- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Hol lehet teszt futtatást indítani?
-
tkazmer
addikt
válasz
Mz/ts250@300
üzenetére
igen, a notin
-
ktg3
őstag
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
naja. én elhiszem hogy reális a fizika...mert 200 fölött tény hogy ezt csinálja az autó amikor a kormányt elrántod full oldalra (= pl jobb bill. lenyomása fél mpre)
MOD: hardwireden írja vki hogy ha leveszi a sound qualityt akkor nincs swapp.
hát... -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
raskolnikoff
üzenetére
"mert ez sztem sokkal közelebb áll a szimulátorhoz mint egy arcade-hoz"
Szerintem pedig csak simán oltári messze van az arcade-tól és köze nincs a szimulátorhoz
Csak azt nem értem, hogy hogy lehet valamit ennyire elkúrni PC-n, amikor kontrollerrel PS3-mon röhögve végigtolom mindkét pályát és fel sem borulok. Itt be sem tudtam fejezni a sivatagi pályát. -
enterlaci
senior tag
a, Első benyomások alapján korrekt a game! Az irányításról annyit, hogy kormánnyal tolom, az előző 2-3 nfs-nél ez jobb! A force visszacsatolások tetszenek, amikor az út hibáin keresztül vagy a padkán/járdán száguldok át, ellenben az autó terhelésváltásai nem valami hihetőek, úgy érzem 250-nél is képes vagyok megfogni az autót.
b, A grafikától nagyon féltem, de 8600GT-n (256mb-os) 1440*900-ban full beállításnál 2x élsimítással nagyon szépen megy, a füst sem gond.
c, A játékmenet pörgös, ez tetszik. A táj szép.
A nehézség nem vészes, king módban simán lehet nyerni.d, A demo bosszantó hülyesége, hogy elfelejtette a controls beállításokat, tehát végig kellett állítgatnom újra - kilépés után.

szerk: valamiért az nfs1 jut eszembe erről a game-ről - és ezt dicséretként értem (de ez még csak demo
)Ha valaki még nem tölti a bitzone-on is fent van!
-
raskolnikoff
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
bocs hogy screeneket nem csináltam, de nem láttam értelmét. görgess lejjebb.
-
raskolnikoff
őstag
VÉLEMÉNY
- graf szép bár én aszittem ennél sokkal ütősebb lesz. 1024ben minden maxon volt, AA8x stb. még így is voltak törésvonalak amiket nem tudtam nem észrevenni.
- volt pofájuk egy 2 pályás demot csinálni...ez most csak magánvélemény. egy demo arra való hogy vki eldöntse hogy megveszi-e vagy nem. ez a demo nem arra való. sztem. legyen 2GBos, de legyen értelme. mégiscsak ingyen van...szerintem ez lenne üzletileg korrekt. tudom sok embernek ez probléma - nekem is, de "a krumplileves legyen krumplileves". sztem.
- swappolás nálam is volt. először aszittem csak a sebességérzet miatt van de rájöttem hogy nem. idegesítő...
- a fenti beállításon, nevem alatti configon 40-50 FPS.
- irányítás szerintem közel sem arcade-os. kicsit hasonlít a test drive-ra, de annyira azért nem irányítható jól. sőt a gyors versenyben egyenesen nehéz, 200 felett kifejezetten. tény, hogy bill-ről nyomtam, de ezér ne kövezzen meg senki
hiszen nagyon sokan csak igy nyomják és szóse volt arról hogy bill-ről nem lesz jó. Hát sztem végülis jó csak nagyon meg kell szokni. Ismétlem: nagyon.
- a menü nem tudom ilyen lesz-e de hogy minden verseny előtti indulóképhez külön töltés kell meg a versenyhez megint, ez kicsit sok...
- összegezve: van egy olyan érzésem hogy az undergroundon nevelkedett embereknek, akiknek a mw meg u2 meg carbon vonal jön be, el rognak rettenni ettől (csak egy jóslat), mert ez sztem sokkal közelebb áll a szimulátorhoz mint egy arcade-hoz. persze a játékmenet majd lehet hogy ellenem fog beszélni, de aki ebből a demoból ezt le tudja szűrni.... aztán tipikus amikor kijött a carbon sok ember hüledezett hogy már megint egy undergr. hát ők most azt hiszem megkapják...akik viszont mw rajongók voltak azok sztem inkább nemtetszésüket fogják kifejezni mint tetszésüket.
- FINAL LAP! hát ez tetszett...nosztalgia...hát ennyi. kb ennyit lehet elmondani az nfs:ps 700MBos demojáról.
-
Alvin_ti4200
félisten
na letoltam a demót billel, ez egy FOS, így nagy betűkkel
Gépigény passz, 8600GT-n nem vártam sokat, 1280x800-ban elfutkos, de fps-től függetlenül szarul irányítható (vagyis inkább egyáltalán nem irányítható) a kocsi, megnéztem low quality-n full 75 fps-sel, ugyanolyan gány. Asszem ezt a részt én kihagyom, PC-n nincs értelme végigtolni, mert billel esélytelen, PS3-ra meg nem veszem meg, mert ennél százszor jobb gammák vannak rá
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Bloodsucker
üzenetére
nekem gond nélkül megy vele
-
Bloodsucker
csendes tag
Ehhehh megvan a probléma, nem szereti a nodot

-
gergo84
aktív tag
jók a képek
- de jól látom, hogy a Dirt-höz képest kicsit alul marad grafikailag? -
Prof01
veterán
Na én megyek aludni, holnap kiismerem majd rendesen.
Jó éjt/kockulást mindenkinek!
-
snecy
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Na ja, a grafikától nem környékezett meg az ájulás bár tény hogy jóval realisztikusabbnak hat mint bármelyik NFS ezelőtt.
Mindenesetre úgy néz ki hogy az előzetesen megadott rendszerkövetelmény egy átverés, a minimum az valahol a te konfigodnál kezdődik, azaz egy X2 + 7800GT.
Méghogy 512MB memó + Shader 2.0-ás VGA
-
Alvin_ti4200
félisten
PS3-mon már letoltam kiválló sebességgel, megnézem milyen a PC-s
Grafika - mint a képekből látom - tök ugyanaz. -
tkazmer
addikt
Hű, ez nagyon jó. Többet nem tudok rá mondani, ahhoz kevés a demo, de ez nagyon jó. Én azt mondom, megérte várni, nekem nagyon tetszik.
A gépemen is egészen jól fut, és ami külön jó, végre van benne szélesképernyős mód! Egyébként minden maxon 1280x800-as felbontás mellett már túlságosan szaggat, de meglepő módon nem jobban, mint mondjuk a most wanted.
ja, és itt van 2 totalled screenshot, bizonyítva, hogy azért össze lehet azt az autót törni
-
Mz/ts250@300
tag
Micsoda eltérő véleményekett irtok a játékról.
Lassan nekem is lent lessz,hát remélem játszható szintre kitudom hozni. -
snecy
senior tag
Amúgy nem tudom észrevettétek-e, de a 99-es High Stakes epizódban majdnem ugyanilyen irányítása volt az autóknak....8 év alatt visszatalált az EA oda, ahonnan mondhatni elindult?
-
m4rc!
őstag
válasz
Bloodsucker
üzenetére
Tuti nálad avan a gáz....
-
Prof01
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nekem is olyan problémám van vele mint snecy-nek. Lehet nekem is a procim a kevés? (a64 3200+ alapon)
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Bloodsucker
üzenetére
Ott biztos, hogy valami nagyon nagy görcs van

1600-on fullon el kellene, hogy menjen lazán.
-
Memphis79
aktív tag
válasz
Bloodsucker
üzenetére
16FPS??te nagyon ügyes vagy

-
Bloodsucker
csendes tag
Hmm. 8800GTS 320, q6600, 2GB 800as ram, és 1024be minden lowon 16 fps verseny közben.
Amint látom a többi hozzászólásból valami nálam lehet baj, valakinek vmi tipp, hogy mi lehet?
-
Memphis79
aktív tag
háát a "töréstől" túl sokat ne várjatok csak "van",hogy legyen a dirt-ben jobb volt azért.
Grafika nem rossz,de semmi extra minden maxon 1280ban talán csak az élsimitás nem-úgy stabil 30-40fps.EGYNEK JÓÓ LESZ SEMMI TÖBB -
ktg3
őstag
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
4285, 150589, 4, 40, 28.455pontosan ennyit ment 1280*1024 4XAA AF on
minden on illetve highaz 1. sivatagos pálya
proci 2750 en vga 546/810
-
Motion_Blur
félisten
Kipróbálva, így elsőre azt mondom, hogy ez a játék egy hulladék, de biztos nekem van csak túl késő

Egyébként 1440x900-on, minden fullon simán vitte a gépem, 1680x1050-en már 30fps alá ment.
-
m4rc!
őstag
Nah én is kipróbáltam: 1280x1024 minden maxon 30-40 fps. amíg el nem indulok addig csak 28..., szóval a gépigénytől sztem nem kell félni.
Na jó éjt, bye all! -
Buldozer99
senior tag
Nah kiprobáltam én is,szerintem király lett!

-
snecy
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem menne rosszul igazából, csak kb másodpercenként beakad, így teljesen hasznavehetetlen az egész. Ha mindent lowra veszek/kikapcsolok akkor sem gyorsabb túlságosan, na meg még ronda is.
-
ktg3
őstag
nekem minden max 1280*1024 4*AA AF minden maxon 25-30 fps..
néha nálam is swappol
dondolom az 1gb ram az nem túl sok..
nitro az tetszik mert csak megadott számú fröccs van..
ellenben itt is van az az idegesítő gumicsikorgás
a semmire..
nem találtam meg h h ol lehet állítani h mennyire törjön a kocsi...king modeban sem nehéz..
csak idegesítő az irányítás..
mondjuk itt legalább nagyjából 1ből reagáé nem úgy mint a többi nfsben..sztem tdu vezetési élményét közel sem adja vissza!!
ellenben nfs feeeling az ott van..
szarrá tört kocsival úgy lettem a körversenyen első h a célegyenesbe nitro úgy épphogy el az rx-7 mellett
szal azért jóez
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
csak king modeban épphogycsak kanyarodsz picit rohadtul belassítja az autót..
a többit nem néztem..meg mondjuk sztem kicsit idegesítő h kanyarból kigyorsításnál úgy otthagynak néha...
nameg a nitro sokkal többet nyom az opponenteken.
a nitro nem sokat ér csak ritkán.egyelőre ennyi..

-
-Nemtom-
őstag
"csináltam magyarítást" ha esetleg kell vkinek

az intronál nem jó, de a menütől 100%-os elvileg
[link] -
Motion_Blur
félisten
Települ

-
LordAxwell
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen írányitás tényleg rossz...
amikor ugrat,hogy pattog a kocsi, tiszta szar...de azért gyorsba csináltam egy videot...[link]
-
Zin
őstag
-
Kartács
aktív tag
Nem tudom de a játék grafikájához képest ez a menu, tuning rendszer és play közbeni kijelzők elég gyengére sikeredtek. kb nfs 1 stílus....
mókás
Aki esetleg most kezdené a LETLÖTÉSt -
snecy
senior tag
2500Mhz-en futó A64-gyel, 2GB Rammal és 7900GT alatt úgy swappel mint a kurvaélet, totál élvezhetetlen az egész

-
Winner_hun
félisten
Hogy lehetne ezt a ritkaszar irányítást kicsit kezelhetőbbé tenni billentyűzettel? Nyomom a kanyarodást aztán megy egyenesen. Az eddigi NFS-ek nem ilyenek voltak (a carbonnal nem játszottam, nem tudom abba milyen volt de az előtte levőkben nem volt ilyen rossz)
képeket töltöm felfele aztán linkelem -
raskolnikoff
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
ezennel átnyujtom a 350kbitemet a hardwiredről. meek installálni, utána beszámolóóóóó

-
raskolnikoff
őstag
5 perc és felszabadul 300 kbit/s sávszél. jippi
-
MTbc
senior tag
DE erre vártám én
EA-nél nem ismerik a féket(egyenlőre)? a másik meg megyek 200-al azt nyomom mint a hülye a jobbra balra irányító gombokat azt alig akar kanyarodni mikor olyan 50 környékén (pl.:mikor neki megyek valaminek és pörögök) mikor irányba fordítom az autót vagy két szer 360o-as fordulatot tesz meg nekem amikor alig értem hozzá bill.-hez.Olyan érzésem van mintha ez lenne az első autós EA játék.Na mindgy remélem jobb lesz a teljes. -
Thrawn
félisten
válasz
Viktor77
üzenetére
Akkor nevess ki engem is, de előtte nézd meg ezt.
Gamepadot mindig is utáltam, egy normális kormányra meg sajnáltam a pénzt
-
Frenky89
addikt
háááát

irányítást még szokni kell, de ez lehet driftben majd jó lesz
a törésmodell sztem ***** : 300-zal nekimegyek a villanyoszlopnak és kiírja hogy heavy demage és benyomódik a lökhárító meg a motorháztető
-
Prof01
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Amikor én néztem akkor már nem, úgy látszik.

-
trassher
addikt
275-el jön hardwired-ről. elmentek csicsikálni aztán majd reggel meglátjuk
-
Viktor77
titán
válasz
LordAxwell
üzenetére
Akkor csak nevetek rajtad (meg azokon is, akik egy autós játékot billentyűzettel akarnak irányítani, aztán meg szídják).
Nem hiszem el, hogy nem érné meg beruházni egy szaros 3K-s Logitech gamepadra például.
-
gergo84
aktív tag
lökjetek már screenshot-okat lécci
(lepukkant a pc-m, legalább képeket hadd nézzek) -
tkazmer
addikt
lejött
install->play -
Viktor77
titán
válasz
LordAxwell
üzenetére
Hát akkor nálad gubanc van.
Nálam nem akad be és a füst is olyan mint a videókban (a speed versenyen, amíg nem indítanak meg lehet nézni).
Mivel irányítottad?
-
Genius007
őstag
Ha esetleg valakinek kell még a demohoz link : [link]

-
raskolnikoff
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
hát...nem támogat kisebb felbontást? 1440*900 csak egy tipp

-
LordAxwell
senior tag
már bocs srácok de ez a játék kuka, irányitás teljesen szar, olyat csinál a játék mintha beakadna (csak a grip race ben) frapsal mértem folyamatos 40fps volt.
grafika elmegy , és a füst ami a videokban van hát játékban egyáltalán nem olyam, nem lehet körbeforgatni a kamerát a kocsi küröl, és erre vártam
bocs ha valakinek nem tetszik a hsz.lehet ez csak elsö benyomás...
-
Prof01
veterán
Innen is szedhető: [link]
-
Motion_Blur
félisten
Szerintetek küldhetem neki 1680x1050-en, vagy felejtős?
-
ktg3
őstag
le is jöttt hihihih

reggelig nyomom
majd monfok véleményt: ) -
Thrawn
félisten
Itt is egy link ha valakinek kell
-
Prof01
veterán
tííííííííííííz perc

-
Viktor77
titán
Ez jóóóó lett!
Sajna nagyon rövid a demó (2 pálya), de ez kemény. Végre újra egy jó NFS. Hibátlanul fut, jó a sebességérzet, gamepaddal jó az irányítás, a grafika pöpec (autós játékhoz tökéletes, nem Crysis (szerencsére)). Viszont érdemes egyből King nehézséggel kezdeni, mert amúgy túl könnyű a játék.
Kis hiba, hogy a demóban nincs replay, remélem a teljesben lesz.
-
simi762
tag
már megvan, csak nem szúrta ki a szememet!

-
raskolnikoff
őstag
féhéhééél óra

-
Dave64
aktív tag
Installing please wait !

-
athomi
veterán
Na mostmár ne arról írjatok légyszi, hogy kinek hány kb-al jön lefele hanem arról, hogy kinek hogy megy! Sajna én csak reggel próbálom már ki, addig meg írjátok a véleményket, tapasztalatokat a játékkal kapcsolatban!
-
OroszL
csendes tag
Nem tudjátok, lesznek az új NeedForSpeed-ben olasz autók?
A MostWanted-ban a Fiat Punto és a két Lamborghini, a Carbonban az Alfa Romeo Brera és a két Lamborghini.
Jó lenne végre újra egy Ferrari! Utoljára a HotPursuit2-ben volt Ferrari.
Ha nem lesznek olasz gépek, akkor az egész játék nem fog érdekelni! -
tkazmer
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
nekem is gyorsulgat 550 felé, de nem értem, hogyha nem a szervet a leterhelt, akkor miért csak ennyi? szokott ez lenni simán 7-800KB/s is...
-
Buldozer99
senior tag
Na nekem is jön rendesen,hála Lord Axwell-nek.

-
m3tr0
őstag
bitcomettel szedtem eddig...90.8% nál meg állt...hát k*rv* jóóóó

-
hubandika
tag
válasz
Mz/ts250@300
üzenetére
szerettem/tem az elődeit! szerintem ez jobb, sokkal jobb az irányítása(legalábbis nekem), olyan félig szimulátor, félig arcade. grafija szép, részletesek a kocsik meg a táj is.(bár a demo pálya annyira nem változatos)de egyszóval jól eltalálták.

-
ktg3
őstag
hihihi hardwired ről 2.5 megabyte/sec
ezt már szeressük
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG LS32BG700EUXEN 32" Q-LED G7 144hz MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS55CG97WNUXUF) ODESSEY ARK GAMER 140CM MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49DG910SUXEN) 144HZ 5K OLED GAMER MONITOR !UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG950SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- SAMSUNG (LS49CG950EUXEN) WQHD 240HZ GAMER Q-LED MONITOR ! AKCIÓ
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

dodgem race 
Csak azt nem értem, hogy hogy lehet valamit ennyire elkúrni PC-n, amikor kontrollerrel PS3-mon röhögve végigtolom mindkét pályát és fel sem borulok. Itt be sem tudtam fejezni a sivatagi pályát.
A nehézség nem vészes, king módban simán lehet nyerni.
)
hiszen nagyon sokan csak igy nyomják és szóse volt arról hogy bill-ről nem lesz jó. Hát sztem végülis jó csak nagyon meg kell szokni. Ismétlem: nagyon.
Gépigény passz, 8600GT-n nem vártam sokat, 1280x800-ban elfutkos, de fps-től függetlenül szarul irányítható (vagyis inkább egyáltalán nem irányítható) a kocsi, megnéztem low quality-n full 75 fps-sel, ugyanolyan gány. Asszem ezt a részt én kihagyom, PC-n nincs értelme végigtolni, mert billel esélytelen, PS3-ra meg nem veszem meg, mert ennél százszor jobb gammák vannak rá

![[link] [link]](http://images.netbag.hu/20071103/1194052092171k.jpg)
![[link] [link]](http://images.netbag.hu/20071103/1194052177203k.jpg)
![[link] [link]](http://images.netbag.hu/20071103/1194052248968k.jpg)
![[link] [link]](http://images.netbag.hu/20071103/1194052318437k.jpg)
![[link] [link]](http://images.netbag.hu/20071103/1194052381750k.jpg)
![[link] [link]](http://images.netbag.hu/20071103/1194052402687k.jpg)
![[link] [link]](http://images.netbag.hu/20071103/1194052497296k.jpg)
![[link] [link]](http://images.netbag.hu/20071103/1194052613125k.jpg)
![[link] [link]](http://images.netbag.hu/20071103/1194052730781k.jpg)
![[link] [link]](http://images.netbag.hu/20071103/1194052857437k.jpg)

EA-nél nem ismerik a féket(egyenlőre)? a másik meg megyek 200-al azt nyomom mint a hülye a jobbra balra irányító gombokat azt alig akar kanyarodni mikor olyan 50 környékén (pl.:mikor neki megyek valaminek és pörögök) mikor irányba fordítom az autót vagy két szer 360o-as fordulatot tesz meg nekem amikor alig értem hozzá bill.-hez.Olyan érzésem van mintha ez lenne az első autós EA játék.Na mindgy remélem jobb lesz a teljes.