-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
chris1997
üzenetére
Hát srácok megint volt szerencsém olyan futamhoz , hogy elment a kedvem az egésztől , mért van az , hogy a töbiek úgy lökdösnek hosszábba keresztbe mint egy kibaszott rongybabát elegem van , kibaszott szar néha ez a kurva game

Ja és nem válasz akart lenni bocs , hu de kibaszott ideges lettem.

Bemész az eagle drivevra mindenki elmegy nem hiszem el rajtam keresztül alattam fölöttem , közbe én meg repkedek mindenfele, bezzeg ha nekimegyek valameiknek mitha betonfalba ütköznék áááá, átmegyek a heritage heighs re a szisztéma ugyan az megyek az ember mögött belaggol , lepattanok hátrafele , hátulról jön a paraszt eltrafál kersztbe fordulok megint nekem jön, tol, elrepülök nem értem , u gyerekek nem hiszitek el de ugy felfort az agyvizem hihetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- EAFC 26
- Vezetékes FEJhallgatók
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Jövedelem
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest