Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
A gyakorlati oldalról annyit, hogy ezen leírásban lévő linkről letöltöttem a LTSC .iso-t, feldobtam egy VM-be, mindenféle kulcs megadás nélkül aktiváltam közhálós neten keresztül a kms.edu.hu. Az OS aktivált, verziója Windows 10 LTSC, aktuális összes frissítés is gond nélkül lejött.
Értem ezt az megközelítést is, hogy szarjak bele, de valahol ez a munkám, ezért kapom a fizetést. Mókolásokba, hekkelésekbe, ilyen-olyan registry cicomázásba, hogy inkompatibilis gépre felmenjen a Win 11 nem veszek részt, de a fenti út - eddigi ismeretem szerint - járható, licensz ugyanúgy rendben, használhatóság, biztonság szintén. Inkább az én felelősségem és hibám, ha van egy használható megoldás, amivel még egy pár évet el lehet lenni, de akármiért nem csinálom meg, hanem ülök karba tett kézzel és duzzogok.
Új gép úgyse lesz, ezt engedjük el, egy csavarhúzóra nincs pénz a közoktatásban, ha nem valamilyen pályázati forrásból öntik az iskolákla az IT cuccokat, amilyet és amennyit egyébként sose kértünk.
A kérdésem, hogy van-e valakinek tapasztalata ilyen verzióval, nem ajánlott-e valamiért vagy van-e valamilyen buktatója, mielőtt több energiát teszek a dologba?
@kali
Na, igen, ez lehet buktató lesz, ha kiveszik a Windows 10-et kompletten, miután - vagy nem sokkal miután - lejárt a támogatottság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Need for SPEED: N150, 4x NVMe, 2x 2,5 Gb LAN barebone NAS, Foxpost az árban
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 8Gb/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/60W 2Év gari 27% Áfás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- SAMSUNG Watch 6 40mm bézs szinben, üzletből, garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest