- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Adott egy Fujitsu E5925-ös gép. A hiba annyi hogy nem kapcsol be a gép. Nem reagál a bekapcsoló gombra. Kivettem belőle a procit és a ramot és másik gépben megnéztem teljesen jól működnek. Rádugtam egy mások tápot az alaplapra úgy sem adott semmiféle jelet. Rendeltem Németországból egy használt, de tesztelt lapot amivel ugyanúgy semmi életjel. Próbáltam másik és a saját tápjával de semmi. A saját tápjával 0 életjel, egy másikkal meg folyamatosan próbál indulni de nem tud. Ez annyit jelent hogy felvillan egy piros led a lapon meg a proci hűtője és elkezd forogni de egyből leáll. Ezt ismétli 1 másodperces ciklusokban. Kipróbáltam a saját tápját egy normál asztali gépben és ott sem indította el a gépet. Megnéztem a 24 pólus kiosztását a két tápon és egy két szín máshol van. Létezik, hogy nem szabványos táp van a gépben? A táp száma: s26113-e512-v50.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- Gamer PC
- FireFly Delux Ultra BTF Gamer számítógép (Zsír Új! Számlás! Garanciás!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Komplett RAZER PC - I9-14900k - 32 GB DDR5 RAM - 4070 Super
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest