-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
JumboJet
csendes tag
válasz
BrianSpilner #21420 üzenetére
hát igen. b*** meg az EA
-
sunny84
senior tag
válasz
BrianSpilner #21050 üzenetére
komám én biztos nem , 1. nem könyörögnék ha ilyen baj is lett volna valaha , de mivel nem volt így kapufa ... 200 as volt mindig a baráti listám ( fullon ) szerinted más nem vette volna észre , gondolkozz kérlek , istenem ovi megint ... 2. senkinek soha nem könyörögtem még ....
ennyi üdv
-
tutuhawer
őstag
válasz
BrianSpilner #21023 üzenetére
Szasz, profilod neve mi, hátha látni valamit, hátha tudunk abból okoskodni valamit. Ha lenne ilyen hiba, hogy nulláz, tuti, hogy téma lenne, ezért gondolom, nálatok lehet valami gond. Pc-től függetlenül jönnek amúgy bugok sokszor, ezért a játékosneved, szervered lehet érdekes nekünk.
McLaren MP4-12C: Nem bánt, hogy más is megveheti az autót. Csak furcsa volt, hogy sokáig nem volt elérhető, míg másik gépek már többször is. Nem játszom, látható, meg ha játszanék, se lenne fontos. Emlékszem, megvettem a Nismo R34-et, és kicsit később jött a juggernaut verzió, kicsit súlyozva, nagyobb erővel, és mondom magamban, ez már inkább zavar, mert jobb autót vehet a másik ember. A McLaren mindenkinek ugyanaz. Esetleg még annyi idevág, hogy sokan mennek majd McLarennel, sokan nézegetik a ranglistát, nekem meg ott lesz a nevem mindenhol (az elején). Láthatják, hogy milyen ügyesen mentem én meg SUNNY84HUN is.
-
Balathruin
veterán
válasz
BrianSpilner #21004 üzenetére
Stat? Frissítettél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Hobby elektronika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Ford topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest