- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #5646 üzenetére
hasonlóan néz ki az enyém is, szintén fekete, viszont a felni króm.. majd holnap dobok fel én is képet. -
Soak
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #5646 üzenetére
Hát jpg-ben tedd fel valahova
-
slayer006
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #5642 üzenetére
drag - toyota supra (level3)
-
slayer006
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #5630 üzenetére
WRX STi
egészen az utolsó versenyig jóill. a speed király előtti versenyig
ott sajna egy 1000 lovas zonda -t is tol a gép -
Dashes
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #4965 üzenetére
Nekem is megtetszetta demo után
DE még mindig túlságosan könnyű; legnehezebb fokozatban, mindent kikapcsolva is könnyedén első vagyok. Az elektronikai segítségek elég furák
ki volt kapcsolva a TC de bevillant , kikapcsoltam az ABS-t , és kikapcsolt a TC , igaz már mindenféle elektronika nélkül megyek. Az irányítás is elég fura a versenytípousok között, Grip-ben alig tudok kifordulni , másik nevét elfelejtettem
, ott meg nagyon jól lehet csúsztatni, és könnyedén kicsúszni , ha nem figyelünk. Még mindig hozza az NFS stílust, de sokat fejlődött, ez már jobban tetszik , mint az előzőek
-
Macka
veterán
válasz
Én próbáltam kormánnyal. Egy fokkal jobb, de még minig szaggat....
-
Kasza08
őstag
válasz
nebassz...hallod szinte ugyanilyen gépem lesz, és ekkora felbontás 16xAF
szép jövőnek nézek elébenah, amikor kezdene elviselhetővé válni a game, akkor lesz unalmas
én csak sajnálni tudom aki ezt megvette eredetiben. ezt leszámítva végig fogom tolni. -
zsulboy
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #3094 üzenetére
Így van,se nem arcade de még közelében sincs egy szim-hez!
Az irányítás nagyon rossz,a fizika vicces,a grafikától sem ájultam el..Egy újabb nfs ami csalodás.(a demo alapján)
Persze ez magánvélemény. -
ktg3
őstag
válasz
nekem elsőre sikerült..
mondjuk még így is könnyebb megfogni az autót mint tduban mondjuk 350nél saleen 1000pacijátszal az a lényeg h nem lesz ebből szimulátorrajongók kedvence..
arra ottvan gtr meg tdu -
raskolnikoff
őstag
válasz
naja. én elhiszem hogy reális a fizika...mert 200 fölött tény hogy ezt csinálja az autó amikor a kormányt elrántod full oldalra (= pl jobb bill. lenyomása fél mpre)
MOD: hardwireden írja vki hogy ha leveszi a sound qualityt akkor nincs swapp.
hát...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #2235 üzenetére
Köszi a linket!
Hát nem tudom, másik tv-t nem hiszem hogy vennék, max távoli jövőbe. Jó befektetés lenne végülis egy PS3 sztem... Na majd elválik. Köszi mindent! -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #2221 üzenetére
Köszi a választ! Egy linket tudsz adni, hogy hol vetted? Melyiket érdemesebb megvenni szted hosszú távra? xbox 360, ps2,ps3? Már nagyon akarok gépre költeni, játékra meg jobb lenne egy konzol...csak nem tom egy 55 centis tv-n mennyire van értelme
mod: amit meg gépfejlesztésre költenénk évente, abból simán veszünk egy csomó konzolos játékot -
LordAxwell
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #2229 üzenetére
Ebben az NFS ben fa sem lesz
-
Dashes
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #2226 üzenetére
Írásos formában azért örökítsd meg tapasztalataidat, de ne 2 sorban
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #2215 üzenetére
Nem tudod mennyi most egy PS3? Karácsonyra olcsóbb lesz szerinted? Egeret meg billt lehet rá rakni FPS game miatt?! köszi!
-
LordAxwell
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #2217 üzenetére
Ahogy lejött, és kiprobáltad, írd le milyen
-
Prof01
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #2186 üzenetére
Nem tudod, hogy lesz-e valamikor valamilyen törés hozzá? Mert majd szeretnék konzolt venni, és nekem sok lenne 15k-ért egy eredeti játék.
-
Prof01
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #2181 üzenetére
Meg vagy elégedve a ps3-addal? Szerinted jobb, mint a x360? Ezzel csak eredeti játékkal lehet játszani igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged