- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tutuhawer #244 üzenetére
Nekem 18+ perc volt a "rekordom", hatvanvalahány karcolt, és 42 összetört rendőrkocsival, 200ezer feletti károkozással ha jól emlékszem.
Sajnos nem figyeltem eléggé, és későn nyomtam meg a 4-es gombot (nálam az az Emergency Evade), sík ideg voltam.Mondjuk jobban örülnék, ha testreszabható lenne a játékban az, h például a képernyőn az 1, 2, 3, 4 gomboknak megfelelő powerup egymás mellett lenne, nem a mostani kurzornyilaknak megfelelő elrendezésben.
Persze lehet, h csak én vagyok lassú felfogású, de gyakran előfordul, h rosszat nyomok meg; ha sorban lennének az ikonok, tutira nem téveszteném el. Az meg mégjobb lenne, ha a 0-val kezdődne, akkor "érezném" a legelsőt, könnyebben vissza raknám az ujjaim, ha lecsúszik róla, és nem nyomkodnék mást.
Játék közben nem jó lenézni, mire visszanézek, már ki is löktek a pályáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest