Hirdetés
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Milyen házat vegyek?
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- LG LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 
			  PROHARDVER! A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei). 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

odébbb tag Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !!! EA , Köszi szépen a harmadikk éves szülinapitortát , finom volt , de nem ennyire (ez nem vót szép tülletek) 
 spúrok és g.a.n.é.k vagytok : egyszóval - ménem mentek má haza végleg....
 Én kis hüje nalyíív várom az ajándékot , oszt dikk má , nesze neked fogmeg oszt semmi jó , pedálozol énnékem a kess duplázással , há kapd beee....nemtuttam szónékül hagyni , mindenki kusba van , ez gáz .... dehát mitis várhatttam vóna egy 3 jearos(éves) , gyengébbbek kedvéjér forditok is .... semmi-nulllla-káoszz........: atyaúristen ...... kezdem má kapisgáni hova tüntek a régi emberkék , akik csoportokba verbuválódva nyomták-rótták a köröket(van aki mint énis , többbet röhögtünk, beszéltünk, hüjéskdtünk , egyszóval a krémje nincsen má itt , bassza meg ) ui: én megtanútam irni , timeg tanujatokmeg olvasni .......... várom válaszaitokat , aki nemakar az ne irjon..... ne sirjatok lesszez még szarabbbbbbbb is----- 
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest