- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Digitális jegyzetfüzettel készül a TCL
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer
üzenetére
Tutu , én szerintem ki kéne adniuk egy új játékot ezt meg hagyni már a picsába , annyit foltozgatják , de sosem lessz ugymond a juzereknek megfelelő, csak azt nem értem ez a rengeteg foltozgatás mi alapján történik , mert eddig a két év allatti fejlesztések javítgatások ,csak azt tükrözik, hogy valami idióta csinálja az egészet. És nekem ez a nagy csalódás. mert ettől függetlenül a sorozatnak vannak jól sikerült darabja amivel kellemeset játszottam mindíg , és elfogadható volt benne minden , értem ez alatt az autó rtuningokat viselkedésüket, ebben a játékban , meg teljesen a fejetetjére van álva minden.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest