Hirdetés
- RAM topik
 - TCL LCD és LED TV-k
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - Házimozi belépő szinten
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - OLED TV topic
 - Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
 - Vezeték nélküli fejhallgatók

- 

PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).

Új hozzászólás Aktív témák
- 

UFO1
senior tag
válasz

tutuhawer

üzenetére
						Nem arról van szó, bár Verona Elise pálya is és persze MR2 a legtöbb. Arra szeretem volna kitérni inkább érdemesebb a nitro erejét, hosszát, kutyafülét, növelni pláne a Lotus-nak mert abban gyenge de nagyon.

Más: szerintem kapard elő az M3-at mert még mindig le vagy maradva szinte minden pályán úgy hogy én alapvetően és elismerten bénán megyek és az idők csak 1 körből származnak (ne a fő profilt nézd)! És nem is célom a lista elején lenni de nagyon meeeeeeeegy aza aza aza 911.

Pénteken vagy hétvégén gurulhatnánk párat este, kíváncsi vagyok mi a véleményed a 911-ről meg hogy el e páholsz akármivel ahogy lenni szokott.

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
 - Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
 - Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)