- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Severinus
csendes tag
Szia Lokii aka Dunna

Küldtem barátkérőt Discordon Neked.
Lehet érdemes lenne fuzionálnunk a DC szervereinket vagy akár csatlakozhatnátok Hozzánk is
2019 őszén készítettem egy saját Discord szervert, kizárólag a Magyar World Közösségének (ami NEM multi discord szerver).
2020-ra megújítottam az Apex és a World Open PL fuziójának idején, így jó részt a mai World United.gg csapat (Discord és játék szerverek) követése mellett alakult a szerverem fejlődése. Ugyanakkor nyitott vagyok más szerók bevonására is, amint idő és igény van rá.
Az elmúlt félév alatt közel 40 főre duzzadt a kis táborunk, de a nosztalgia elég erős, hogy más magyarokat is szívesen lássunk köztünk.Ha úgy érzitek, szívesen csatlakoznátok hozzánk a Discordon:
- SBR World Hungary szerverünk elérhetősége: https://discord.gg/ESMXTMv
- elérhetőségem: Severinus89#8148Sok-sok csatornával, részletes leírásokkal, lehetőleg naprakész WU.gg hírekkel, napi aktivitással és néhány jövőbeni tervekkel halad az élet nálunk :)
Bátran keressetek meg!
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Milyen videókártyát?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Xbox Series X|S
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő