- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokii
aktív tag
Na srácok, szerintem nem lenne rossz ötlet feléleszteni a magyar NFS World communityt, főleg hogy kb 2 éve megy a játék.
Csak mert az angol community, hát, nem a legszimpatikusabb, Apex Discordra utalok legfőképpen, én úgy tavaly szeptemberben csináltam egy Discord szervert erre a célra, reméltem hogy pár prominensebb személy jön, hát ez nem történt meg, legtöbben felléptek, meg se mukkantak, és le léptek, így nem tudom hogy lehet társaságot építeni.
Szóval, itt egy link, aki akar lépjen fe(sg.hu nfs world topikban kinnt van a szerver kezdetek óta, nem történt sok minden):
https://discord.gg/23YhKMY
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kézilabda topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ASUS routerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest