-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
chris1997 #8930 üzenetére
Hát srácok megint volt szerencsém olyan futamhoz , hogy elment a kedvem az egésztől , mért van az , hogy a töbiek úgy lökdösnek hosszábba keresztbe mint egy kibaszott rongybabát elegem van , kibaszott szar néha ez a kurva game
Ja és nem válasz akart lenni bocs , hu de kibaszott ideges lettem.
Bemész az eagle drivevra mindenki elmegy nem hiszem el rajtam keresztül alattam fölöttem , közbe én meg repkedek mindenfele, bezzeg ha nekimegyek valameiknek mitha betonfalba ütköznék áááá, átmegyek a heritage heighs re a szisztéma ugyan az megyek az ember mögött belaggol , lepattanok hátrafele , hátulról jön a paraszt eltrafál kersztbe fordulok megint nekem jön, tol, elrepülök nem értem , u gyerekek nem hiszitek el de ugy felfort az agyvizem hihetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Dell Precision Workstation 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest