volt probléma.Windows 10 Pro x64
LAN: Realtek RTL8111H
Router: Asus RT-AC53U
Internet: Digi 500 megabit FTTBAmiket próbáltam:
- LAN driver frissítés
- Router csere
- Kábel megfelelően illeszkedik.
- Windows clean reinstall.
- Windows tűzfal magán profil beállítása (nyilvánoson volt alapból)A hálózati hibaelhárító dob egy ilyet (proxy beállítást soha nem piszkáltam):
Kábel esetleg okozhat ilyet? Bár az is elég új.
Köszi a segítséget! -
MyWayBack
csendes tag
válasz
asynur #40171 üzenetére
Köszi a választ.A memóriára azért nem gyanakszom, mert alapvetően is csinált furcsaságokat a gép, nemcsak a játék crashelt, hanem pl kiírta,hogy nem kap elég áramot ez-az, vagy csak simán,ha túl sok usb-s cucc volt feldugva, az egyik nem ment. Ezért gondoltam lapra, vagy tápra, viszont ez a táp kb 1,5 éves lehet, és nem egy bóvli márka, szóval nagyon erősen a lapra gyanakszom.
-
asynur
tag
válasz
MyWayBack #40170 üzenetére
Szia!
Elsőre tegyél fel valami hardware monitor progit pl. Msi Afterburner+Rivatuner (ez általában egybe van és be lehet állítani, hogy játék közben is látszódjanak a kívánt értékek) vagy CPUID HWMonitor, ezeknél láthatod mi a maximum memória használat.
A leírásod alapján, ha csak játék és/vagy a böngésző fagy a rendszer nem akkor lehet, hogy továbbra is csak a memória kevés, 8GB ma már nem számít soknak.
Papíron a tápodnak elégnek kellene lennie, persze ha öreg vagy hibás akkor, lehet ez is a probléma okozója.
-
MyWayBack
csendes tag
Hello mindenkinek.
A problémám az lenne,hogy a gépem nagyjából minden játéknál kicrashel, hibaüzenetek nélkül.
Ha pl játék közben megnyitom a böngészőt, akkor vagy a böngésző, vagy a játék kb biztosan kicrashel. Megterhelés (játék) alatt régen memóriahiányt írt folyton, az új kártyával még nem volt ilyen, legalábbis nem hibaüzenetben közölte.
A configom nagy része még garis, 1,5 éven belüli vásárlás
Kari: Gtx 1070 (friss vétel)
Lap : Asrock B85M Pro3
Proci: i5 4440
Ram: 2x4 Kingston HyperX 1600-as DDR3
2 terrás Western Digital
250-es samu ssd
430-as XFX táp
Tudom, tudom, erősebb proci kéne a karihoz, de az egy pár napos vétel, előtte egy ati r9 270x-em volt, annál is folyamatos probléma volt, sőt még többször is.
Hőfokokat teszteltem játék közben is, nagyjából semmi nem ment magasra, cpu nem ment 60 fok fölé, az sem egy 2 évnél idősebb darab.
Stressztesztnél a CPU 100%-os terhelés alatt nem ment 70 fok fölé, az alaplap 37 fölé (más mondta már rá,hogy alaplap VRM probléma lehet)A tápra gyanakszom, hogy nem kap elég áramot a gép, voltak intő jelek,de nem voltam semmiben sem biztos,(pl lecsatlakozott a joystick a semmiből, úgy indult a gép,hogy az egér/bill nem világított, stb) viszont meghallgatnék külsősként másokat is, hátha tudnak valami ötletet adni.
-
frelife
aktív tag
válasz
mokus18 #40167 üzenetére
Első körben a Táp! Az előző inditásnál tulfeszültség miatt leállitotta az asus program.
Alaplapon nézd meg a csatlakozásokat. Az alaplapon mozgasd meg, huzd ki majd dugd be a csatikat. Nézd meg nem oxidálodott valamelyik csati. Ha nem segit akkor méresd be a tápot. Valamelyik nem adja le a feszt. De lehet alaplap hiba is. De eldőnekba táp. -
Bernardo20
őstag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni, egyszerűen nem tudom, hogy mi legyen.
A konfigurációt az Alza.hu-rol az a gépajánló topic segítségével válogattam össze. 2 hétig minden szép es jó volt, majd játékok alatt elkezdett fagyni. Egyre gyakrabban. A gépet megpróbáltam reinstallni/win10/, de a telepíto közben már kifagyott. Rögtön az elején.
A szokásos köröket lefutottam. Memoria teszt, egy memória, vinyók le, másik ssdre telepítés. De tovább itthon nem jutottam.
Mivel nincsenek itthon csere alkatrészek, elvittem a helyi szervizbe, hogy nézzék meg mi okozhatja. Ott mindent kipróbált, másik vga, táp, memoriak, bios frissites, másik ssd ezek kombinacioja, de folyamatosan ugyanez történt, igy azt a diagnózist adta, hogy az alaplap lehet.1 hónapot! vártam az Alza.hu s garanciara, kaptam is egy uj lapot.
Tegnap összeraktam és lám..ugyanez a hiba. 2 Win10 es telepitőt is próbáltam 2 pendrive-on, win7 dvd-n, hatha a pendriveokkal van baj..de az eredmény ugyanez..a telepíto 1%-nal tart és befagy.
Hőfok 32 fok, szemre minden jó..Hogy folytassam az ügyet? Minden garanciális/kivéve a Hddk/, hogy lehetne kideríteni, hogy mi okozza, ha a lap nem? Egyedul a procira tudok gondolni, azt még nem cserélték a szervizbe.
A konfig:
Gigabyte b450 Auros M
Ryzen 2600x
Be quite Pure Rock
2x8gb g.skill aegis 3000mhz gaming
Sapphire Nitro 580 4gb
Crucial MX500 250gb M2
Kingston V300 120gb ssd
Wd green 3tb+2tb
Fsp Hyper M 500w
Zalman Zm-R1 házikó. +3 12cm zalman ventiElőre is köszönöm az ötleteket!
-
kutga
félisten
Hölgyek/urak!
Összedobtam egy netezős gépet mindenféle maradék alkatrészből:
Core 2 duo E8400
Asus P5KPL-CM
2*1 GB DDR2 RAM
Evga 8400gs
BX500 SSD
FSP 400 W tápMindaddig amíg az alaplapi vga-t használom gond nélkül megy a gép, viszont ha beteszem a 8400gs-t nem jutok el a biosig.
Próbáltam cmos resetet, cserélgetni a ramokat, kipróbáltam egyenként is őket, semmi.
Mit csinálok rosszul? A kártya működő gépből lett kivéve, hardver hibára nem gyanakszom.
-
blasi0
csendes tag
Sziasztok!
Ha már volt téma, akkor elnézést érte, egyelőre nem találtam meg a megoldást a problémámra.
Config:
MSI X370 Gaming Pro alaplap (BIOS frissítéssel vásárolva)
Ryzen 2600x
2x4GB DDR4 Corsair 3200mhz RAM (CMK8GX4M2B3200C16R)Nincs egy éves a config, eddig hibátlanul működött, gondoltam ideje lenne egy kis RAM bővítésnek, úgyhogy rányúltam egy 2x8GB-os Corsair 3200mhz RAM-ra (CMK16GX4M2B3200C16).
Memória csere, és nem tudom bootoltatni a gépet, a szomorú az egészben, hogy a régi 2x4-es párral sem! Gép pörög, CPU és DRAM led világít, jel nem megy ki monitorra.
Amivel eddig próbálkoztam: 4-es és 8-as párok páronként, 4-es és 8-as 1-1 darabok végig zongorázása a slotokban, videókártya kivétel és alaplapival indítani, CMOS reset, gép teljes szétszedés és újra összerakás, de a helyzet változatlan.
A másik problémám, hogy a helyi boltokban nem tartanak AM4-es alkatrészeket (ki érti?
) úgyhogy egyelőre nem tudtam megoldani, hogy az alkatrészeket egyenként teszteljem más környezetben. Garanciám még van, úgyhogy legvégső esetben megy vissza, de ugye az ünnepek miatt még nem időszerű, úgyhogy ha van megoldás a dologra, akkor nem is utaztatnám feleslegesen az alkatrészeket majd.
-
Pulykahuszár
csendes tag
BIOS frissítés végül megoldotta.
-
Pulykahuszár
csendes tag
Sziasztok!
Először is a konfigom:
Ház: Zalman Z9 NEO
Táp: Be quiet! Pure Power 10 400W
Alaplap: MSI B250M MORTAR
CPU: Intel Core i5-7600
CPU hűtő: Be quiet! Pure Rock
RAM: Kingston 8GB DDR4 2400MHz HyperX Fury
VGA: Gigabyte GTX1050 Ti OC 4GB GDDR5
HDD: Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX
SSD: Samsung SSD 840 Pro 250GBA problémám az, hogy a meglévő 8 GB RAM-hoz vettem most még 8-at, és ha az újat berakom és bekapcsolom a gépet fekete kép, a boot menüig sem jutok el. Megpróbáltam mind a három üres slotba és ugyanez az eredmény, de a régivel önmagába bebootol ahogy szokott. A régit nem vettem ki, mert sajnos a CPU hűtőmtől nem fér ki csak ha leveszem az egészet, de gondoltam előbb megkérdezem, hogy nem-e valamilyen beállítást kellene elvégeznem a BIOS-ban. Nézegettem a BIOS-ba a memóriabeállításokat, de azok csak OC-ra vonatkoznak szerintem magától fel kellene ismernie. Van esetleg tippetek?
Direkt ugyanolyan memóriát akartam venni a Dual channel miatt ezért mindenben megegyeznek, de azért leírom a modellnevüket:
Régi: HX424C15FB/8
Új: HX424C15FB2/8 -
válasz
batman. #40157 üzenetére
Driver hibát ír, de én már mindent újratelepítettem azóta.
Még az MSI driver kereső programját is feltettem, hogy nehogy valami hiányozzon.
Most ott tartok, hogy már a hang sincs mindig. Újraindításnál megint visszajön, de csak egy időre. Az előző 20 évben nem találkoztam ennyi "érdekességgel", mint az elmúlt egy hónapban. -
batman.
senior tag
válasz
NdrewSunix #40156 üzenetére
Szia!
Eseménynapló/felügyeleti események nem segít? -
Sziasztok!
A PC-m mostanában rendszeresen kikapcsol indulás közben, majd másodszorra simán elindul. Néha spontán kék halál, akár filmezés vagy épp játék közben.
Konfig: Corsair CX500M táp, Ryzen 5 1600X@3,8GHz,2x8 GB GSkill 3000 ram, RX580 Pulse 4GB, MSI B350 Mortar lap, 3 HDD, 1 sata SSD, 1 m.2 SSD.
Sajnos nem sokra jutottam eddig, fogalmam sincs hardveres vagy szoftveres hiba lehet-e.
Teszteltem a RAMot memtest86 és a Win10 tesztelőjével is, semmi hibát nem talált. Prime95-tel teszteltem a procit is, semmi gond nem volt.
Nem melegszik egyik alkatrész sem jobban a kelleténél a mérések szerint.
Stresstest alatt alaplap 65C, cpu 61C, Vga 71C, játék közben kb ugyanez.
Az M.2 foglalatba nem rég tettem be az SSD-t, Toshiba XG3, elég melegedős, de 60 felé az sem megy.
Mielőtt betettem frissítettem biost.Előtte simán ment a gép hónapokig 4 GHz-en, 1,3 VCore mellett, soha semmi baj nem volt vele.
Kb mióta betettem az M.2 foglalatba az SSD-t és frissítettem a biost, azóta van talán ez. Lehet semmi köze a kettőnek egymáshoz.Gondoltam a videókártya nagy fogyasztására, de ott meg nem filmezés közben vagy indiláskor kellene megzabálnia a tápomat nem?
Valakinek van valami ötlete?
-
-
BigStake
csendes tag
válasz
MrDerekas #40153 üzenetére
Megnéztem nem láttam semmi problémát a Furmark-ot is lefuttattam hiba nélkül többször terheléses teszten is és 5-6 óra folyamatos GTA V is akadásmentesen futott úgyhogy rejtély marad ez számomra azóta sem csinálta. Esetleg szoftveres téren szerinted előfordulhat ilyesmi ? Elvileg a win10 is kulcsos verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Spórolós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Intel Core i3 9100f / Radeon RX 570 4GB / 8GB DDR4 RAM / 120GB M.2 SSD + 500GB HDD konfig eladó
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Compaq Elite 8300 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- Bivalyerős gamer/workstation PC RX 7900 XTX + Ryzen 9 + 64 GB RAM!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest