- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
válasz tutuhawer #199 üzenetére
"A powerupok szerintem jók, akinek nem kell, hanem tiszta, löködés meg mágnes nélküli versenyeket akar, az nyomja az rfactort vagy a többi kiváló szimulátort."
Sose szeretek lökdösődni,vagy poweruppokat használni.Legyen tiszta verseny.De amikor a gyerek 60 kmeket laggol,úgy hogy megfagy előttem,én nem számítok rá,kikerülni meg lehetetlen,a sebességem 0 lesz..Ez egy kicsit idegesítő még.A sok hülye meg nem jött még rá hogy a buszmegálló lassít -
jagada
addikt
Sziasztok!
A gurukhoz lenne pár kérdésem, jelenleg Level 10-en vok:
1. T1-es kocsihoz hanyas szinttől lehet venni pro tuning csomagot?
2. T2-es kocsihoz mikortól lehet tuning csomit?
3. A profil lapoknál a jobb ferlső sarokban ilyen kör alakú ikonban ami félig egy vörös láng van egy szám az mit jelent?
4. Írányítást másnak se lehet konfigurálni?
5. A Slingshot powerup az mit csinál?Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Viktor77
titán
1. Szerintem oda van írva. Legalábbis láttam valami ilyesmit, hogy hányas szint kell valamihez.
2. Dettó.
4. Nem. Ha van gamepadod használj Joy2Key-t, én így játszok.
5. Ha jól rémlik, valami kampós lövés lehet. Nem tudom, sosem használok powerup-okat.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz Viktor77 #203 üzenetére
Hi all!
"5. Ha jól rémlik, valami kampós lövés lehet. Nem tudom, sosem használok powerup-okat."
Engem konkrétan úgy az összes érdekelne, hogy melyik mire jó, de lehetőleg magyarul Nitro, mágnes, +1 kör kérés, "pajzs" amivel fellökök mindent ezeket még én is megértettem de a többi az x-akta...
Thx!
-
Zolás
addikt
Igyekeztem leforditani nektek a dolgokat. Innen néztem ki a dolgokat ha kimaradt valami akkor pótolom.
Nitrous:
Provides a quick burst of power to a car's acceleration and handling.Nitró szerintem ezt nem kell ragozni semerre
Traffic Magnet:
Nearby traffic will attempt to crash into the race leader when you call a Traffic Magnet on them.Mágnest küldesz a versenyt vezető jármüre amihez vonzódnak az úton lévő jármüvek
One More Lap:
If you're running behind with one lap to go, calling One More Lap gives you a chance to make a final push by adding another lap to the race.Hozzáadhatsz még egy kört a versenyhez
Emergency Evade:
Knocks cops back if they're too close to your car in a Pursuit.Visszaütöd-elzavarod a rendőröket ha túl közel jutnak-akadályoznak(még sose használtam nagyjából igy lehet forditani)
Run Flats:
Restores your tires after running over Spike Strips.Gumit javit ha sérült( rendőrök leraktak tüskés útzárt és ráhajtasz egy ilyen felhasználása után továbbmehetsz amolyan instant gumis)
Instant Cooldown:
Ends a cop Pursuit immediately once you are evading.Ha leráztad a zsarukat azonnal véget ér az üldözés
Juggernaut:
Increases your car's speed and weight however car handling is impacted negatively.Gyorsabb és nehezebb-erősebb lesz a kocsid egy kicsit az irányitás kárára de bármit kiütsz ami az utadba kerül
Shield:
Gives your driver immunity from targeted Power-Ups like Traffic Magnet.Pajzs. Megvéd mindentől szerintem ezt sem kell túlmagyarázni
Ready!:
Eliminates the remaining cooldown period for Power-Ups making them ready to use again.ha használsz valamit azt egy ideig nélkülöznöd kell. Ezzel azonnal ujra használhatsz bármilyen dolgot. pl: nitró után nem kell várnod ujra nitrózhatsz, stb
Slingshot:
Your car's performance increases significantly when you're trailing the pack. The further from the lead, the greater the boost.Ezzel az autód "tudása" növekszik meg olyan mértékben amilyen messzire vagy a versenyt vezető járműtől. Miné messzebb vagy annál erősebb lesz a kocsid.[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz Mr.Skynet #209 üzenetére
Szívesen Nem vagyok egy angolguru ha valamit elrontottam-nem eléggé szakszerüen forditottam akkor bocs
Játszogattam én is vele de mivel nem tudom rendesen beállitani a felbontást igy inkább hagyom a fenébe.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Mr.Skynet
senior tag
-
Zolás
addikt
válasz Mr.Skynet #211 üzenetére
2hete próbáltam
1600x1200 a cél be is tudom állítani csak összeugrik a kép.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
veterán
-
veterán
A Driver Skilleket is lefordíthatod.
http://feature.mmosite.com/needforspeed/driver.shtml
Van pár ami nem világos.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Viktor77
titán
válasz Thunderzolee #214 üzenetére
Race Skills:
Extended Nitrous:
Tovább tart a Nitro 5 másodperccel.
Perfect Start:
Startnál növeli a teljesítményt, ha a megfelelő (sweet spot) fordulatszámtartományban vagy, mikor zöldre vált a lámpa.
Catch Up:
Növeli a teljesítményt, ha 3. vagy rosszabb helyen vagy.
Dragster:
Gyorsulást növel.
Need for Speed:
Végsebességet növel.
Nerves of Steel:
Kezelhetőséget növel.
Rapid Fire:
A Nitro cd-jét csökkenti.
Strong Finisher:
Mikor az 1+ kört aktiválod, az autód teljesítménye is nő.
Super Shot:
A Nitro erejét növeli.
Traffic Cop:
A Traffic Magnet cd-jét csökkenti.
Jumpstart:
A verseny kezdetén gyorsabban tudod használni a Powerup-okat.
Rolling Fortess:
Pár másodperccel tovább tart a Shield (Pajzs).Késöbb folytatom, ha valaki más nem csinálja meg addig.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Zolás
addikt
válasz Thunderzolee #214 üzenetére
Egy részével megelőztek megpróbálom leforditani a maradékot
Explore Skills
Radar: Egy bizonyos területen belül mutatja a rendőröket a kistérképen
Most Wanted: Több pontot kapsz ha sikerül elmenekülnöd a rendőrök elől
Socialite: Több pénz a multiplayer versenyekért
Tycoon: Több pénz bármilyen versenyért.
Lightning reflex Az azonnal kész-powerup-nak az ujratöltödési idejét csökkenti.Pursuit sklills
Ram: Megnöveli a járműved súlyát hogy könnyebben arrébblökd a rendőröket-egyéb jármüveket
Cooldown Lecsökkenti a rendőrök előli menekülés idejét
Terminator: Több pontot kapsz a kiütött rendőrökért
Demolition man: Sokkal nagyobb sérülést okozol a rendőrautókban
Evasion: Egy másik powerupnak az Emergency Evade-nek az erejét növeli meg
Untouchable: Az "evade"-megmenekültél-szint hamarabb feltöltödik
Rampage Megnöveli egy másik powerup a Juggernaut idejét.Remélem mostmár nem maradt ki semmi.
[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
veterán
Királyok vagytok!
Így már könnyebb lesz.
Egy részét nem értettem, de így már világos.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Necroman_Mk2
őstag
Jó kis leírás, de azért 1-2 dolgon pontosítanék:
Emergency Evade: a bemutató videóban is látható kidobása a zsaruknak, azaz ha körbevesznek, akkor benyomod és szétrepülnek, te meg elhúzhatsz;
Shield: a pajzs csak a mágnes ellen véd;
Jaggernaught: észrevételem szerint csak a kisebb tárgyak ellen növeli meg az erődet (táblák, bokrok, buszmegálló), de a forgalomnál ugyanúgy fönnakadhatsz;
Slingshoot: igen, megnöveli a kocsid teljesítményét (a helyezés dolog viszont új volt nekem ), de csak akkor használhatod, ha nem te vagy az első;
(#202) jagada
1. Az alapoknál asszem 5. és 12. szinten, a 4-esnél vásárolható kocsiknál a 14. szinten. De ha veszel egy kocsit, akkor meg tudod nézni.
2. Szintén, annyi biztos, hogy a 15-ösnél vehető kocsiknál lvl 20 és 28.
3. Az a körözési szintedet mutatja.
4. Nem.
5. Lásd fenn![ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Necroman_Mk2
őstag
És ha már itt vagyok, akkor két apró hír a játékkal kapcsolatban:
Ingyen kocsi a T-Mobile-tól
A világ egyik legnagyobb mobilszolgáltatója egy felmatricázott Mazdaspeed 3-t ad a játékosoknak. Nem kell érte mást tenni, mint ellátogatni az alábbi honlapra, bejelentkezni az EA Accountoddal, kiválasztani az NFS World játékot, beírni a getconnected szót, és már meg is veheted a kocsit 0 $-ért. Az autó szabadon tuningolható és festhető, egyedül a vinyileket nem lehet eltávolítani.Oktoberfest 2010
Úgy néz ki, a készítők rajonganak a világ első számú sörparádéjáért, amit virtuálisan is megünnepelnek. Ennek keretében a város dél-keleti csücskét (ahol az óriáskerék is van) kicsit átalakították, és a molinók mellett sörcsapok és egyéb kellékek is megjelentek. Ja, és egy új versenyt is raktak Welcome to Oktoberfest névvel (lvl2-től játszható), amin szeptember 18-tól október 2-ig lehet játszani. Sőt, a leggyorsabbak még nyerhetnek is rajta Logitech cuccokat![ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
Térképet tud valaki, amin jelezve vannak a búvóhelyek (a rendőrök lerázása lenne a cél)?
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Zolás
addikt
válasz Necroman_Mk2 #219 üzenetére
Én azt forditottam ami oda van írva. Ha nem egyezik azzal amit az adott cucc csinál akkor nem tudok vele mit csinálni
-
veterán
-
veterán
-
RootRulez
félisten
Hmm, nem voltam itthon hétvégén. Úgy fest beindult a topik.
═════════════════════════════════════════
-
veterán
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz Thunderzolee #227 üzenetére
Nem egyszerű helyszín, még Single playerben sem. Elsőre a 7-8. meccsen szereztem meg az első helyet.
-
jagada
addikt
válasz Thunderzolee #224 üzenetére
hát éppen ez az sose látok sehol!!! volt mán vagy 7-es szinten a körözöttségem, de mindég előkerül a semmiből egy zsernyák mire lemenne...
-
SylarHUN
senior tag
Vegyesérzelmek kavarognak bennem az ingyenessététel miatt.
Miért is?
Én pl. megvettem a starter packot! Na de ezek után minek? Vártam volna eddig és nem kellett volna egy eurót sem beleölnöm a játékba.
Az meg, hogy adtak három darab hármas szitű autót, mindegyiket 7 napra...........
Totálisan nemtartom egyenértékünek a 20 eurós árral. Talán akkor , ha legalább egyet adtakvolna örökbe valami különleges festéssel, na az már talán, na de inkább kettőt.
Oké, hogy VIP vagyok, de ez milyen előnyökkel jár? Vagy fogjárni?www.wix.com/mmogames/home
PSN: Xbox:
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz SylarHUN #230 üzenetére
Na ja, hasonló gondolatok keringtek bennem is. De valahol megértem az EA lépését: 10-es szint felett nagyon kihaltak voltak a versenyek, kellett valami hát, hogy fölpezsdítsék a játékot. (Mondjuk én nem egyből adtam volna az ingyeneseknek a maradék szintet, hanem lépcsőben: első körben 12, aztán karácsonyra 15.)
Most az egyetlen nagy hátránya az ingyenességnek az, hogy csak 3 kocsid lehet max - kíváncsi vagyok, ez mennyire befolyásolja majd a játékosokat. Meg a drop ratere sem ártana némi korrekció...(#229) jagada Érdekesen lehetett 7-es kőrözöttséged, mikor 5-ös a max.
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
Beírom az e-mailt és a pass-t erre a "Service is unavailable" hibaüzenetet kapom...
-
†Snaps™
csendes tag
-
Mr.Skynet
senior tag
Azt nem tudja valaki, miért van az, hogy random van mikor át tudok menni a városi autókon? Leggyakrabban akkor történik ilyen, mikor nem tudom miért, de egy szempillantás alatt keletkezik előttem egy városi autó, és már át is mentem rajta, ekkor hátranézek és látom, hogy a mögöttem haladó játékos telibekapja a kocsit, gondolom ilyenkor ő is megrázza a fejét, pislog 2 nagyot és néz bután, hogy ez meg honnan jött ide...
Másik érdekes, mint ha beragadnának a városi autók, Start-nál számol vissza 3-2-1-GO én meg nem az ideális fordulatszámot nézem a Perfect Start-hoz, hanem azon agyalok, hogy tolassak, vagy próbáljam eltolni az "Instant Car"-t amit egy az egybe elém tett a játék a rajtrácsra Erre már kitaláltam, hogy ha rajt pillanatában tolatok, akkor a mögöttem induló játékos át tud rajtam menni (lehet ez is csak nálam van) és ő eltakarítja előlem a városi autót
Nálam olyan BUG-ok vannak, hogy komolyan mondom ez teszi élvezetessé a játékot, mondjuk mikor 1-2percen át tolom magam előtt a villanyoszlopot meg a kerítést az elég bosszantó
Igaz laptopon nyomom, de a cpu és ram használat 50%-ig se megy fel, a vga nem egy erőmű de a grafika korrektül be van állítva, hogy 70-90FPS azért meglegyen, belföldre 7-12ms ping, külföldre 20-45ms attól függ merre ping-elek, szóval nem hinném, hogy nálam van gond.
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz Mr.Skynet #234 üzenetére
Régebben a beteleportáló autók villogva jelentek meg, egy ideje viszont megszüntették ezt.
Gondolom azért, hogy a versenyek alatt ne legyen zavaró, viszont a "spawnt" követően egy ideig szellemautóként vannak jelen, azaz át lehet hajtani. A rajtrácsos dologgal még nem találkoztam szerencsére.
Remélem azért javítani fogják majd ezt!(#232) adam_ és (#233) †Snaps™: ez azért volt, mert keddenként általában karbantartást szoktak végezni a játékon, ilyenkor nem elérhető. Ajánlom a hivatalos honlap figyelését, ahol ezt bejelentik.
(#237) RootRulez Egy kis segítség: a billentyűzetkiosztás.
[ Szerkesztve ]
-
deter
aktív tag
Akik megvették a starter packot, három különböző autót kölcsönözhetnek egy-egy hétig. És csak nekünk lehetőségünk van, újabb starter packot venni. Ez azért jó, mert így juthatnánk legjutányosabb áron egységnyi játékbeli valutához...
Nem értem miért nem úgy csinálták meg a játék mikrótranzakciós kivitelezését, mint például BF Heroes-nál. Főként permanens dolgokra lehessen elkölteni a pénzt. Például jobb autó, teljesítmény-optikai tuning stb... Mert jelenleg, amire kizárólag érdemes és ésszerű pénzt áldozni az a +1 kocsihely.
-
jagada
addikt
Na ezt hogy csinálják???
Nem hiszem el, hogy rendőrökkel fogócskázva jutott el lvl 18 ig....Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Mr.Skynet
senior tag
Tök egyszerre értünk célba, de míg az utolsó versenyző nem ért célba, addig mi nem voltunk a listán, hogy hányadikak lettünk stb... mint ha még nem értünk volna célba, és végül betett minket 2-3. helyre és a fene tudja miért, de én kerültem a 2. helyre, pedig 0,01s pontosan egyszerre értünk bejagada: ha ez megnyugtat, akkor nem találtam csalást a játékhoz , ugyanis kevés a pénz... Egyébként baromira unom, hogy Level 18 vagyok és több mint 300versenyt a legelején megvett roncs Nissan-al nyomtam le, 1x festettem a kocsit, megvettem rá a 2 tuning csomagot és ennyit költöttem, most van 400ezrem és még sehol se vagyok a 600ezer-hez, amiért végre normális kocsit lehet kapni. 350Z és társai pedig látom a versenyekben is, hogy sz.rt sem ér, de van aki megveszi ezeket is nemtom hány 100ezer pénzért közbe meg elmegyek mellette a roncs autómmal is...
Jah az meg vicc, hogy modnom megnézem mennyiért lehet eladni a kocsimat: 5ezer
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
válasz Mr.Skynet #242 üzenetére
Na jó de 45 versennyel lvl18??? én még csak lvl12 vok de már most 100 felett van a futamok száma.
a 350z-t tán 60k-ért vettem és sokan azért választják mert T2 és hamar megvehető, igaz tyuning csak lvl 15-től van rá addig meg xarabb mint a T1 utcai tuninggal ami már lvl5-től felrakható.
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
A sok pursuit miatt van ott szerintem. Az több rep-et ad, de unalmas. Én nagyon unom már. Ezenkívül továbbra is fenntartom, hogy az 5+ perces pursuit időpocsékolás. Erre várok pár véleményt a pursuit-menőktől
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
veterán
válasz tutuhawer #244 üzenetére
Nekem 18+ perc volt a "rekordom", hatvanvalahány karcolt, és 42 összetört rendőrkocsival, 200ezer feletti károkozással ha jól emlékszem.
Sajnos nem figyeltem eléggé, és későn nyomtam meg a 4-es gombot (nálam az az Emergency Evade), sík ideg voltam.Mondjuk jobban örülnék, ha testreszabható lenne a játékban az, h például a képernyőn az 1, 2, 3, 4 gomboknak megfelelő powerup egymás mellett lenne, nem a mostani kurzornyilaknak megfelelő elrendezésben.
Persze lehet, h csak én vagyok lassú felfogású, de gyakran előfordul, h rosszat nyomok meg; ha sorban lennének az ikonok, tutira nem téveszteném el. Az meg mégjobb lenne, ha a 0-val kezdődne, akkor "érezném" a legelsőt, könnyebben vissza raknám az ujjaim, ha lecsúszik róla, és nem nyomkodnék mást.
Játék közben nem jó lenézni, mire visszanézek, már ki is löktek a pályáról.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
A rendőrös üldözést egyébként a kétsávos autópályán jó sokáig el lehet húzni. Az autópálya ráadásul körbemegy, olyan, mint egy hatalmas versenypálya.
Vannak benne rizikósabb részek (alagutak, keskenyebb szakaszok, nehezen belátható kanyarok), ahol vigyázni kell, nehogy belefusson az ember egy-egy úttorlaszba, de ezt leszámítva könnyű lerázni a zsarukat, és gyűjteni a pontokat/lóvét.
Mondjuk én a skilleket arra is "áldoztam", h pursuit módban a kocsim tömege nőjön ütközésnél, ill nagyobb pusztítást végezzen a rendőrkocsikban.
[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
-
tutuhawer
őstag
válasz Thunderzolee #247 üzenetére
Ez OK. Engem az érdekel, hogy ha 90 perces meg ha 5 perces pursuitot csinálsz, akkor is ugyananyi lesz a pursuit length vagy time bonus. Végül minden maximalizálva van, nem csak az idő, mert akkor én csak pursuitot fogok menni, és akkor a multiplayer funkció értlemét veszti. tehát hiába törsz össze akármennyi "mocskos zsarut", akkor is ugyanannyi rep lesz az ajándék ebben a kategóriában.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Mr.Skynet
senior tag
Sokat nézegettem a kocsikat, hogy kinek milyen van és mekkorák az autók "értékelés csíkjai" ennek alapján ma összepofoztam egy "jó" járgányt, nah most a legelső roncs kocsimhoz képest a csíkok másfélszer hosszabbak lettek, ennek ellenére nagyságrendekkel rosszabb lett az irányíthatóság a gyorsulással kapcsolatban a rajt kivételével semmi pozitívumot nem vettem észre a végsebességgel kapcsolatban pedig az, hogy 15-el többet megy a kocsi az elhanyagolható főleg, hogy ezt is csak lejtőn és nitróval értem el
Most ha azt veszem alapul, hogy 1db tuning csomaggal együtt a kocsi ~180ezerbe van, és azóta 1 kezemen meg tudom számolni hány versenyt nyertem 3óra alatt, ez több mint szánalmas. Főleg ha statisztikáznám, hogy eddig 10-ből 3-at nyertem, 3-ban dobogós votlam, 4-ben dobogó mögött végeztem...
Jah a hab a tortán, hogy a "csíkok" szerint most ugye állítólag jobb a kocsim, és láss csodát egyből összefutottam lvl 30-35 emberekkel akik már T3 kocsikkal aláztak körbe, tehát nem elég, hogy a régi kocsimhoz képest is rosszabb vagyok, most erősebb ellenfeleket kapok, tehát az esélyeim már gyökvonással számíthatók...
Szóval ennek tekintetében én T3 alatti autót nem fogok venni és míg nem leszek lvl 30 addig a jól megszokott Nissan F.stalicskával fogok repeszteni, azzal legalább nem azt érzem, hogy teheneket vezetek.
tutuhawer: ha már a Sün-ök is szóba jöttek, mekkora poén már a készítőktől, hogy amikor Pursuit van, akkor ugye kizárólag a géppekkel csavargok a városban, csenget a postás, mondom megyek ajtót nyitni, nyomom az ESC-et és jéééé hát minek is egy nem online játékba Pause lehetőség nem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest