Hirdetés
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- A képfrissítés az új Megapixel?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
vakond5
üzenetére
Megkérlek titeket, hogy ne éljetek vissza azzal, hogy ezt elmondtam,
Senki nem fog visszaélni ezzel csak azt a kritikát kapod meg ami ilyenkor jár. Ráadásul mindenkinek tetted magad napokon keresztül hogy nem tetted pedig de. Ha így bemered vallani most, mért nem vállottál már akkor amikor előjött ez a dolog?
Arra pedig hogy hacket használtál arra nincs mentség. Még a játék szarságaira sem kenheted. Ha becsületes lennél azt tennéd mint a magyar közösség 95%a. Eltűröd. Ennyi,.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
vakond5
üzenetére
Kösz. Már rossz volt nézni ahogy tagadsz, meg küszködsz. Én ezért raktam be csak most a Th statos cuccot.
(Remélem az lejött, hogy nem a legfrissebbek a képek (igaz Tutu mondta is hogy augusztusi.) - ültünk rajta, mert hát kitérdekel, nemkelltudnia mindenkinek...)Én csak annyit szeretnék kérni, hogy ha lehet te se hozd szóba többször.
-
-
tutuhawer
őstag
válasz
vakond5
üzenetére
látod, a mese nem kell, sokkal jobb a tiszta víz a pohárban. A Skyline a kedvencem, másfél éve vettem meg, azóta vátram, hogy pontosan ilyen lehessen, türelmesen, és hitegettek, én hittem, de elfogyott a hit. ha már gyengén megy, legalább így nézzen ki, mint amilyennek mindig is szerettem volna. 3 hete készítette egy barátom. Látod, én sosem mondtam, hogy ez nem az, aminek látszik, de te azt mondtad korábban, hogy nem tudod, mi az a sok 1 másodperces idő. Mindenki , aki olvassa, az olvassa el, hogy a mese nem kell, kinőttünk már belőle
Új hozzászólás Aktív témák

- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest