Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr.Skynet

senior tag

válasz jagada #243 üzenetére

Sokat nézegettem a kocsikat, hogy kinek milyen van és mekkorák az autók "értékelés csíkjai" ennek alapján ma összepofoztam egy "jó" járgányt, nah most a legelső roncs kocsimhoz képest a csíkok másfélszer hosszabbak lettek, ennek ellenére nagyságrendekkel rosszabb lett az irányíthatóság :((( a gyorsulással kapcsolatban a rajt kivételével semmi pozitívumot nem vettem észre :(( a végsebességgel kapcsolatban pedig az, hogy 15-el többet megy a kocsi az elhanyagolható főleg, hogy ezt is csak lejtőn és nitróval értem el :W

Most ha azt veszem alapul, hogy 1db tuning csomaggal együtt a kocsi ~180ezerbe van, és azóta 1 kezemen meg tudom számolni hány versenyt nyertem 3óra alatt, ez több mint szánalmas. Főleg ha statisztikáznám, hogy eddig 10-ből 3-at nyertem, 3-ban dobogós votlam, 4-ben dobogó mögött végeztem...

Jah a hab a tortán, hogy a "csíkok" szerint most ugye állítólag jobb a kocsim, és láss csodát egyből összefutottam lvl 30-35 emberekkel akik már T3 kocsikkal aláztak körbe, tehát nem elég, hogy a régi kocsimhoz képest is rosszabb vagyok, most erősebb ellenfeleket kapok, tehát az esélyeim már gyökvonással számíthatók...

Szóval ennek tekintetében én T3 alatti autót nem fogok venni és míg nem leszek lvl 30 addig a jól megszokott Nissan F.stalicskával fogok repeszteni, azzal legalább nem azt érzem, hogy teheneket vezetek.

tutuhawer: ha már a Sün-ök is szóba jöttek, mekkora poén már a készítőktől, hogy amikor Pursuit van, akkor ugye kizárólag a géppekkel csavargok a városban, csenget a postás, mondom megyek ajtót nyitni, nyomom az ESC-et és jéééé hát minek is egy nem online játékba Pause lehetőség nem :F

Új hozzászólás Aktív témák