- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #11487 üzenetére
Szia , láttam ma a csodálatot, és mit mondjak , nagyon örültem , hogy végre itt van amire vártál, a lényeg az ironhorse coast-on ahol sokat mentünk , ma szépen el is picsázott,1 , ugyhogy jó a verda , nagyon úgy néz ki, csk nehogy az legyen vele mint a többivel ,megjelenés után butítják, miután kellő darab elkelt belőlle, lásd: evora, mp4, és hasonlók.
egyébként a nissan r34 ről beszélünk ugye? me ha nem bocs nem olvastam vissza -
válasz
tutuhawer #11334 üzenetére
Hát ez pech, hogy pont a zöld a "rossz", mert amikor a skill rendszer bevezetésre került, akkor kaptam 15 (tierekre szétosztva 5-5-5) zöld ultra váltót, és mivel kevés autóm van, még van belőle 10 így valószínű, ha meg teszik egy újabb kocsi, abba is zöld kerül...
-
-Rolika-
senior tag
válasz
tutuhawer #11335 üzenetére
Igazából nekem az a parám vele, h ugratókon nem a legstabilabb. Majd megnézem vannak e sárga cuccaim, jelenleg ezek vannak benne, talán egy dolgot változtattam, de már nem rémlik, h mi volt az. Ha esetleg valaki aki otthonosan mozog ebben a GT3 témában, mondhatna valami okosságot.
OFF: örülök, h tetszik az oldal -
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #11322 üzenetére
Mi az korán van még
, ha nincs rajta azt írom, erre kötelező és így jobban tapad és szépen fordul, a színek fontosak meg is szívtam a gyémántossal, mert lecseréltem belőle a jó féket, de az alap kasznis könnyeben megy és közel megyek vele a 911-hez. Néhol.
Ha este leszel meglessük. -
Robokutya
senior tag
válasz
tutuhawer #11283 üzenetére
A diginek is kell néha karbantartania a rendszerét amiből mi max csak annyit látunk tapasztalunk hogy tartják a kialkudott sávszélességet néha még többet is mérek mint amennyiért fizetek, nincsen kábel lopási esetük
mint tfos esetében
illetve a karbantartott szervereket néha néha nem árt restartoltatni ami ugye pár perces órás net kieséssel jár ami valjuk meg nem nagy probléma
és ez a kiesés minden digisnél előfordul minimum egyszer egy hónapban megtörténik.
Én is digis tehát tapasztalom a dolgot -
noblem1983
senior tag
válasz
tutuhawer #11259 üzenetére
A múlt héten a facebookon is volt egy ilyen szavazás bár ezzel az a baj, hogy nem tudunk majd minden pályán menni. Például a Skyline Avenue-en mindig csak E osztállyal lehet lehet menni arra meg csak pazarlás a nitro nyomkodás. Egyáltalán lesz-e kedve az embereknek újra menni az időket mikor állandóan a rammolás megy ha nem tudsz az elején ellépni mert hátulról indulsz, nagyobb az esély a +1körre mert tele a szoba, a magnet használók +1 mérgelődés ha nem sikerül időben a shieldet használni és persze ne felejtsük el a minden 5. verseny Alt+F4-es hibát ami nekem elég hogy kilépjek és vissza se menjek aznap értem ezt mindkét profilom esetében. Mindig figyelni kell hogy a 4. verseny után gyémántozni kell mert 5. valószínűleg nem lesz
-
Bekő Tóni
tag
válasz
tutuhawer #11234 üzenetére
Hétfő - Szept. 10? Hmm, az már azután volt hogy Drew, meg Mr. "1.3 megás a 150x100-as avatárképem" Perfection örült az egyik world.nfs.com-os topicban, hogy megy rendesen.
Ezért akkor már volt hogy hosszú percekre, fél órákra, megnyitva hagytam a statoldalt a böngészőben amíg átolvastam meleltte a híreket - néha nyomtam rá egy F5-öt.
Aztán annyit csinált, hogy kétnaponta beírt 2 időt, amikor minimum 5 különböző pályán mentem minden nap. Azokat első frissítésre beírta - ha ez számít vmit.
Most is ezek vannak csak a hétről, aztán a tegnapi meg a mai hiánytalanul. -
SpeedDemon19
csendes tag
válasz
tutuhawer #11234 üzenetére
Elmondom neked tutu, hogy van ez.
A stat oldalad akkor frissül amikor megnézi egy ember és megvárja a refresh-t, addig nem frissül az egész.
Pl. Most megnéztem Refresh előtt és után az accom és csak a refresh után mutatta az evoram amit kb 1 hete szereztemEnnyi a titok tutu
-
vakond5
őstag
válasz
tutuhawer #11131 üzenetére
Oké, rendben, használtam a treasure hack-et, meg az autofinish singleplayer bot-ot is. Megkérlek titeket, hogy ne éljetek vissza azzal, hogy ezt elmondtam, ugyanis kizárólag a cuccokért csináltam, nem mások kárára. Tehát multis versenyeken semmiféle csalást nem alkalmaztam. Őszintén, azért csináltam, mert nagyon idegesített már hogy egyszerűen nem lehet nyerni ebben a rohadt játékban semmit, mert olyan szarok a rate-ek, így hack-hez folyamodtam, amit, elismétlem, soha nem használtam mások ellen! Például mikor haverral csináltam a 2 személyes TE-t, ott ment a tank mode, mert a cél a cuccok farmolása volt...
Tutu, az R34-eden az artmoney-t kéne észrevennem?
-
tutuhawer
őstag
-
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer #11050 üzenetére
nézd már ezt a csalót... valami hacket tutira használ, mert marha jól tapad a gépe, pedig tankmóddal megy, baromi súlyos... szóval gyanús nekem a csávó nagyon, itt a videó:
www.youtube.com/watch?v=_Xo9a23fjO0 -
odébbb
tag
válasz
tutuhawer #10929 üzenetére
Estét !
Igyvan , teszteltem , elattam a benne lévő cuccot , nem lett c osztály , ekkor döntöttem ugy , hogy nem az invertojos partokat , hanem a store (bóti) cucc mennyen bele , és ezzel sem tettem semmit maratt b osztályba .....
Minden jó - nagy -kicsi -gyenge part kipróbáltam és ha kessbe mondanám az összeget 500. lenne a vége , ki is akadtam , ennnyit a tudásomról , igazi teszt bajnok vagyok ...
Megtettem ezzzel a camaro ZL1-el mindent , bele- kipakol = rakat kaki , lettt a tesztelésem
Meguntam , 5 ember véleménye után megvettem a harisnyát = Nissan 200SX S14 - 200 ezerért ... valamikor 1500 boost vót... "D"gyárilag , addig ügyködtem , mig "C" lett ,
Megvan a c osztály , de ha egyet ugrik az overáll akkor átesek a lovon ...kihegyeztem esztet is , HAJRÁ !!!
Noxvill , és aki nagyon segitett külön köszönöm , és a véleményeteket nagyon köszi ..
pá ...
-
odébbb
tag
válasz
tutuhawer #10872 üzenetére
Estét urak , na jó , Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !!!
Tutu , nagyot mész azzal az empeg négygyel , élveztem mint álllat , és amit müvelsz , na , az a nemsemmi : álllat vagy asztat tudod ee ????
Köszi az infót a pöcssel kapcsolatban : (#10878) noblem1983 , ez ha igaz akkor mérges leszek és dühös , me megint csak igérgettek , oszt nelettt belűlle semmi , és fogdmeg jól ...
-
szemtelen
tag
válasz
tutuhawer #10856 üzenetére
Az lenne a legjobb, figyelek az akciókra.Most az a dilemmám hogy van 3700 Boostom, megdobhatom még 3kval, de mit vegyek?
(Sajnos bent ragadtam egy telefon szerződésben, a kártyát nem használom, de olyan 3200Ft körül lehet róla lebeszélni, ezeket legalább elköltöm, szemtelenül)
-
Tayuya
csendes tag
válasz
tutuhawer #10783 üzenetére
Ezt a sztorit nem ismertem. Most is volt neki egy [hirdetett versenye]
Balbonit lehetett nyerni. -
Tayuya
csendes tag
válasz
tutuhawer #10774 üzenetére
Szerintem senkivel nem tett semmi rosszat. Sok tuningolt autója volt és ennyi. Meg hogy el tudja mondani a hekker hogy "feltörtem Obi156 profilját." Milyen ügyed volt vele, versenyeztetek?
Szerintem sokat veszített az NFSW. Rendszeresen postolt minden autóról.Szerverekkel csinálhatnának már valamit, mennék száguldozni!
-
UFO1
senior tag
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #10687 üzenetére
Ha üres, ha nem, néhol úgy csal a gép hogy jobban megszenvedem a futamot mint multiban, persze inkább a gyenge gépekkel van ez, és singli-ben nem nyomok PU-t se, de néha muszáj vagyok. Ma még hazain is kikaptam a géptől
valami gyengével pedig MR2-vel csak úgy toltam le 911-eket.
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #10685 üzenetére
Akkor ennyi erővel lehetne RTR-X, LFA vagy 911 GT3 Cop mert az is mind „S” és legalább bent van a játékban, érdekes hogy utóbbi fel is van skill-ezve. Nekem is furcsa volt minek van bent olyan gép amit meg sem lehet venni.
Más: Valakinek működik a radar és a több kp. skill mert nálam nem.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
tutuhawer #10650 üzenetére
Hááát itt nincs sok tudomány
- kedvencből mindig van kettő, aztán ahogy esnek az alkatrészek úgy dobálom hol egyikbe, hol a másikba. Amelyik jobbnak tűnik, azt használom versenyeken.
De eddig mindig úgy alakult hogy előbb-utóbb lett egy hosszútávfutó a körversenyekre, ram skillekkel (több zöld mint kék,+ a piros hármas). Ezek a magas overall miatt mindig vadabbnak érződnek, de merevek kicsit a zöldek miatt..
Meg egy sprinter, sok nitrós skillel (fele kék-fele piros, esetleg rugó is kék). Ezek meg jobban fordulnak, meg lágyabbnak érződnek a kékek miatt.
R35-ök is errefelé mennek, úgy néz ki. -
Bekő Tóni
tag
válasz
tutuhawer #10639 üzenetére
Csak megvannak a kedvenceim amikkel sokat mentem, megyek - azokkal láttál menni.
A V8-as amerikai batárokat szeretem és gyűjtöm, amik között van amelyikkel jobban szeretek menni, van amelyikkel kevésbé.
Viszont a helyzet az, hogy a legjobban nem egy amerikaival szeretek itt menni...
...hanem a VSpec r35-el
Sajnos nem elég vad 200 felett (csak állóból húbazmeg), meg a nitro se üt nagyot, de azzal a négykerékmeghajtással nagyon AKAR menni. A kéziféket rángató játékstílusomhoz jelenleg ez a legtökéletesebb partner.
Nincs még egy ilyen kocsi itt amelyikkel multiban versenytempóban pozícióvesztés nélkül olyan tökéltesen végig lehet driftelni teljes kanyarokat, hogy ha közönség lenne, nekem adnák a különdíjukat.
(ja a Charger ilyen még , de az más kategória) -
válasz
tutuhawer #10631 üzenetére
Becsülendő a szerény kijelentés,de ha még Te is kevésnek érzed magad,pedig itt biztosan benned van a legtöbb virtuális vspec km,akkor én meg sem szólalok.
Jobb a motorháztető nézet? ///// Nagyon jó pálya ez a Mason street. Ha minden nap találnék kedvenc pályát,nem tűznék ki vérdíjat a készítők fejére.
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #10584 üzenetére
én 3x szivtam a mégegy kör miatt , szépen elöl haladva letoltam ahárom kört , akik mögottem voltak mindenki előttem ért be , volt hogy dnf lett mert nem értem be.
1X
a többi a laggból fakadó bugok, legtöbször , amiatt jártam pórul, egyszer itt az ellen másszor ott én meg csatt.
2X
A legrosszabb az acelleration hackes genyok, akiket felboritaz utolér , szembe jöttek elöttem volt pont őt kapták el elszált , és mégis megelőz, pedig tutu tudod jól , ha mi megyünk nincs ojan ha hibázik valameikőnk beérnénk egymást, ugyhogy katasztrófa.
3X
Sprint pályákon folyton lerammolnak, nem tudom honny veszik a lendületet , de rajtnál elmarad aztán oldalról felken a falra , na ezt szeretem a legjobban, érdekes dolog hogy kacsázok , stb és mégis eltalál, pedig ha én megyek mögötte , akkor meg nem tudd annyira ellógni , de ha mellé érek vagy elé , megint befalaz, na mind1
4X
Ezek miatt jelenleg szerintem játszhatalan a naggy multiplayer game
és ezek Súlyos dolgok szerintem ez a legfőbb baj, és ezen basznak változtatni ezek a mocskok
Ja majd elfelejtettem, ugyan ugy szar ajándékokat kapok semmi normál , 1 szar helyett most dob 3 at mágnes ready még1 kör , esetleg valami teljesen használhatatlan skill
5X
Szerintem ezek miatt ez a game csúnyán elbukott. csak azért szarakodok még vele mert azért vagy 40e huf ot rávertem, pedig anno én csak 2-3e erért vettem gamét megvártam még lemegy az ár.
Az előbb criss linkelt videót egy álom ahogy mennek , na ez multiba nem így van majd rögzítek egyszer én is valamit -
bozont
veterán
válasz
tutuhawer #10584 üzenetére
A másik játékos elől eltünedező npc autók most csalás vagy megint valami bug? Sok ilyet látok, éppen ütközne vele, aztán hopp, hirtelen eltűnik előle.
Na meg az is többször előfordult, hogy nem adta meg rendesen a +1 kört. Hárman voltunk (az egyik kicsit elhúzott előre, a másikkal meg fej fej mellett haladtunk szinte), elnyomtam ezt a képességet és ki is írta, meg hozzá is adta a számlálóhoz. Viszont mikor az első helyen lévő autó befejezte a második körét, elindult a visszaszámlálás és kb a harmadik kör feléig jutottunk el. Aztán mindkettőnknek DNF lett a vége. -
-
Padlás
senior tag
válasz
tutuhawer #10473 üzenetére
Nekem az egészben az a legfurcsább, hogy ha kiszedek minden alkatrészt, akkor meg az érték magasabb, mint a car dealernél elérhető verzióé. Pedig abban is vannak alkatrészek. Bár szerencsére az érték nem látszódik meg a kezelhetőségén a kocsinak, csak így nem jó class-ban van.
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #10371 üzenetére
Tutu , én szerintem ki kéne adniuk egy új játékot ezt meg hagyni már a picsába , annyit foltozgatják , de sosem lessz ugymond a juzereknek megfelelő, csak azt nem értem ez a rengeteg foltozgatás mi alapján történik , mert eddig a két év allatti fejlesztések javítgatások ,csak azt tükrözik, hogy valami idióta csinálja az egészet. És nekem ez a nagy csalódás. mert ettől függetlenül a sorozatnak vannak jól sikerült darabja amivel kellemeset játszottam mindíg , és elfogadható volt benne minden , értem ez alatt az autó rtuningokat viselkedésüket, ebben a játékban , meg teljesen a fejetetjére van álva minden.
-
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer #10370 üzenetére
közben összerakom ám a saját képemet. tehát azt le nem írték, hogy az autókat változtatják, azt viszont igen, hogy az autók többségének (ha nem is mindegyiknek) az értékei módosítják. Ez eddig OK, tudtam. Aztán a változtatás lényege, hogy a számok jobban tükrözik a teljesítményt, ezt is szeretjük és értjük is. Akkor tévedtem el, amikor egy példára vetítettem a mesét: A Skyline-om mindig jó példa. A számai most a legpontatlanabbak között van a játékban. Vagy a teljesítményét lövik be jobban vagy a számaiból vesznek le 200-at körülbelül. Előbbi jobb lenne, de utóbbi a logikus. El is hittem, hogy biztosan így lesz, sőt még hiszem is. Le nem írták, de ha ennyire mellélövök megint, akkor 2 éve lőttem mellé kb... Csúnya baklövés lenne így visszatekintve
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #10354 üzenetére
Negatív hsz. én egy véleményt fogalmaztam meg úgy mint te, nekem kevés a 10-15 pálya ahhoz képest, hogy most közel 100 van és már azokat is unom. Az a Driver játék meg nagyon komoly, annyi autóval mehetek ahány az utcán van (akár tűzoltó, rendőr, taxis is lehetek) és nagyon jól lehet szórakozni pedig még csak offline mentem pár órát, de sokkal sokkal jobb játékélményt ad. A kocsik csúsznak némelyik tapad, de minden esetre van súlyuk pedig az is árkád játék.
És tudhatod a lista nem érdekel, néha megyek 1-2 jobb időt, de nem hajszolom a NO1. helyeket! -
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer #10354 üzenetére
szóval engem bánt, hogy nem jól értelmezed ezt a játékot. Instant versenyek, nem kell állítgatni az autót. Jó dolog a világranglista is , de az csak egyfajta kényszer néha, ha nincs más esemény, például hiába mennék a legváltozatosabb pályákon, ha üresek. Én egy olyan játékba regisztráltam, ahol folyamatosan versenyek mennek. Mostantól minden nap másik pályán, kihívást is kapunk. Biztosan több játékos is lesz, sokaknak ez is újdonság. Nem értem, mi ezzel a gondod. Te még vagy már nem láttad a jót, azért nem tudod, mi a jó.
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #10352 üzenetére
Van jobb
utcaiversenyzős játék GTR–2 elsőként, Colin Mcrae Rally, MotoGP, Dirt 3, Shift 1-2 (van multi is sokban) és nem sorolnák többet.
Részemről ha bejön ez az idióta 10 pályás akármi elkezdem a kormányt tekergetni, és oda egy fillér sem kell ha új autó kell, van minden alapból. Szerintem sokan így döntenek és az utolsó ez az „ennél jobb utcai versenyzős” játék neked! nincs, de a fent felsoroltak mind jobbak. -
Bekő Tóni
tag
válasz
tutuhawer #10317 üzenetére
Kösz a tippet a Viperre, lehet megnézem majd, ha a csupa pirosat szétbarmolom. (stabil, de mint vonatot sínen terelni -annyi élményt ad )
Amire fogadnék ennyi idő után az a csupa kék. Valószínűleg 0 egyenesfutása lesz de legalább mindig kész lesz fordulni
(kicsit mint a modern vadászgépek a flybywire kormányvezérlővel, ott is az egyenesen repülés az elfordulást megakadályozó sok kis apró korrekcióból áll össze) -
falco1
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen autót vegyek?
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest