- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDMI topic
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
Desmond74 #13351 üzenetére
Nekem tegnap volt ez a 8888 cash a végén. Azt hittem, koszos a kontaktlencsém, aztán hogy valami gáz van az LCD-vel, aztán kiderült, hogy már kivettem a lencsémet, ekkor megmutattam az asszonynak, Ő is 8888-nak látta...
Az viszont majdnem minden versenyen előfordul, hogy úgy zajlik le a futam, hogy az ellenfelek egy része nincs is a pályán. Volt olyan, hogy egyedül mentem, mindenki bent maradt a rajtnál, de a végén ugyanúgy ott voltak az eredményeik, vagyis Ők is versenyeztek, de nem velem, hanem külön. Ez is valami bug? Mintha két vagy több verseny időeredményét összesítenénk a végén, és úgy jön ki a sorrend. Még csak az sem lehet, hogy hackerek voltak, mert általában én lettem az első. Ha nem lökdös senki, általában végigmegyek hibátlanul. Az viszont érdekes, hogy pl. a Magnet-et ha benyomta valaki a "másik" versenyen, ugyanúgy hatott rám, ha első helyen voltam éppen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- World of Tanks - OFF topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest