Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
válasz
noblem1983 #18529 üzenetére
Bakker, elfelejtettem válaszolni, asszem te kérdezted hogy lagol-e játék közben? Nekem semmi problémám nem volt ma.
-
sunny84
senior tag
válasz
noblem1983 #18529 üzenetére
jó hát erős túlzás volt az mw re hasonlítás de nem egy maradandó alkotás lett , nekem az a k..va zsaruzás erőltetése nem tetszik minek az , versenyzésről szól meg a zsaruk elleni menekülésről nem arról hogy nagy részben legyél fakabát :/ , inkább ug3 kell csak ne criterion munkája legyen ha lesz valaha ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Foxpost
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hogy néznek ki szobáink, avagy mekkora a kupleráj?
- PlayStation 5
- Formula-1
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest