Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bernardo20

őstag

Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni, egyszerűen nem tudom, hogy mi legyen.

A konfigurációt az Alza.hu-rol az a gépajánló topic segítségével válogattam össze. 2 hétig minden szép es jó volt, majd játékok alatt elkezdett fagyni. Egyre gyakrabban. A gépet megpróbáltam reinstallni/win10/, de a telepíto közben már kifagyott. Rögtön az elején.

A szokásos köröket lefutottam. Memoria teszt, egy memória, vinyók le, másik ssdre telepítés. De tovább itthon nem jutottam.
    Mivel nincsenek itthon csere alkatrészek, elvittem a helyi szervizbe, hogy nézzék meg mi okozhatja. Ott mindent kipróbált, másik vga, táp, memoriak, bios frissites, másik ssd ezek kombinacioja, de folyamatosan ugyanez történt, igy azt a diagnózist adta, hogy az alaplap lehet.

1 hónapot! vártam az Alza.hu s garanciara, kaptam is egy uj lapot.
    Tegnap összeraktam és lám..ugyanez a hiba. 2 Win10 es telepitőt is próbáltam 2 pendrive-on, win7 dvd-n, hatha a pendriveokkal van baj..de az eredmény ugyanez..a telepíto 1%-nal tart és befagy.
    Hőfok 32 fok, szemre minden jó..

Hogy folytassam az ügyet? Minden garanciális/kivéve a Hddk/, hogy lehetne kideríteni, hogy mi okozza, ha a lap nem? Egyedul a procira tudok gondolni, azt még nem cserélték a szervizbe.

A konfig:
    Gigabyte b450 Auros M
    Ryzen 2600x
    Be quite Pure Rock
    2x8gb g.skill aegis 3000mhz gaming
    Sapphire Nitro 580 4gb
    Crucial MX500 250gb M2
    Kingston V300 120gb ssd
    Wd green 3tb+2tb
    Fsp Hyper M 500w
    Zalman Zm-R1 házikó. +3 12cm zalman venti

Előre is köszönöm az ötleteket! :R

• Bernardo20

őstag

Sziasztok, adott egy 1 hónapos pc ami 2 napja kezdte el, hogy random elkezdett fagyogatni, ma este mar boot után 1 perccel kifagy. Nem törtent semmi szofveres valtozas, eleg hardware gyanús.. Eddig tökéletes volt minden.
    Hol kezdjem a keresést? Uj gépnel kicsit csalódott vagyok.

Spec:
    Ryzen 2600x
    Giga b450 Auros M
    2x8gb g.skill 3000mhz cl16
    Rx580 Sapphire Nitro
    Fsp Hyper M 500W

Elore is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák