Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Szevasz, elég jó, igen, és bizony arra vártam, hogy legyen egy R34-esem, ami hasít. Pont úgy néz ki egyébként, mint a no1. első Istenkirály autóm, csak ugyebár a pályán az autó minden porcikájában a duplája a simának. A régi az szépen gyorsul, jól tapad, stabilan fordul, ámde néha körülményes, de a Z-tune a kanyarokban a legkiválóbban mutatja magát, meg nem csúszik, szépen ugrat, komolyan gyorsul, szóval határtalan a gép - nekem. Bedobhatom akárhova és a régi autóval szerzett reflexek kicsit gyorsabban kisegítenek. Emlékezz, hányszor mondtam már, hogy a skyline a legjobb, legfaszábban irányítható gép nekem - és ez is pont olyan, csak mondom: 10-20X jobb minden szegmensben.
Egy speckó festéssel megdobom holnap, senki se utánozza majd, köszi

3 kék 3 piros alkatrésszel tolom, tettem fel pár időt, nem komolyakat. A World-garage-on is beírtam, milyen cuccokkal hajtom, remélem, lehurrognak érte

szerk: és ne feledd kiváló versenyző kollégám úgy emberileg mind szakmailag korrekt véleményét:
[11483]
Új hozzászólás Aktív témák

- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Battlefield 6
- Windows 11
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GTA V
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest