Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
Hello!
Van nálam egy gép Asrock lappal és pc3200 @ 400 Mhz /512 mb/ szerelve, de problémáim vannak vele. Szerintem az egyikkel nem stimmel valami. Felraktam XP+Sp2-őt eddíg még megy rendesen elkezdem felrakni a további programokat office + stb. eközben előfordul kékhalál vagy újraindulás. Mikor idehozták hozzám akkor is ez volt a baja word gépelés 4-5 sor pl betűtípus módoítás és újraindult. Most a word működik de mikor hazavitték és bekapcsolták akkor a win félig meddíg feláll, tálca+asztal, de ikonok sehol legalább 15 perc mire azokat is betölti sőt a Nero el sem indul. /nálam még működött még cd-t írtam vele/
Ötletek, mi lehet a hiba?
Én a memóriára gyanakszom, holnap futtatom a tesztet.
Van valami progi amivel az alaplapt tesztelni lehet?A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- 2. Komplett PC budget áron, netezni, letölteni, filmre
- Félkonfig: ASUS ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI, i9 10850K, Kingston HyperX Predator 32GB
- AMD FX8120, ASUS M5A78L-M/USB3, 16 GB RAM, GT710 konfiguráció
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest