Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
Igyekeztem leforditani nektek a dolgokat. Innen néztem ki a dolgokat ha kimaradt valami akkor pótolom.
Nitrous:
Provides a quick burst of power to a car's acceleration and handling.Nitró szerintem ezt nem kell ragozni semerre
Traffic Magnet:
Nearby traffic will attempt to crash into the race leader when you call a Traffic Magnet on them.Mágnest küldesz a versenyt vezető jármüre amihez vonzódnak az úton lévő jármüvek
One More Lap:
If you're running behind with one lap to go, calling One More Lap gives you a chance to make a final push by adding another lap to the race.Hozzáadhatsz még egy kört a versenyhez
Emergency Evade:
Knocks cops back if they're too close to your car in a Pursuit.Visszaütöd-elzavarod a rendőröket ha túl közel jutnak-akadályoznak(még sose használtam nagyjából igy lehet forditani)
Run Flats:
Restores your tires after running over Spike Strips.Gumit javit ha sérült( rendőrök leraktak tüskés útzárt és ráhajtasz egy ilyen felhasználása után továbbmehetsz amolyan instant gumis)
Instant Cooldown:
Ends a cop Pursuit immediately once you are evading.Ha leráztad a zsarukat azonnal véget ér az üldözés
Juggernaut:
Increases your car's speed and weight however car handling is impacted negatively.Gyorsabb és nehezebb-erősebb lesz a kocsid egy kicsit az irányitás kárára de bármit kiütsz ami az utadba kerül
Shield:
Gives your driver immunity from targeted Power-Ups like Traffic Magnet.Pajzs. Megvéd mindentől szerintem ezt sem kell túlmagyarázni
Ready!:
Eliminates the remaining cooldown period for Power-Ups making them ready to use again.ha használsz valamit azt egy ideig nélkülöznöd kell. Ezzel azonnal ujra használhatsz bármilyen dolgot. pl: nitró után nem kell várnod ujra nitrózhatsz, stb
Slingshot:
Your car's performance increases significantly when you're trailing the pack. The further from the lead, the greater the boost.Ezzel az autód "tudása" növekszik meg olyan mértékben amilyen messzire vagy a versenyt vezető járműtől. Miné messzebb vagy annál erősebb lesz a kocsid.
Új hozzászólás Aktív témák

- LEGO klub
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gumi és felni topik
- Bluetooth hangszórók
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone Air - 512GB, ASZTROFEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK GYÁRI TOK
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest