Új hozzászólás Aktív témák
-
Zewa
senior tag
[ OFF ] Akinek van Ncore , majomparadé, skyline v hasonló torrent oldalakra emghivolja pls küldjön! nagyon hálás lennék! [ OFF ]
Én komoly 15% nál tartok ami sovány nagyon..
Viktor: Szar lehet neked ha birja neted a 2MB/s-t.
kazmer: No para haverom öccse 8éves korátot torrentezikszal van rá sanszod neked is.
A Lényege felmész egy torrent oldalra meg keresed amit akarsz és van egy olyan hogy "Dowload torrent". Ezt elemted vhova a gépre. Egy torent progit megnyitsz és ott van egy ien hogy "torent hozzá adása" Tallozod berakod a filet és elkezdi letölteni. Ennyi. -
T.Peter
őstag
Én meg csak a Lexus-szal, miután megvettem.
Végre az első játék, amiben benne van. Kivéve a tdu-t, de ott is csak az xboxosban van, és nem fogok csak ezért venni xboxot(amúgy sem volt, nincs, és nem is lesz nekem konzolom), na meg akkor is le kéne tölteni a live-ról, ami meg itt az országban nem elérhető. Amúgy én reménykedem, hogy nem az a szanaszét tuningolom a verdát, és akkor én leszek a nagyon menő csávó játékot csinálnak belőle, mret nekem ez a vonal sosem jött be. Sokkal jobb a normális utcai széria kocsi, és azokkal versenyezni, persze azokból sem a régi, hanem az újabbak, mert ez sem jön be, hogy rx-7, eclipse, meg ezek a régi tuningra kitalált autók szerepelnek, mert nem kell, hiába szereti őket több ezer ember. Biztos van olyan új kocsi, ami tetszik nekik is. Én legszívesebben maradnék ezen a felsőkategórián, ami az árat illeti mondjuk 20 millióig, és nem tenném bele a csodajárgányokat(ferrari, mclaren-mercedes, stb....), mert olyanom, és még gondolom, hogy jó pár embernek nem lesz. Az olcsó kocsikat is beletehetnék, persze abból is az újabbakat. A grafika meg tényleg nagyon jó lett, ezt az újabb kocsis képeken(amit linkeltem) is jól lehet látni, mert szépen le vannak modellezve, és mondjuk a lexus hátterénél szépen látszik a fény, a jobb oldali sarokban. Mondjuk azt sajnálom, hogy a belső nézet megint kimarad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest