Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
baloo79
tag
Akit érdekel, megint le van árazva a játék 30%-kal, így 28 €-ba kerül.
-
Zsolesz1885
tag
Azt nem tudom hogy jobb-e, de vannak benne jó ötletek és amúgy szép a grafika is. Egyenlőre még gyerekcipőben van, lassan halad a fejlesztő, ha még nem vetted meg, akkor mindenképp várj egy fél évet kb. Foundation nem rossz, de hogy az a legjobb a kategóriában azt nem tudom.
-
Héraklész
aktív tag
válasz
Zsolesz1885
üzenetére
Azt mondják kiforrottabb, mint a Farthest Frontier és az Ostriv. Szóval akkor csak a Foundation marad jó játéknak a kategóriában?
-
Héraklész
aktív tag
válasz
Zsolesz1885
üzenetére
Nyilván nagy városokat lehet felépíteni, nem?
-
tasiadam
veterán
Eddig üres
De hoztam egy kis LossLess tesztet: -
Zsolesz1885
tag
Sziasztok!
Ezt a topikot azért nyitom meg, mert egy hamarosan megjelenő játékról szól. Bár még hivatalosan nincs dátum, de a Steam-en is fent van már az oldaluk. Volt 2-3 hónapja demo tesztre lehetőség amiről lemaradtam, de vannak magyarok akik tesztelték is, úgyhogy akik nem tudják miféle gém nekik itt van pár teszt.
Elvileg háborútól kezdve lesz benne minden, szóval jó kis gammára van kilátás, főleg az ilyen szerelmeseinek mint nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest