-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
callmeakos #9635 üzenetére
Én igen is keveslem amit az ember kapott a két év alatt főleg az aki beletolt némi pénzt is , de most nem részletezem
Crowent
egyszer majd össze futunk kiváncsi vagyok mi a külömbség a th-s és a sima murci közt
de a top tierekkel , kérlek ne emlísd egy lapon mert , vagy csak a szeró geci velem de a murcikba nállam nincs potenciál , sajnos.
és nem a megtunulni vezetni dologgal van baj. Igaz nekem is van mnit tutunak egy murcis ismerősöm aki igen erősen autózott velük , de már nem láttam vagy 2-3 hónapja , de már akkor ő is panaszkodott rájuk, hogy bőven visszavettek a teljesítményből , topp időt lehetetlen vele autózni kivéve 1-2 igen tehetséges embernek
reméllem te nem hasonló képp közlekedsz a murcival , mert akkor megharagszom
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Macrodroid
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen házat vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest